Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exclusive ~ Powrót Legendy

Weorsik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymagania gildii:

- poczucie humoru - u was a w szczególności u "lidera" od nie powiem czego kończy się na tekstach typu "twoja stara" "rucham ci matke" itp.

- dystans do siebie - kończy się na tym gdy powiesz w gildii prawdę 

- uczciwość - w tej "gildii" takiego czegoś nie ma od kiedy "liderem" jest ten ktoś zwany Weors (mam na to kilka ss jeżeli ktoś chce)

- odpowiedzialność - no proszę już mi tu większych głupot nie wypisywać 

- kultura osobista - jak już powiedziałem "lider" jest jednym wielkim dzieciakiem który chyba nawet nie wie co oznacza słowo "kultura osobista"

Co oferują?:

- prywatny ts - już nawet nie powiem czym to się skończy ;] 

- spora dawka śmiechu - jeśli ktoś lubi żarty typu "twoja stara" i czego to twoi rodzice albo siostra nie robi to naprawdę polecam (Na to też mam ss'y z rozmowy z "liderem").

Resztę pominę , naprawdę.

Zastanawia mnie tylko co tam jeszcze robi ZabQ. Jednym słowem cała gildia to banda dzieciaków które nawet nie potrafią normalnie porozmawiać jeżeli coś do ciebie mają. Mam powiedzieć coś więcej? Chyba nie muszę sytuacja z Revorii kto grał ten wie jak cały server pluł na "Exclusive" kiedy "lidere" został Weors ( a raczej nie został bo sam sobie to zabrał).

Kurcze, mogliście jeszcze trochę bardziej nakłamać w tej prezentacji ;)

Exclusive na początku Revorii trzymało poziom, gdy Weors przywłaszczył sobie gildię- była to banda niewychowanych dzieciaków. Wiem, bo sama wtedy w niej byłam przez chwilę i bardzo tego żałuję, że nie odeszłam od razu. 

Członkowie okradają swoich- uczciwość?

Kultura osobista lidera mówi sama za siebie- mamy na to screena jak pisze, że ''pokazuje cycki za eq'' (powiedz kiedy była taka sytuacja bo jakoś sobie nie przypominam)

i bezpodstawnie wymyśla jakieś bzdury. 

Jednym słowem banda zwierząt. 

Odnosząc się wypowiedzi na górze- no właśnie, co tam jeszcze robi ZabQ? Radzę przejrzeć na oczy  B)

Czekam na komentarz ''Wojtusia'', no dalej, co masz do powiedzenia na ten temat? 

Pozdrawiam, Heidi  :yay:

Widzę że dropki wpadły na serwer xD

~~Widzę cały plebs z revorii przybył chronić ludzi przed złym Weorsem, A co ? To już się potyrać nie można ? Komu się nie podoba mówi i po sprawie ;) Skończcie płakać. Co do Poziom***qi to nigdy nie była założycielem Exclusive, Exclusive nigdy nie było jej (Na revorii), przez pewnien czas tylko się gildią *zajmowała* yhymm. Chcecie całą historię to czekajcie na Weorsa, pewnie chętnie opowie. 

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Weors Kotku <3 Mrrrrr <3 Polecam gildie bo mnie w niej nie ma  xD

Pisz PW :v  xD

Cały czas dochodzą coraz to nowe osoby do gildii, zapraszam po więcej informacji na PW.

Opublikowano

Weors Kotku <3 Mrrrrr <3 Polecam gildie bo mnie w niej nie ma  xD

Pisz PW :v  xD

Cały czas dochodzą coraz to nowe osoby do gildii, zapraszam po więcej informacji na PW.

Moge do gildii ?

Opublikowano

Po pierwsze jakim prawem używacie nazwy mojej i rudej gildii, która miała początek na plu i potem na Senthia.pl, to że wam już oddaliśmy gildię na Revorii to znaczy, że możecie kłamać wszystkim w oczy i używać tej nazwy wszędzie??? Uzywaj swojej nazwy MonStars a nie coś do czego nie masz prawa a jedynie psujesz opinię mi jak i opinię kazdemu członkowi co należał do tej gildii (współczuję ZabQ jako youtuberowi, że go sprowadziłem do naszej wspólnej gildii, ale musiałeś odpierdzielić coś).

Nigdy nie będę polecać tej gildii, póki sa w niej jakieś randomy lub śmiecie typu Weors. Pozdrowienia z podłogi.

Na dodatek skomentuje cytat lidera naatemat rudej:

Ona była liderką dopiero od ferii ( Musiałem wyjechać ), do tej pory nic nie robiła, oprócz tego, że opłacała TeamSpeaka i codziennie wchodziła na ts'a pijana odstraszać mi ludzi, poza tym można popytać starą ekipę, kto ich zrekrutował i z nimi rozmawiał i co najważniejsze - dlaczego nie poszli za nią, tylko zostali ze mną ?  :)

Po pierwsze ona robiła 3 razy więcej od Ciebie na dodatek ona kupiła ts i prosiła mnie zebym go zabezpieczył.

Po 2 wszystkie normalne osoby takie jak Theo, Kwiatek i parę innych odeszło z tej gildii, a niektórzy zostali tlyko z tego powodu że nie chcieli zmieniać serwera i psuć sobie rozgrywki szukając nowych gildii.

Po 3 rekrutacją zawsze zajmował się Theo, Ruda, Ja oraz Litai do Litaia nic nie mam ale, żeby tak kłamać to naprawdę jesteś dobry Wojciechu .

Po 4 stara ekipa odeszła z tej gildii i nigdy nie wróci przez to co zrobiłeś pionku.

I na koniec radzę ci kupić nowego tsa albo osobę co umie zabezpieczać a nie, ze z poziomu questa sobie mogłem wyciągnąć co chcę.

Kolejna wypowiedź jakiegoś pionka:

Skończcie płakać. Co do Poziom***qi to nigdy nie była założycielem Exclusive, Exclusive nigdy nie było jej (Na revorii), przez pewnien czas tylko się gildią *zajmowała* yhymm.

Chcesz to ci wyślę ssy/filmiki wszystko skąd ta gildia jest skąd nazwa się wzięła oraz to kto był liderem od zawsze ale widzę wierny swojemu panu dobry piesek.

Po drugie Weors wcześniej grał pod nickiem NowyKox (Senthia.pl) Weors dopiero potem na Senthii i Almantii i nigdy na wcześniejszych serwerach nie był nawet członkiem gildii z powodu jego dwulicowości i ciągłego braku czasu bo pszyrkę musiał odrabiać, nie wspominając o jego ciągłych plotkach na temat osób z gildii i sprzedawanie informacji podkładanie się na wojnach.

Aż czekam żebyś to skomentował i wszystkie twoje argumenty zrzucę na bruk. Pozatym ci co grali na Revorii i pamiętają wojne na Equilibrium lub deLuxe a byli w starej ekipie wiedzą, ze na wojnie ja i kilka osób wchodziło na dmg a ty oczywiście swoich brudów nie pokażesz tylko pokażesz co utworzyłem wraz z Rudą za gildię. Gdyby nie kumpel, który ma zagrać na Antarisie bym nie wpadł w ta prezentację i dziękuję mu za to, że mimo że został z wami nie sprzedał się.

Pozdrawiam ShounTT oraz pozdrowienia od Smerfetki/PoziomeczQi oraz kilku osób.

Opublikowano

Gildia poziomem przypominająca małpy zamknięte w klatce, rzucić wam banana to połowa się pookrada, kolejna powyzywa a na koniec będziecie ddosować ts-y gildią z którymi będziecie mieli wojny, które zresztą i tak przegracie. Nie polecam, kiedyś już wam zresztą napisałem gdyby Szekspir zobaczyłby taką grupę niewychowanych dzieciaków napisałby więcej tragedii. Współczuje komuś kto do was dołączy pewnie po 2 tygodniach zastanie puste konto bez EQ. Peace 

Opublikowano

Chętnie bym dołączył ;) 19 lat więc raczej mutacja przeszła i ogólnie do pogadania raczej jestem :D 

Chętnie bym dołączył ;) 19 lat więc raczej mutacja przeszła i ogólnie do pogadania raczej jestem :D 

Opublikowano

Legenda? Chyba pomyliliście nazwy z Mordęga, gildia jest c*****a odkąd powstała. Pewnie zapłaciliście hajs dla ZabQ za reklamę żeby Waszą gildie zareklamował i był jej liderem. Nie polecam tego szitu bo padnie tak szybko jak i serwer. Chociaż w sumie... Pewnie większość odejdzie z serwera bo władują kasę na is'a a i tak nie będą dawali rady... Elo

obraz.png

Opublikowano

Chętnie bym dołączył  ;) 19 lat więc raczej mutacja przeszła i ogólnie do pogadania raczej jestem  :D

witam jestem zainteresowany rekrutacja do waszej gildi można prosić adres ts3?

Zapraszam na PW, dostaniecie tam dalsze wskazówki i IP naszego tsa.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim !

Nasze grono cały czas się powiększa. Na ten moment stan członków gildii to +20 osób.

Mały screenshot z jednego kanału gildyjnego na TeamSpeaku.

25hNvVt.jpg

Zapraszamy !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...