Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exclusive ~ Powrót Legendy

Weorsik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema! Chętnie dołączę do Waszej gildii, spełniam wszystkie wymagania z tym, że mam dziwne poczucie humoru, ale myślę, że nie będzie ono żadnym problemem :D Posiadam TS3, mutację głosu, mam bardzo duży dystans do siebie, potrafię się śmiać z samego siebie, ze swojej głupoty (czasami się zdarza palnąć coś głupiego), jestem uczciwy i odpowiedzialny, póki co jeszcze mam dużo czasu na grę przez przynajmniej miesiąc, później troszkę mniej, bo do roboty przydałoby się iść. W samym metinie mam doświadczenie kilkuletnie jednak nie przez cały czas grałem aktywnie (od jakiś 2 lat nie sprawdzałem serwerów, bo były po prostu słabe), tutaj mam nadzieję zostać dłużej, a z fajnymi ludźmi jest to bardziej prawdopodobne.

Opublikowano

Siema! Chętnie dołączę do Waszej gildii, spełniam wszystkie wymagania z tym, że mam dziwne poczucie humoru, ale myślę, że nie będzie ono żadnym problemem :D Posiadam TS3, mutację głosu, mam bardzo duży dystans do siebie, potrafię się śmiać z samego siebie, ze swojej głupoty (czasami się zdarza palnąć coś głupiego), jestem uczciwy i odpowiedzialny, póki co jeszcze mam dużo czasu na grę przez przynajmniej miesiąc, później troszkę mniej, bo do roboty przydałoby się iść. W samym metinie mam doświadczenie kilkuletnie jednak nie przez cały czas grałem aktywnie (od jakiś 2 lat nie sprawdzałem serwerów, bo były po prostu słabe), tutaj mam nadzieję zostać dłużej, a z fajnymi ludźmi jest to bardziej prawdopodobne.

Zapraszam na PW, tam dostaniesz IP ts'a, jutro o 18 na ts.

Powodzenia

Dziękujemy

Opublikowano

Serdecznie zapraszam. Mogę dodać że u nas nie będziesz sam przy robieniu nocki ;) Osobiście się tym zaopiekuję ;)

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Prezentacja przyjemna dla oka, życzę powodzenia. ;>

Dziękujemy.

Osoby chętne zapraszam na PW, dostaniecie IP TS'a, gdzie siedzimy.

Opublikowano

Siemka. Z miłą chęcią dołączę do waszej gildii, myślę że spełniam wszystkie wymagania  :D! Posiadam aż za dużo poczucia chumoru " pozytywnie pier*olnięty  :lenny: " Posiadam ts, mutację , mikro z biedrony  ^^ , mam spory dystans do siebie, od luja czasu do gry ( tak 7h najmniej  :D )ucziwy , odpowiedzialny. Doświadczenie z metinkiem około 8 lat, ostatnio przerwa prawie rok od mej kochanej gry  ^^ Myślę żę się nadam  :D

Opublikowano

Siemka. Z miłą chęcią dołączę do waszej gildii, myślę że spełniam wszystkie wymagania  :D! Posiadam aż za dużo poczucia chumoru " pozytywnie pier*olnięty  :lenny: " Posiadam ts, mutację , mikro z biedrony  ^^ , mam spory dystans do siebie, od luja czasu do gry ( tak 7h najmniej  :D )ucziwy , odpowiedzialny. Doświadczenie z metinkiem około 8 lat, ostatnio przerwa prawie rok od mej kochanej gry  ^^ Myślę żę się nadam  :D

Zapraszam na PW, dostaniesz tam IP TS'a, gdzie Cię zrekrutujemy.

Opublikowano

Weorsik, Wojtuś no fajnie, Zabqu no niestety szkoda, ze akurat z Tobą się związał i tworzycie gildię.

Ogólnie gildia to porażka.. Jak i sam lider, poczekajmy aż osoby z pewnych serwerów zobaczą tą prezentację, a wtedy wszyscy zobaczą czym możecie się szczycić.

Co po pierw, okradacie swoich własnych ludzi, bekowe? Owszem.

Ddosowanie własnych członków, oraz ludzi poza gildią, akurat minute przed wojną, bardzo ciekawe.

Pan lider, ponoc wiek nie gra roli, niestety osoby młodsze od niego są o wiele mądrzejsze i rozważne, posługują sie lepszym językiem.

Nie napiszą do Ciebie czegoś takiego : http://i.imgur.com/ZyRUx9m.jpg

No i dodatkowo to ... : http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/56481742558ee28f

Sądzę, ze to określa wszystko.

Chcecie gildię? Znajdźcie lepszą.

Opublikowano

Weorsik, Wojtuś no fajnie, Zabqu no niestety szkoda, ze akurat z Tobą się związał i tworzycie gildię.

Ogólnie gildia to porażka.. Jak i sam lider, poczekajmy aż osoby z pewnych serwerów zobaczą tą prezentację, a wtedy wszyscy zobaczą czym możecie się szczycić.

Co po pierw, okradacie swoich własnych ludzi, bekowe? Owszem.

Ddosowanie własnych członków, oraz ludzi poza gildią, akurat minute przed wojną, bardzo ciekawe.

Pan lider, ponoc wiek nie gra roli, niestety osoby młodsze od niego są o wiele mądrzejsze i rozważne, posługują sie lepszym językiem.

Nie napiszą do Ciebie czegoś takiego : http://i.imgur.com/ZyRUx9m.jpg

No i dodatkowo to ... : http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/56481742558ee28f

Sądzę, ze to określa wszystko.

Chcecie gildię? Znajdźcie lepszą.

Na pierwszym ss ten tekst był tak bardzo uraźliwy że sam poczułem się dotknięty.

Na drugim to ukazana jest wasza słabość, łącząc się z innymi gildiami żeby dać nam radę ;)

Co do twoich pierwszych oskarżeń to po części mogły występować takie incydenty ale ludzie z nimi związani zostali już dawno dawno wydaleni. Mógłbym stwierdzić że ci ludzie byli właśnie z innych gildii, po co ? Sami się domyślcie. Nigdy takie incydenty już nie wystąpią. Startujemy od nowa, zostało parę bardzo zaufanych osób i szukamy ludzi z którymi można przesiedzieć w m1.

1apng_sspnxsh.png

Opublikowano

Powrót legendy~~ BEEEKA Wersiku

Nie było by beki gdyby PoziomeczQa stała na czele Liderstwa bo jednak ona więcej robiła niż ty psinko, no ale cóż postawiłeś na swoim i straciłeś większą cześć ludzi tym czasem gildia zeszła na psy(Revoria) :D

No cóż życzę sukcesu i pozdrawiam

Ex - MobiuS :D

graphic.png

Opublikowano

Nie było by beki gdyby PoziomeczQa stała na czele Liderstwa bo jednak ona więcej robiła niż ty psinko, no ale cóż postawiłeś na swoim i straciłeś większą cześć ludzi tym czasem gildia zeszła na psy(Revoria) :D

Widzę, że dużo o mnie wiesz, skoro nawet nie umiesz nicku poprawnie przepisać. Ona była liderką dopiero od ferii ( Musiałem wyjechać ), do tej pory nic nie robiła, oprócz tego, że opłacała TeamSpeaka i codziennie wchodziła na ts'a pijana odstraszać mi ludzi, poza tym można popytać starą ekipę, kto ich zrekrutował i z nimi rozmawiał i co najważniejsze - dlaczego nie poszli za nią, tylko zostali ze mną ? :)

P.S: Większa część gildii została ze mną.

Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na prowokujący post.

Osoby chętne zapraszam na PW - dostaniecie tam IP TS'a, gdzie siedzimy.

P.S: Nasze grono cały czas się powiększa !

Opublikowano

Widzę, że dużo o mnie wiesz, skoro nawet nie umiesz nicku poprawnie przepisać. Ona była liderką dopiero od ferii ( Musiałem wyjechać ), do tej pory nic nie robiła, oprócz tego, że opłacała TeamSpeaka i codziennie wchodziła na ts'a pijana odstraszać mi ludzi, poza tym można popytać starą ekipę, kto ich zrekrutował i z nimi rozmawiał i co najważniejsze - dlaczego nie poszli za nią, tylko zostali ze mną ? :)

P.S: Większa część gildii została ze mną.

Pierwszy i ostatni raz odpowiadam na prowokujący post.

Osoby chętne zapraszam na PW - dostaniecie tam IP TS'a, gdzie siedzimy.

P.S: Nasze grono cały czas się powiększa !

Codziennie pijana? Bajeczki jak nic,

No wiesz zostali z tobą te dropy co nie chcieli na prestie pójść :<

No ale gdyby nie to że PoziomeczQa i inni odeszli to byście nie byli gównem na Revorii,

Nie pamiętam komu pomagałem bić Exclusive :<

No ale powiem że fajna zabawa mimo że to nie była wojna tylko dostałem allerta że dropy się biją z jakąś gildią to się przeszedłem kawałek :< to była gildia z shinsoo :< mimo że latałem na wolnym i dostawałem od nich dmg to nie byliście w stanie mi nic zrobić a padaliście jak te dropy z Revorki ;l, po co mi czytać nick jakiegoś debila co ma 16 lat i gówno wie?

Byłeś osobnikiem co zaczynał kłótnie :< no ale teraz najlepsze

UWAGA wyzwałem psa na pvp 1vs1 na pustyni

No i oczywiście przyszedł z kolegami

Powiedział że za minute wraca zmutował się na ts więc poczekałem na niego ale nie było go z przeszło 30 minut dopiero potem jak już z pustyni poszedłem to się pytał gdzie jestem, no wiecie jak ktoś idzie na chwile od kompa to postać sama się nie rusza, nie chodzi xDDD

Tchórzliwy Weorsik, bądź grzecznym i posłusznym pieskiem i nie szczekaj tyle kastracie

graphic.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnych, którzy jeszcze nie zostali zrekrutowani, dzisiaj o godzinie 20 na TS'a.

Ci, którzy również chcą dołączyć do gildii, a jeszcze nie mają IP naszego ts'a - zapraszam na PW.

Opublikowano

Wymagania gildii:

- poczucie humoru - u was a w szczególności u "lidera" od nie powiem czego kończy się na tekstach typu "twoja stara" "rucham ci matke" itp.

- dystans do siebie - kończy się na tym gdy powiesz w gildii prawdę 

- uczciwość - w tej "gildii" takiego czegoś nie ma od kiedy "liderem" jest ten ktoś zwany Weors (mam na to kilka ss jeżeli ktoś chce)

- odpowiedzialność - no proszę już mi tu większych głupot nie wypisywać 

- kultura osobista - jak już powiedziałem "lider" jest jednym wielkim dzieciakiem który chyba nawet nie wie co oznacza słowo "kultura osobista"

Co oferują?:

- prywatny ts - już nawet nie powiem czym to się skończy ;] 

- spora dawka śmiechu - jeśli ktoś lubi żarty typu "twoja stara" i czego to twoi rodzice albo siostra nie robi to naprawdę polecam (Na to też mam ss'y z rozmowy z "liderem").

Resztę pominę , naprawdę.

Zastanawia mnie tylko co tam jeszcze robi ZabQ. Jednym słowem cała gildia to banda dzieciaków które nawet nie potrafią normalnie porozmawiać jeżeli coś do ciebie mają. Mam powiedzieć coś więcej? Chyba nie muszę sytuacja z Revorii kto grał ten wie jak cały server pluł na "Exclusive" kiedy "lidere" został Weors ( a raczej nie został bo sam sobie to zabrał).

Opublikowano

Kurcze, mogliście jeszcze trochę bardziej nakłamać w tej prezentacji ;)

Exclusive na początku Revorii trzymało poziom, gdy Weors przywłaszczył sobie gildię- była to banda niewychowanych dzieciaków. Wiem, bo sama wtedy w niej byłam przez chwilę i bardzo tego żałuję, że nie odeszłam od razu. 

Członkowie okradają swoich- uczciwość?

Kultura osobista lidera mówi sama za siebie- mamy na to screena jak pisze, że ''pokazuje cycki za eq'' (powiedz kiedy była taka sytuacja bo jakoś sobie nie przypominam)

i bezpodstawnie wymyśla jakieś bzdury. 

Jednym słowem banda zwierząt. 

Odnosząc się wypowiedzi na górze- no właśnie, co tam jeszcze robi ZabQ? Radzę przejrzeć na oczy  B)

Czekam na komentarz ''Wojtusia'', no dalej, co masz do powiedzenia na ten temat? 

Pozdrawiam, Heidi  :yay:

4539b0cac0280.png

Opublikowano

Jebane gówno nie polecam 

Exclusive na początku Revorii trzymało poziom, gdy Weors przywłaszczył sobie gildię- była to banda niewychowanych dzieciaków. Wiem, bo sama wtedy w niej byłam przez chwilę i bardzo tego żałuję, że nie odeszłam od razu. 

Kultura osobista lidera mówi sama za siebie- mamy na to screena jak pisze, że ''pokazuje cycki za eq'' (powiedz kiedy była taka sytuacja bo jakoś sobie nie przypominam)

Odnosząc się wypowiedzi na górze- no właśnie, co tam jeszcze robi ZabQ? Radzę przejrzeć na oczy  B)

Czekam na komentarz ''Wojtusia'', no dalej, co masz do powiedzenia na ten temat? 

Elo Heidi

Opublikowano

Jebane gówno nie polecam 

Elo Heidi

Hej Dominik  :lenny:  monsz najlepszy no nie

4539b0cac0280.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...