Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienianie średniej na dzienniku elektronicznym

SiLeenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Chodzę do technikum, w którym jest dziennik elektroniczny, potrzebuję średniej 4.0, mam 3.88, żadnej oceny w górę nie pociągnę, a średnia liczy się dla moich rodziców ( Jak będę miał 4.0 będę miał nowego pc.). Tutaj jest problem, jest możliwość zrobienia skryptu który badałby element na stronie e dziennika i zmieniał jedną ocenę w górę? Chodzi mi o to, że zawsze byłaby ta ocena zmieniona, po odświeżeniu strony, ponownym otworzeniu i zamknięciu. Jak zbadam element i zmienię ocenę to ona jest tylko do momentu odświeżenia. Da radę coś z tym zrobić?

Opublikowano

Chyba trochę źle to wytłumaczyłem, chodzi mi o to czy jest jakiś skrypt/program, który zmieniałby to na moim ekranie, tylko i wyłącznie na moim. Aktualnie wymyśliłem tylko tyle, że skopiowałem kod z ocenami zmieniony, a stronę zablokowałem. Gdy rodzice wchodzą to pisze, że zablokowana, proszą mnie o odblokowania, a ja w między czasie podmieniam oceny, najgorsze jak zachce im się skakać po różnych zakładkach.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...