Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy] [Rework]

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale po ciul komentujecie :D

serwer jeden z lepszych easy, może teraz nie padnie tak szybko,

na starcie i tak będzie z 1,5k ludzi

ludzie będą grać, bo serwer dobry - to chyba jest proste :D

"Może nie padnie tak szybko" Jeżeli serwer startuje po raz 3 a stał maksymalnie 4 miesiące to wiadomo, że padnie i to szybciej niż myślisz :P

­

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wstawisz prezentacje to pójdzie do kosza bo łamie 16 pkt regulaminu działu:

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

Cyrk.png

Opublikowano

Jak wstawisz prezentacje to pójdzie do kosza bo łamie 16 pkt regulaminu działu:

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

Mieli propozycje na forum odnośnie zmiany nazwy serwera i... odrzucili  :yay:

Wiadomo, nowa domena, nowe logo/prezka...$$$$

Poczekam na start, na pierwszym teriosie było git, ale tutaj szczerze wątpię, że będzie podobnie.

Wow, jestem na ssie weryf,

Opublikowano

Piszecie syf, a jednak Terios był najlepszym easy serwerem jaki powstał kiedykolwiek w Polsce - nie, nie było lepszego serwera od niego. Nie podważycie tego, bo każdy na nim grał i wiedział jak się prezentuje.

Popatrzcie na to chłopaki z drugiej strony, mam pliki, pozmieniać parę rzeczy - tak aby wizualnie wyglądał jak autorski serwer, zmienić nazwę i wystartować, ale po co? Ja nie zamierzam was okłamywać jak i też wspomniałem, nie jest tutaj zmienione dużo, naprawa tego co było na tamtych odsłonach, a reszta pozostaje bez zmian. Napisałem wam to wprost. 

Gdyby był taki najlepszy to ludzie by nie odeszli i nie wiń tylko administracji że to ich wina, po drugie nie każdy na nim grał.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Piszecie syf, a jednak Terios był najlepszym easy serwerem jaki powstał kiedykolwiek w Polsce - nie, nie było lepszego serwera od niego. Nie podważycie tego, bo każdy na nim grał i wiedział jak się prezentuje.

Popatrzcie na to chłopaki z drugiej strony, mam pliki, pozmieniać parę rzeczy - tak aby wizualnie wyglądał jak autorski serwer, zmienić nazwę i wystartować, ale po co? Ja nie zamierzam was okłamywać jak i też wspomniałem, nie jest tutaj zmienione dużo, naprawa tego co było na tamtych odsłonach, a reszta pozostaje bez zmian. Napisałem wam to wprost.

Gdyby był taki najlepszy to ludzie by nie odeszli i nie wiń tylko administracji że to ich wina, po drugie nie każdy na nim grał.
Na pierwszej odsłonie większość odeszła przez tygodniową cofkę.

Ja wejdę i popykam. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Na pierwszej odsłonie większość odeszła przez tygodniową cofkę.

Ja wejdę i popykam. :)

a na drugiej odsłonie przez olewke administracji i bugi :) 

­

Opublikowano

Bez dwóch zdań najlepszy serwer na jakim grałem, kupił pliki, więc dajcie mu szanse a nie jak większość wjeżdżacie na przeszłość Teriosa pod banderą innych właścicieli.

Ja osobiście trzymam kciuki i oczywiście zagram.

Opublikowano

Temat do zamknięcia - Łamie 16 pkt Regulaminu działu Publikację. Przytoczę "

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework"."  = To jest Drugi rework, czyli łamanie regulaminu. Apeluję o zamknięcie tematu. Chyba, że Administracja na to pozwala. Administracja akceptuje łamanie regulaminu ? @Noresta , @esej , @Zarax , @Kubek122 , @Algade ,

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework"."  = To jest Drugi rework, czyli łamanie regulaminu. Apeluję o zamknięcie tematu. Chyba, że Administracja na to pozwala. Administracja akceptuje łamanie regulaminu ? @Noresta , @esej , @Zarax , @Kubek122 , @Algade ,

Być może Administracja na to pozwala, był to bardzo dobry serwer. Ile razy już udupiłeś monitor tym swoim chlapiącym ryjem, siedząc w tej prezentacji?

qolJA1e.png

Opublikowano

skończ seplenić pls

Na tym reworku będzie trzeba latać tyle samo na smoka co na oryginalnym teriosie? :)

Opublikowano

To jest k***a śmieszne... śmieje się prosto w twarz tej sprzedajnej administracji mpc... możecie mnie banować za obrazy itp ale k***a skoro Sensual miał zakaz barii bo to rework reviosa to co tutaj robi jeszcze ten terios skoro to rework, reworka itp? Nie dość że to jest k***a kopiuj w klej.. a w administracji są same ameby umysłowe.. Ja wiem ze Sensual nie zdążył wam dać w łape na paczke fajek polskie biedaki żeby mógł wstawić prezke ale miejcie k***a godność i dotrzymujcie  słowa imbecyle.

Elo

Opublikowano

jak coś to ja nie grałem, więc nie pisz, że "każdy na nim grał" prezentacja kopiuj-wklej... i nadal nie ma jej w koszu LOL
Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework".

Także zamykam i koniec teriosów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...