Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy] [Rework]

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, okaże się w praniu. Dajcie szansę, zamierzam to jakoś pociągnąć

Pozdrawiam

Wątpię żeby wbiło z 100 osób zastanów się czy warto coś z tym robić + dobrze wiesz że za niedługo startuję "podobno najlepszy serwer" chyba każdy wie o jaki chodzi ;) Więc radzę przełożyć start na około 1 lipca kiedy znudzi się Antaris :) 

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole kolejny rework ile jeszcze można? Robić rework z reworka już na prawdę trzeba nisko upaść :)

aaa nie ma hajsu na wakacje tak? 

Nawet nie oglądałem tej prezentacji i nie zamierzam bo to pewnie kopiuj wklej... 

Jak dla mnie powinni to do kosza wyjebać :D

Nie polecam :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Japierdole kolejny rework ile jeszcze można? Robić rework z reworka już na prawdę trzeba nisko upaść :)

Nawet nie oglądałem tej prezentacji i nie zamierzam bo to pewnie kopiuj wklej... 

Przecież ja nikogo nie zmuszam do gry, każdy zagra dobrowolnie i jeśli choć trochę mi ufa to będzie się cieszył grą. Nie rozumiem takiej niekonstruktywnej opinii jaka jest twoja.

Opublikowano

No jo Surek wrzuci prezkę na FanPage zrobi reklamę i zagrają dzieci będzie 600+ osób potem wszystko spadnie... znudzi im się gra graniem 4x na tym samym...

To tak jak bym co chwilę grał na Ravii potem wracał na PL 5 razy z resetem kont od nowa.. bez sensu... :)

Nie polecam, Exile podobno robiłeś jakiś serwer Vesthes czy coś i co? Musiałeś kotleta jebnąć?

Opublikowano

Ten serwer miał swój start, standardowy rework, ale teraz to już przegięcie ... 

Terios v3 ? Nie polecam, są to gotowe pliki teriosa z pierwszej odsłony, więc syf syf.

Opublikowano

Podsumowanie:

1. Zmieniło się kompletnie nic.

2. Rework reworku reworka, na którym ludzie stracili sporo hajsu.

3. Surek zamieszany w reklamę no to będzie się działo.

4. Projekt zamknięty znów po miesiącu i znów będziecie wciskać, że żadnego kopiowania nie było bla bla bla? xD A że tony itemów wyrzucane na ziemie to ,,Topowa gildia zakończyła grę i rozdała eq" XDDXDXDXDD.

Mimo wszystko od strony technicznej nigdy w sumie (Oprócz punktu 4) nie było nic do zarzucenia..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czy moge wiedzieć która to jest wersja plików? To jeszcze Terios Surka, Lourta czy ten ostatnio co nie wystartował? Pytam nie wiem na których bugach zarabiać

sygna.tan.png

Opublikowano

Czy moge wiedzieć która to jest wersja plików? To jeszcze Terios Surka, Lourta czy ten ostatnio co nie wystartował? Pytam nie wiem na których bugach zarabiać

Pierwsza edycja, zmiana tylko w mapach.

Opublikowano

Kolejny Terios? Mimo tego serwer sam w sobie był świetny, na pewno zagram i powodzonka Maciuś.

xD

Nie graj, metin to zło. xD

Powodzenia Eksajl, może wypali.

­

Opublikowano

Przecież ja nikogo nie zmuszam do gry, każdy zagra dobrowolnie i jeśli choć trochę mi ufa to będzie się cieszył grą. Nie rozumiem takiej niekonstruktywnej opinii jaka jest twoja.

Exile ale ja nic do cb nie mam :) Robisz zaj3biste cheaty itp :D

Tylko tu chodzi o to że zbliżają sie wakacje i będzie pełno nowych serwerów ale revork revorka i te jeszcze tak zjebanego serwa.. 

+ Surek w to zamieszany ja na fb miałem spam z chyba 15 fp i nwm ale chyba wszystkie były jego xDDDDDDD 

Surkowi ciągle mało hajsu obstawiam że do początku wakcji wystartuje Lan**is s4 a po wakacjach s5...

J3bać reworki mam nadziej że szybko padnie :)

Opublikowano

pewnie w wakacje wystartuje malestia i crados bo tyle tych rełorkuf

ale teriosa akurat to ty szanuj. Fajny serwer to był, grało się tam dobrze. Dużo do roboty, łatwy exp, trudniej z eq, ale dungi były przyjemne wiec drop i tez był :)

polecam, zawitam.

ps hejterzy wypier.dalać za brame karakany jebane

VsxuB58.png

Opublikowano

surek + exile + terios = stabilność, zabezpieczenia przed cheatami, dużo ludzi. Exile ty będziesz rządził tym projektem? Jakie zmiany wprowadziłeś?

Opublikowano

surek + exile + terios = stabilność, zabezpieczenia przed cheatami, dużo ludzi. Exile ty będziesz rządził tym projektem? Jakie zmiany wprowadziłeś?

AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA ROZJEBAL PO PROSTU WYGRYW :D

Jakie zmiany wprowadziłeś po c**j wgl nowa prezka wystarczyło wyciągnąć tamtą z kosza :) byś miał to samo.

Opublikowano

Z tymi cheatami to też tak nie przesadzajmy :P

Zmian jest niewiele, najważniejsze to działające sklepy, usunięte szarfy, skorygowane trochę % ulepszenia, kosmetyka po prostu. Więcej będzie w przyszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...