Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy] [Rework]

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba was ktoś spawarką popieścił, 4 odsłona?? hmmmm to już kompletny debilizm..... Nie wbije ale pewnie ktoś zagra bo takie są ludzie.

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje każdemu kto zacznie tu grać xD Myślałem, że są jakieś granice, ale widzę, że można was dymać do końca świata nawet nie zmieniając nazwy. :D Życzę udanego marnowania wakacji, a później płakania, że nie ma dobrych serwerów, bo sami się do tego przyczyniacie grając na największych gównach.

Serwera oczywiście nie polecam grałem raz i to o jeden raz za dużo. Pewnie znowu będzie działał każdy możliwy syf, a Exile tak się wysilił, że chyba nawet prezentacja jest ta sama. :D

ziomek surka nie ma juz w administracji , jest to zupełnie inna ekipa , więc czemu skreślasz ich odrazu ? 

Dlaczego? Pewnie dowiesz się za jakieś 2 miesiące. :D Poza tym czemu sam nie zrobi serwera tylko bawi się w odgrzewanie tego syfu jeszcze z taką przeszłością? Bo liczy na szybki zarobek przy najmniejszym nakładzie pracy. Terios wcale nie był taki super jak to opisują, żeby jak najwięcej naiwniaków zwabić. W sumie to syf pod hajs i tyle. Najbardziej rozpier*ala mnie tekst, że "Terios to marka sama w sobie". Buahaha jaka marka? 2 miesiące i do domu taką marką można sobie wiadomo co podetrzeć. xD

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Piszecie syf, a jednak Terios był najlepszym easy serwerem jaki powstał kiedykolwiek w Polsce - nie, nie było lepszego serwera od niego. Nie podważycie tego, bo każdy na nim grał i wiedział jak się prezentuje.

Popatrzcie na to chłopaki z drugiej strony, mam pliki, pozmieniać parę rzeczy - tak aby wizualnie wyglądał jak autorski serwer, zmienić nazwę i wystartować, ale po co? Ja nie zamierzam was okłamywać jak i też wspomniałem, nie jest tutaj zmienione dużo, naprawa tego co było na tamtych odsłonach, a reszta pozostaje bez zmian. Napisałem wam to wprost. 

Opublikowano

Piszecie syf, a jednak Terios był najlepszym easy serwerem jaki powstał kiedykolwiek w Polsce - nie, nie było lepszego serwera od niego. Nie podważycie tego, bo każdy na nim grał i wiedział jak się prezentuje.

Popatrzcie na to chłopaki z drugiej strony, mam pliki, pozmieniać parę rzeczy - tak aby wizualnie wyglądał jak autorski serwer, zmienić nazwę i wystartować, ale po co? Ja nie zamierzam was okłamywać jak i też wspomniałem, nie jest tutaj zmienione dużo, naprawa tego co było na tamtych odsłonach, a reszta pozostaje bez zmian. Napisałem wam to wprost. 

BYŁ (kluczowe słowo) dobry może przez pierwsze półtora miesiąca, a Wy chcecie w kółko ożywiać trupa, który już niczym nie zaskoczy i jest po prostu WYPALONY. Pięknie pisać potrafi każdy, a w tym przypadku pewnie tylko na tym się skończy. Sam lourt pisał, że metin to biznes więc ocenimy Was "metinowi biznesmeni", a raczej "metinowi rabusie" już wkrótce, bo jestem przekonany, że długo Teriosa nie utrzymasz. :)

Opublikowano

BYŁ (kluczowe słowo) dobry może przez pierwsze półtora miesiąca, a Wy chcecie w kółko ożywiać trupa, który już niczym nie zaskoczy i jest po prostu WYPALONY. Pięknie pisać potrafi każdy, a w tym przypadku pewnie tylko na tym się skończy. Sam lourt pisał, że metin to biznes więc ocenimy Was "metinowi biznesmeni", a raczej "metinowi rabusie" już wkrótce, bo jestem przekonany, że długo Teriosa nie utrzymasz. :)

Dlaczego myślisz, że długo go nie utrzymam?

Opublikowano

Dlaczego myślisz, że długo go nie utrzymam?

Bo historia lubi się powtarzać. :/

Opublikowano

Dajcie drop sm albo itemów z is z bardzo małym % na zdobycie na dungach   :D

Na tych dungeonach, które bot przechodzi sam już od 1 edycji? Chyba nie wiesz o czym piszesz. :D

Opublikowano

xD EXILEK TERIOS REŁORK W CHU, ALE BEDZIE BEKA 

@AntyWarn Widzim się na starcie ^^ 

...................\/...................

Opublikowano

Proponuje, aby zostawić dungeon beran 180 lv w takiej samej postaci jak na poprzeniej edycji, tj. zbić 3 metiny >> zbić berana.

Są 4 metiny -> beran.

Opublikowano

Cała prezentacja kopiuj wklej z poprzedniej :D nie postaraliście się.

Nie polecam, skok na hajs i nic więcej. Będzie stał kilka dni i padnie (potwierdzone info). ^^ ^^ ^^

#Komentarz od Admina za 3...2...1...

Opublikowano

Pod jakim nickiem ukrywa się ewenement? Jedzie nim z daleka, gdy uda mi się to potwierdzić to pójdziesz na dno z tym swoim kopiuj wklej. Dziś do 24 wszystko się wyjaśni, nie pozdrawiam i kasztan w dupe oszustom. @Kubek122 baria Ci przeszkadzała i potrafiłem udowodnić, że to był kotlet, a teraz gdy to jest jawne oszukiwanie to nic z tym nie robicie, bo exile? Będę konsekwetny w tym co zrobię. @Zarax @esej @Noresta . Czekam na oficjalną odpowiedź na jakiej podstawie Terios rework x 3 ma prawo być udostępniony na tym pięknym forum. My gracze, czekamy na to.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

no ale po ciul komentujecie :D

serwer jeden z lepszych easy, może teraz nie padnie tak szybko,

na starcie i tak będzie z 1,5k ludzi

ludzie będą grać, bo serwer dobry - to chyba jest proste :D 

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Pod jakim nickiem ukrywa się ewenement? Jedzie nim z daleka, gdy uda mi się to potwierdzić to pójdziesz na dno z tym swoim kopiuj wklej. Dziś do 24 wszystko się wyjaśni, nie pozdrawiam i kasztan w dupe oszustom. @Kubek122 baria Ci przeszkadzała i potrafiłem udowodnić, że to był kotlet, a teraz gdy to jest jawne oszukiwanie to nic z tym nie robicie, bo exile? Będę konsekwetny w tym co zrobię. @Zarax @esej @Noresta . Czekam na oficjalną odpowiedź na jakiej podstawie Terios rework x 3 ma prawo być udostępniony na tym pięknym forum. My gracze, czekamy na to.

Lecisz z nimi MPCforum mordo xD

Opublikowano

Szkoda,że Exile ciśnie się w to bagno.Widać kasa ważniejsza niż dobre imię.

Tak przy okazji to ciekawe ilu jeszcze pazernych,bezczelnych typów będzie prosiło o danie kolejnej szansy i zaufanie.

Widać szczytnym celem jest zarabiać na naiwnych dzieciach.Tylko czy to forum ma do tego służyć?

Kto na to pozwala i dlaczego?

Pozdrawiam rozsądnych!

Opublikowano

Lord Makin w temacie paczy o.O Czyżby amen prezka? 

Robi się coraz ciekawiej... 

I tak jak napisał MPCforum inne gówna reworki itp zostały wyrzucone z forum to dlaczego to ma zostać? :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Lecisz z nimi MPCforum mordo xD

Już nakecil godzinny film ten dupowłaz xD

Opublikowano

ae53aaa4e35246f9bd3ff6719d5af118.png

giphy.gif

Opublikowano

Jakiś k***a MPCforum z pizdy wykluty będzie mówił co kto ma robić, jebnij się w łeb. Serwer był dobry, na reworku zagram. 

qolJA1e.png

Opublikowano

Jakiś k***a MPCforum z pizdy wykluty będzie mówił co kto ma robić, jebnij się w łeb. Serwer był dobry, na reworku zagram. 

Może z tydzień pograsz ;) Dłużej to nie postoi ale w wakacje pewnie będzie jeszcze nie jeden rework Teriosa ;)

Opublikowano

Tak dobry serwer, że miał 2 reworki :D nie no naprawdę dobry serwer, jak nie potrafi postać dłużej niż miesiąc

Opublikowano

Tak dobry serwer, że miał 2 reworki :D nie no naprawdę dobry serwer, jak nie potrafi postać dłużej niż miesiąc

Bardzo trafna uwaga. Nie padł ten serwer, a został po prostu olany. Żadnych zastrzeżeń co do bugów czy niedociągnięć nie możecie mieć, aktualnie potrzeba tylko cierpliwości i zaufania do mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...