Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy] [Rework]

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

surek + exile + terios = stabilność, zabezpieczenia przed cheatami, dużo ludzi. Exile ty będziesz rządził tym projektem? Jakie zmiany wprowadziłeś?

AHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA ROZJEBAL PO PROSTU WYGRYW :D

Jakie zmiany wprowadziłeś po c**j wgl nowa prezka wystarczyło wyciągnąć tamtą z kosza :) byś miał to samo.

Nie chcialo mi sie szukac poprzedniej prezki pozdro a exile sledzi temat wiec moge sie spytac? na c**j ta spina czlowieku?

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok macie rację, za dużo obietnic na raz. Na razie po prostu miejmy na uwadze to, że terios startuje na nowo w sobotę i tyle.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Omg kolejny rework ile tego bedzie jeszcze ?

Nie zagram i nie polecam.

Sam Exile uzywal cheatow na poprzedniej odslonie a teraz pisze ze bedzie pilnowal beka. :D:D:D:D

Opublikowano

Nie polecam serwera, zawsze obiecują że będzie lepiej a gówno z tego wychodzi, ciekawe czy serwer pól roku postoi nawet pewnie nie. Nic nowego, wasze plany na to co będzie kiedyś nie interesują nikogo, Wy macie zachęcić graczy nowościami żeby weszli na wasz serwer, a Wy nic, kopiuj, wklej :)

Takie serwery od razu powinny zostać wyrzucone z forum przez administracje bo to kolejna próba naciągania graczy na hajs.

Jak będzie taki syf tutaj to nie długo jeszcze zrobią reworki  Tiverii, AnimeMT2 czy może nawet Xlast'a :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

A ja wejde popykam, trochę w metka nie grałem, a Terios jeden z lepszych na których mi się grało.

Bug z sm naprawiłeś? :P

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

A ja wejde popykam, trochę w metka nie grałem, a Terios jeden z lepszych na których mi się grało.

Bug z sm naprawiłeś? :P

Nie ma już go.

Opublikowano

Trzeba było dbać o pierwszą odsłonę.

Według mnie temat powinien zostać zamknięty na tej samej zasadzie co Baria- skok na kasę przed wakacjami, przecież tu nic praktycznie nie jest zmienione, więc i pewnie cheaty też będą dowolnie działały.

Opublikowano

Według mnie temat powinien zostać zamknięty na tej samej zasadzie co Baria- skok na kasę przed wakacjami, przecież tu nic praktycznie nie jest zmienione, więc i pewnie cheaty też będą dowolnie działały.

Co masz na myśli dbać o pierwszą odsłonę, skoro nikt nie miał na nią wpływu? Tutaj ja mam wpływ i wiem co mam robić. 

Opublikowano

Co masz na myśli dbać o pierwszą odsłonę, skoro nikt nie miał na nią wpływu? Tutaj ja mam wpływ i wiem co mam robić. 

Nikt nie miał wpływu czyli co postawili serwer i umarli i serwer sobie tak stal? na to wygląda z tego co mówisz :)

Opublikowano

Polecam, że względu na Macka aka G00D'a. Myślę, że warto mu dać szanse, na 100% bardziej się zajmie się serwerem, niż poprzednie administracje a jak nie to przyjadę do tej Warszawy do niego i wiadomo jak się skończy Kappa xD 

xD 

Opublikowano

Ja się pytam co to za kolejne gówno wychodzi 

Terios Rework Reworka haha nie wyrobię a gracze na takie gówna wchodzą 

Nie polecam nie postoi nawet miesiąca 

Jak dla mnie prezka jest do wyrzucenia 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Ja się pytam co to za kolejne gówno wychodzi 

Terios Rework Reworka haha nie wyrobię a gracze na takie gówna wchodzą 

Nie polecam nie postoi nawet miesiąca 

Jak dla mnie prezka jest do wyrzucenia 

Dlaczego sądzisz, że nie postoi miesiąca? Daj chociaż kilka argumentów :p

Opublikowano

Moglibyście zmienić też ten % na krytka w kostiumach na % odp na ludzi bo i tak większość odp wybierze. ;p 

2e6ftab.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a wszyscy na Lineye narzekali

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Gratuluje każdemu kto zacznie tu grać xD Myślałem, że są jakieś granice, ale widzę, że można was dymać do końca świata nawet nie zmieniając nazwy. :D Życzę udanego marnowania wakacji, a później płakania, że nie ma dobrych serwerów, bo sami się do tego przyczyniacie grając na największych gównach.
Serwera oczywiście nie polecam grałem raz i to o jeden raz za dużo. Pewnie znowu będzie działał każdy możliwy syf, a Exile tak się wysilił, że chyba nawet prezentacja jest ta sama. :D

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Czemu wgl niektóre mapki są inne skoro to rework teriosa tego który był na wakacje?  ._.

Bo ten serwer ma dużo innowacji hah :D

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie jak i reworku od surka jak widzę to jest rework reworka. Serwer pod patronatem surka był o wiele łatwiejszy niż 1 odsłona jedynie z expem było trudniej a wątpię, że przywrócicie klimat, który był na 1 odsłonie. Ja osobiście nie zagram nie cierpię tych map co są jak i expa jaki był na edycji surka. Na 1 odsłonie nawet o klucze na azraela trzeba było się coś namęczyć a tutaj nic już nie ma ciekawego. Serwer polecam tylko ze względu na administrację, ale nie zagram wolałem 1 odsłonę.

Opublikowano

Gratuluje każdemu kto zacznie tu grać xD Myślałem, że są jakieś granice, ale widzę, że można was dymać do końca świata nawet nie zmieniając nazwy. :D Życzę udanego marnowania wakacji, a później płakania, że nie ma dobrych serwerów, bo sami się do tego przyczyniacie grając na największych gównach.

Serwera oczywiście nie polecam grałem raz i to o jeden raz za dużo. Pewnie znowu będzie działał każdy możliwy syf, a Exile tak się wysilił, że chyba nawet prezentacja jest ta sama. :D

ziomek surka nie ma juz w administracji , jest to zupełnie inna ekipa , więc czemu skreślasz ich odrazu ? 

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledu na rework reworka ;) 

Nie wiem ile jeszcze musicie sie razy przejechac i dac sie je** w dupe zeby cos zrozumiec.

Serwer nie ma racji bytu ze wzgledu na swoja przeszlosc jak i date startu.

ziomek surka nie ma juz w administracji , jest to zupełnie inna ekipa , więc czemu skreślasz ich odrazu ? 

Surka nie ma nigdzie gdzie nie chce byc widoczny gdy wie ze to nie wypali, czysty skok na kase, elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...