Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Medium/Hard] [Rework]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera. Mało ludzi, wszystko to samo. Serwer nastawiony na is. Gm'owie niby banują boty a ciągle ich przybywa. NIE POLECAM

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedna rzecz mnie niepokoi, mianowicie jest to zbyt szybki exp. Dzien po starcie max lvl powinien oscylować wokół 65-75 jeśli ma to być medium/hard, a tu już gracze 100 dobijają ;/

Nie polecam serwera. Mało ludzi, wszystko to samo. Serwer nastawiony na is. Gm'owie niby banują boty a ciągle ich przybywa. NIE POLECAM

No to bardzo ciekawe, skoro w m1 spota nie można znaleźć . 

Oprocz lvla doczepiłbym się jeszcze do lagów, 1 klient, wszystkie ustawienia na min a tnie sie jakbym uruchomił 7-8.
No i jak zobaczyłem stos pdkow, rekawic i eliksirow  na ziemi to zwątpiłem. Wiem że nie bedzie to hard pokroju cagroso, ale nazywanie tego medium/hard to gruba przesada.Easy/Easy tu bardziej pasuje.
Opublikowano

Zagrałbym ale gdyby dropiły zwoje egzo z metkow ale od +45 aby noobki nie miały dropków w m2, no i można by było czytać medale konne jeden po drugim z wejściem % z 20.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pytanie było ale nikt nie udzielił odpowiedzi handel za pln/skiny cs:go dozwolony?

Na własną odpowiedzialność

Opublikowano

ilel udzi tu gra?

na stronie pisze że 400 o godzinie 12:30 ale w m1 ch1 jinno coś pusto tak samo na czacie więc licznik może być troszke podkręcony ale mogę się mylić

Opublikowano

Zagrałbym ale gdyby dropiły zwoje egzo z metkow ale od +45 aby noobki nie miały dropków w m2, no i można by było czytać medale konne jeden po drugim z wejściem % z 20.

Co jest noobowego w dropieniu w m2 jeśli się opłaca? 

Opublikowano

Na 5 lvl dostaje sie wszystkie skile na poziomie m1, przypominam jest to serwer medium/hard.100% na ulepszenie itemkow low lvl, eq +9 u npc, ogólnie szkoda czasu marnować. Jak coś takiego mozna nazywać medium/hardem, z której strony ?Miałem nadzieje na trudniejszego vesterisa a tu takie coś.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Hmmm wedlug mnie to easy/medium poniewaz :

-Exp latwy na spokojnie mozna jednego dnia zdobyc 50+lvl

-Te wasze skille od razu na m... gdzie powini byc od poczatku i sami powinismy ulepszac skille

Plusy:

-Raz na jakis czas banik za wh leci

-Dobrze rozbudowane misje biologa itd

-Mało gówna przy pasku z eq (wystarczy bs kosz zmianki i tabelka bonow)

Minusy:

-Wh,DMG (wiekszosc z mpcforum dziala)

-Administratorzy chyba patrza po logach ale do tej pory moj bot expi i nadal nie ma bana.

-Licznik ludzi online podkrecony jest bo na expowiskach od 30lvl pusto mozliwe ze na nizszych lvl sa zajete ale nie bede sprawdzal tego

ps

wiecej bym wypisal plusów i minusów ale nie chce pisac dokladnie tylko podstawowe i najbardziej oplacalne opisalem.

Ocena 6/10---->Warto grać na tym serwerze ale pod warunkiem jeśli administracja ogarnie te wh,dmg i boty ktore znajduja sie na serwerzei na tym forum bo wiekszosc dziala tylko trzeba umiec je wlaczyc i dodatkowo na innym forum tez jest pare co dziala na tym serwerze.

@Edit

Zmiana oceny na 8,5/10----> powod zbanowane 2 boty :D ktore specjalnie zostawilem bo bylem ciekawy kiedy zostana zbanowane ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Wbiję pograć, jutro dam opinie czy warto 

Zapraszamy i życzymy miłej gry 

// w miarę możliwości odpiszę wszystkim na GG oraz PW. Przepraszam że to tak długo trwa ale mam masę wiadomości. Mamy nadzieję że do następnego weekendu będzie nas dużo więcej ;)

Opublikowano

Nie flamie bo wiem, że granica między medium a hard jest cienka i dla niektórych może się to mylić, ale TAK ten serw to medium z domieszką hard... Ludzie pomyślcie i przypomnijcie sobie jak wygląda easy tu jest zbyt trudno na easy, ale zbyt łatwo na harda po prostu zwykły totalny medium... nie chce mi się pisać a wam czytać czym wyróżniają się serwery hard, medium, easy i 4fun...

Sprawa z graczami. Tak jest tu 400 osób w godzinach południowych na luzie. Nie widać tego po m1 ale wejdzcie na expowiska np sohan - na każdym ch 3-4 typa afk gdzieś w kątach i 3-4 typa bije metki jest zbyt wcześnie na handel i pvp żeby zauważyć setki w miastach... Wszyscy expią.

Jeśli chodzi o boty to wczoraj przez 4h grania co 5 min bot dostawał bana. Może i prawda, że prawie każdy bot działa i słabo z zabezpieczeniami, ale Administracja banuje te dziadostwo masowo więc po prostu neutral.

Z resztą co tu więcej pisać. Nie ma serwera idealnego. Zawsze znajdzie się coś co komuś nie pasuje ten mi się osobiście podoba i mogę go polecić a Ty wejdź sprawdź i graj lub nie ;)

Opublikowano

Gram od startu i co mogę napisać? , boty banowane na bierząco ,ciężko o wolne expowisko ,ale to uroki tej gry :) . Mam nadzieję ,że wpadnie lepsza reklama i z 400 osób średniego online zrobi się 1k+ jak podczas poprzedniej odsłony. Pozdrawiam i życzę powodzenia !

Opublikowano

To co chłopaki, może jakiś świeży bocik?:D

...że Ja nie zrobię?:D

Pięknie się expi na WH B)­

Banujemy za WH ;)

Tak jak na poprzedniej odsłonie, gdzie zrobienie wh po waszych ''zabezpieczeniach'' zajmowało mi... 2minuty, a boty można było stawiać masowo wiedząc gdzie je stawiać?

Wbiję do gry, pobotuję. Może jakieś itemki za pln pójdą, a potem wstawię bociki tak jak kiedyś :>

1221me.md.gif

Opublikowano

@Kamil IT

Banujecie ? HAHA xD

post-1344813-0-68318600-1464701911.jpg

Pacz data, nick, ranga

post-1344813-0-72531300-1464701951.jpg

Ja bym mu dał bana IP :)

Nie ma wolnego spota ponieważ botów jest więcej niż graczy :D

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

­zagral bym ale admini maja w dupie server botow  tyle ze hoho

Serwera nie polecam, a twoj opis profilu przeczy temu co napisales.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ten Twoj avatar, miejsce zamieszkanai itd - propsuje XDDD

#aw, ile ludzi gra? jakis ss?

lGxCbNd.png

Opublikowano

Ten Twoj avatar, miejsce zamieszkanai itd - propsuje XDDD

#aw, ile ludzi gra? jakis ss?

Ludzi aktualnie jest 250.. z tego 100 botów.

Opublikowano

Serwer oczywiście nie polecam bo syf pod hajs.

Wh power oczywiscie jest.

To za ile sie zwijacie i rework robicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...