Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Medium/Hard] [Rework]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start 27.05.2016 16:00

Poprawiono:
- Wszystkie drobne niedogodności,
- Misje biologa działają poprawnie,
- Przedmioty na dungeonach się nie bugują,
- Wyrównano PVP,
- Więcej błędów nie było ;)

Nowości:
- Sklepy Offline 

4634214641143731403521.png
9a740ea39dc67f1f.png
cefd91a77206723e.png
Wejdź
d2286590b26aa942.png
Wejdź
dfcd14bb03935e18.png
Wejdź
ed18da7462f8f3a7.png
Wejdź
1914e7977d064247.png
Wejdź
832a0d46fd32df3b.png
Wejdź
5e82cc202b5089ee.png
Wejdź
4b9ab39d039fa284.png
341a90cbe5698522.png
24d139e920a16771.png
96cb96ada1a9ed43.png
749097390842c17e.png

bcf85e4916d8a21a.png
20e51234bde6d136.png
43a4db486f49ab7a.png
9aba4db03318189f.png
14cfc14f5dfd35ec.png
2b646a612e2e424e.png
da008a7a62b2fdd0.png

e97306a5eda870cb.png
df6e4aae455fe921.png
04066ef16cd45ef9.png
f522e98e4f3874a1.png
1.png
33762b03bdc9ba17.png
070aac468b3a693f.png
ac6f6151d443b9ff.png
7ee9ec8f1380feae.png
8cef70f336461af1.png
23684c366e404c32.png
677a10558e448b08.png
628354a9081e14b2.png
2fc46031c45439ac.png
785ec30367c34f38.png
Tu będą pojawiały się filmy z zapowiedzi oraz game play i trailer

1330814641134911403521.png

22409d256a4bbb5d.png

Ogromna prośba przyjaciele bardzo bym prosił was o pomoc w reklamie serwera:

Awatar:

http://kpit.cal24.pl/rayen2/banery/Avatar.jpg

Baner:

Metin2list_GIF.jpg

http://kpit.cal24.pl/rayen2/banery/Metin2list_GIF.jpg

Dziękujemy za pomoc w reklamie!!

Dziękujemy za obejrzenie zapowiedzi i zapraszamy na serwer ;)

Grafikę wykonał @Mizune

FEm8aM1.png

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram mimo że jest to REWORK jeden z ciekawszych serwerów które startują teraz na dzien dzisiejszy.

Zapraszamy na pewno się nie zawiedziesz ;) Zachęcamy do udziału w konkursie na FaceBook ;)

Opublikowano

Zagram ponieważ serwer mi się podoba i dawno nie grałem w metina z 30 lat

To masz + 30 lat ?Kolejny dziadek wapniak co lubi bić dzieci w piaskownicy ?Metin2 to gra dla 12 latków ponoć :lenny: .

Opublikowano

Nie polecam i nie zagram

Administracja nic nie robiła na poprzedniej edycji i teraz zapewne tez nic robić nie będzie. Każdy miał w dupie serwer i był zrobiony pod hajs tak jak teraz. Hajs na wakacje zgadzać się musi. Nowość: sklep offline !!! 5 k ludzi się na to rzuci  :((

Opublikowano

Zagram na pewno tu bo grałem na poprzedniej odsłonie i mi się podobał ten serwer a dobrego hard/medium brak, najbardziej podoba mi się ta wymiana ku, polecam serwer w 100%.

Opublikowano

Nie polecam i nie zagram

Administracja nic nie robiła na poprzedniej edycji i teraz zapewne tez nic robić nie będzie. Każdy miał w dupie serwer i był zrobiony pod hajs tak jak teraz. Hajs na wakacje zgadzać się musi. Nowość: sklep offline !!! 5 k ludzi się na to rzuci  :((

Tak team z Antaris też liczy na $$$ musi być na wakacje ;) 

Opublikowano

jedyne co bym dodał do tego serwera to  wiki o dropie w grze a i zmniejszył czas czytania ku do 1h albo dodał zwoje egzo

Opublikowano

Jedynie co mi się nie podoba w serwie to stroje serio moglibyście dodać jakieś inne bo takie to raczej nikt nie kupi  :v Bronię na maks serio? Dajcie zwykłe runiczne a nie te gówna wgl nie pasujące do zbrojki  :(

Opublikowano

Tak jak pisałem tam to i piszę tutaj. A to jest medium/hard tak? A to spoko że ulepszanie kd jest łatwiejsze niż na niektórych easy.  ;) Przez pół prezentacji rozpisujecie panel boczny to raz. Skoro dodaliście w prezentacji że jest lvl oraz pokazane ilosc hp w % to po co to dodajecie po raz kolejny na koniec prezentacji? Bezsens. Nie widzę tutaj żadnej nowości, sklepy offline są od dawna. Sety straszne  :v Zainwestujcie w nowy program do robienia ss'ów bo troche to takie tłuste jest tak jak i serwer tłusty bugów które wyleją się na starcie. Powodzenia życzę.

obraz.png

Opublikowano

Również polecam, jeden z lepszych medium i najlepszy serwer obecnie ze startujących. :D

Tylko pytanie do administracji - zrobiliście coś sby zapobiec botom? Jak nie, to chociaż je banujcie na IP , żeby zniechęcić graczy do hackow. :D

Opublikowano

Na pewno wbije, wraz z kolegami :D, mam nadzieje ze administracja nie będzie olewała graczy i nie banowała botów (polecam po ip).

UN4J0mP.png

Opublikowano

Nie polecam i nie zagram

dobrze wszyscy już znamy twoje zdanie nie musisz się więcej wypowiadać jak nie masz zamiaru grać to wyjdź z tematu i mi tu nie rób spamu.

jedyne co bym dodał do tego serwera to  wiki o dropie w grze a i zmniejszył czas czytania ku do 1h albo dodał zwoje egzo

myślę że dopry pomysł rozwojowe i do przemyślenia oczywiście drop KU zostaje :D

Jedynie co mi się nie podoba w serwie to stroje serio moglibyście dodać jakieś inne bo takie to raczej nikt nie kupi  :v Bronię na maks serio? Dajcie zwykłe runiczne a nie te gówna wgl nie pasujące do zbrojki  :(

dodamy nowe sety po starcie ;)

Nie banowac botow boty musza być inaczej serwer padnie. Zablokowali wszelakie hacki to odrazu na serwerze zrobiło się 3/4 mniej graczy.

o boty nie macie się co bać ;)

Do wszystkich

Dziękuję za pozytywne komentarze już tylko niecałe 5 godzin dzieli nas od startu do zobaczenia !!! 

Opublikowano

A będzie klient czy tylko patcher? BO mój brat ma kompa bez praw administratora i nie może przeważnie otworzyć patcherem. 

Opublikowano

A będzie klient czy tylko patcher? BO mój brat ma kompa bez praw administratora i nie może przeważnie otworzyć patcherem. 

jak mozna mieć komputer bez praw administratora? xD chyba tylko w szkole takie rzeczy.

Trzeba będzie spatchować przed startem, a po za tym będzie mozna odpalać przez metin2client.bin (chyba to sie tak nazywa)

UN4J0mP.png

Opublikowano

jak mozna mieć komputer bez praw administratora? xD chyba tylko w szkole takie rzeczy.

Komputer z konkursu - ze szkoły. :D Te dotykowe, za 3.5 tysiąca - 4 tys.

Opublikowano

Wejdź w tryb awaryjny potem w zarządzanie - user and groups -> user -> twój user i dodaj mu grupę administratorzy ;)

Opublikowano

Wejdź w tryb awaryjny potem w zarządzanie - user and groups -> user -> twój user i dodaj mu grupę administratorzy ;)

Co ty - wszystkiego próbowaliśmy, zmiana systemu nawet nie pomoże. Nie da się tego ominąć, bo to jest zablokowane hasłem:/ każda akcja wymaga admina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...