Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Medium/Hard] [Rework]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie takie czy jeśli będzie grało np 50 osób stałych czy zamkniecie serwa ? Czy będziecie walczyć o graczy tak jak JarajTo mimo że na cagroso było mało graczy on dalej zajmuje się serwerem nie ważne ile gra osób ? Chętnie bym zagrał na serwerze z taką administracją lecz łatwiejszym niż cagroso , coś w stylu rayen2 :P

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to jednak istna patologia, ludzie cały czas wyzywają Administracje na wołaj a Administratorzy piszą ''XD'' ''XD'' ''XD'' i tak cały czas, serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Wbiłem na wh administracja 0 reakcji.

Na czacie jakieś wiadomośći typu " X D" więc k***a to jest jakaś porażka

powtórka z rozrywki NIE POLECAM SERWERA NIE GRAĆ TAM 

Opublikowano

pisałem że serwer nie wypał jak poprzednia odsłona wbilem na te 2h i powiem tylko tyle żebyście nie marnowali sobie czasu na pobieranie ich clienta bo wiekszego gowna na obecna chwile nie ma pozdrowienia dla administracji ja juz sobie stad pojde

Opublikowano

@xMox gdzie jesteś, jak tam serwer? :yay:

Pisałem, że to syf tylko pod hajs :l

Ambro dalej nic nie robi i pod koniec miesiąca wbija i udaje :D :D

Ale głupoty gadacie gracze zadowleni a 5 napinaczy że serwer się nie podoba tylko cały czas spami @.WhyNot spamisz bo ci administracja antarisa tylko namawia żałosne ^^

Opublikowano

@xMox gdzie jesteś, jak tam serwer? :yay:

Pisałem, że to syf tylko pod hajs :l

Ambro dalej nic nie robi i pod koniec miesiąca wbija i udaje :D :D

Ale głupoty gadacie gracze zadowleni a 5 napinaczy że serwer się nie podoba tylko cały czas spami @.WhyNot spamisz bo ci administracja antarisa tylko namawia żałosne ^^

Gracze by byli zadowoleni jakbyście naprawili lagi :D jak się ma 2 metiny odpalone to masakra ;o +Nie możecie coś zrobić z tymi botami ? Bo wieczne banowanie nic nie zdziała  :O

Opublikowano

Gra się przyjemnie nie narzekam ^^ co z tego że rework . Bez is spokojnie możecie grac :)

Ile dostałeś sm za komentarz ?   :)

Opublikowano

Gra się przyjemnie nie narzekam ^^ co z tego że rework . Bez is spokojnie możecie grac :)

Nie mam nic do serwera, jak dla mnie to syf jak pierwsza odsłona ale śmieszy mnie fakt, iż komentują ludzie z dedykowanych kont zamiast oficjalnych, serwer serwerem ale jak Twoja opinia może być brana pod uwagę jeśli masz nick ashea.eu . To co się dzieje ostatnio przechodzi moje pojęcie. Pozdrawiam, was MPCforum.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Nie mam nic do serwera, jak dla mnie to syf jak pierwsza odsłona ale śmieszy mnie fakt, iż komentują ludzie z dedykowanych kont zamiast oficjalnych, serwer serwerem ale jak Twoja opinia może być brana pod uwagę jeśli masz nick ashea.eu . To co się dzieje ostatnio przechodzi moje pojęcie. Pozdrawiam, was MPCforum.

No przechodzi twoje pojęcie i to aż za bardzo bo za bardzo sobie bierzesz tą grę do serca i jesteś fanatykiem tej gry  :D

Opublikowano

tysiac piecset sto dziewieset

Opublikowano

Pięknie się expi na WH B)­

Banujemy za WH ;)

Jak wy banować nie potraficie  :v

Opublikowano

Banujemy za WH ;)

Jak wy banować nie potraficie  :v

oczywiście zablokowanych już jest 30 osób ;)

Opublikowano

Dziwię się, że administracja mpcforum pozwala sobie na wystawianie i psucie reputacji tego forum przez właśnie takie śmieszne serwery typu ten i inne typu laneris, reworki, i 100 serwerow tych samych które nie potrafią dobrze wystartować, dla mnie ten dział metina już upada, mam nadzieje ze administracja coś wkońcu pojmie do głowy.

Opublikowano

Banujemy za WH ;)

WSZYSCY DOSŁOWNIE WSZYSCY NA WH JADĄ CZŁOWIEKU :D

­

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Nic nie dostałem pisze jako osoba totalnie nie mająca nigdy nic wspólnego z tym serwerem , podobają mi się właśnie serwery tego typu np Ascarial,Tandoria teraz Rayen2 , gram 4fun bez ładowania w isa , sam system ulepszeń , drop , mapy podobają mi się na Rayen2, jedyną wadą jest to że administracja może okazać się nieodpowiednią i serwerek padnie tak jak te co wymieniałem :) Puki stoi można grać :P !! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...