Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nevaria.pl - Rework

Gość Calienciak

Nevaria.pl - Głosowanie!  

264 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by na serwerze był System Sklepów Offline?

• Tak!
      206
    • Nie!
      39
    • Wszystko mi jedno!
      19
  2. 2. Czy chcecie by na serwerze został wprowadzony System Zwierzaków wzorowany na systemie z serwera globalnego?

• Tak!
      91
    • Nie!
      136
    • Wszystko mi jedno!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja prezentacji o 5 część systemów (niepełną):

2540314652478811418771.png

Slajd z modyfikacjami oraz zabezpieczeniami projektu postanowiliśmy udostępnić na etapie końcowym.

Dojdzie ich jeszcze trochę więc nie ma sensu tego teraz robić.

Jeszcze w tym tygodniu prezentacja zostanie uzupełniona o aktualnie ostatni system:

System zakładanych efektów.

Pozdrawiamy - Zespół Nevaria.pl

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

opinii*

Co do serwera nic nadzwyczajnego. Godny uwagi jest jedynie kostium Capoeira, który świetnie wygląda na szamance.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z projektem. Może zajrzę ;3

Opublikowano

Co ze stroną i forum?

Nie jest nam to jeszcze potrzebne, aczkolwiek forum również powinno się pojawić w tym tygodniu.

Opublikowano

Udostepniam wam avki oraz sygnatury ktore mozecie uzywac jezeli chcecie ;)

Avek: http://postimg.org/image/klhpscwdn/

Sygnatury: http://postimg.org/image/a8j0n6dij/

Teraz tak co do reklamy osoby ktore potwierdzily ze cos nagraja gameplay/serial:

Harper

DIM2

Mori

Respect

Minimalnie zwiekszyli drop smow w grze w porownaniu do 1 edycji.

Starmy sie dodac wiecej rzeczy ktore sa w IS do gry bysmy mogli je zdobyc w grze ale beda organiczone czasowo czy w innym sposob (wiekszosc juz jest dodane w grze)

Niedlugo (wedlug regulaminu mpc) bedziemy mogli podac poprawna date startuje.

Juz prawie 200 osob glosowalo w ankiecie gdzie nie bylo jeszcze zadnej reklamy !!! Za to wam bardzo dziekuje Bo nawet nie macie pojecia jak to motywuje.

Chwilowo bedziemy sie zajmowac robieniem forum+ testowaniem paru rzeczy a w weekend/ po weekendzie bedziemy bawic sie x gildiami co wydaje mi sie ze powinno przypasc wam do gustu ;) zapraszam!!!

Opublikowano

MPCforum już szykuje sprzęt xDD..

Tak poważnie, nic ciekawego nie pokazaliście, kolejna reaktywacja i pewnie znów padnie szybko. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

wystartuje to kiedyś ? xD

Gdyby nie stary jak swiat regulamin mpc to by byla data startu :D

Tak poważnie, nic ciekawego nie pokazaliście, kolejna reaktywacja i pewnie znów padnie szybko.

Kolejna reaktywacja.:D przykro mi ale z tego co wiem to jest moja pierwsza i bardziej restart niz rework ale spoczko.

Jest duzo rzeczy moze i to nie "nowosci" ale przynajmniej nie kradzione jak to na niektorych na tym forum :D i dzialajace ;) w koncu to hard czego ty chcesz latania?

Co do MPCforuma sam czekam :p z checia zobacze co ma do powiedzenia bo jak narazie do na live przeczytal urywki prezentacji nagral i nic ciekawego nie mial do powiedzenia

Opublikowano

Kolejny kotlet, ludzie dajcie zyc xD

Wspieramy glodnych ;) zawsze jakis sukces.

Fajnie się zapowiada na wakacje w sam raz. Jesli macie dobrą reklame to powinno wam to wypalić :)

Dzieki ;) reklama bedzie okej
Opublikowano

Ty weź typiaro ochłoń. Pokazaliśmy znacznie więcej niż oferuje większość polskich serwerów. I jaka kolejna reaktywacja... Po ponad pół roku postanowiliśmy poprawić stary projekt i go unowocześnić, jaki Ty masz problem.

Opublikowano

Jak czytam te twoje wypowiedzi to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Serwer polecam, grałem na 1 odsłonie i było super. Czy teraz na ponownym starcie na początku nie będzie IS'a?

Opublikowano

Serwer polecam, grałem na 1 odsłonie i było super. Czy teraz na ponownym starcie na początku nie będzie IS'a?

Dziękujemy oraz zapraszamy na aktualną wersję! Hmm, tym razem raczej będzie wszystko normalnie... Wtedy nie było i sporo osób ubolewało nad tym.

Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

Jestem negatywnego zdania na temat serwera ; >

Kto ci powiedział że się nie przyjął? Jak kilka osób napisze że serwer słaby (tylko dla tego że to rework) to od razu do wyrzucenia? Ja serwer wspominam bardzo dobrze. Trzeba tylko czekać do początku wakacji i zebrać ekipe. Tyle jak ktoś nie miał ekipy to serwer wydawał się o wiele gorszy.

­server bardzo fajny wydaje mi sie troche pod isa ;/   no ale trudno pewnie bedzie to skok na hajs xD ale chociaz fajny skok na hajs ;)

@ kiedy start ?

xyz

Pod ISa heh a to żart max możesz wyciągnać 50% na potwory. I tylko z wierzchowcem ktory daje chyba 20%. Stawiam że jak załadujesz 50zł to jeszcze ci zostanie. (tylko 1 zestaw isa)

UN4J0mP.png

Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

Jestem negatywnego zdania na temat serwera ; >

Kto ci powiedział że się nie przyjął? Jak kilka osób napisze że serwer słaby (tylko dla tego że to rework) to od razu do wyrzucenia? Ja serwer wspominam bardzo dobrze. Trzeba tylko czekać do początku wakacji i zebrać ekipe. Tyle jak ktoś nie miał ekipy to serwer wydawał się o wiele gorszy.

­server bardzo fajny wydaje mi sie troche pod isa ;/   no ale trudno pewnie bedzie to skok na hajs xD ale chociaz fajny skok na hajs ;)

@ kiedy start ?

xyz

Pod ISa heh a to żart max możesz wyciągnać 50% na potwory. I tylko z wierzchowcem ktory daje chyba 20%. Stawiam że jak załadujesz 50zł to jeszcze ci zostanie. (tylko 1 zestaw isa)

Aktualnie będzie troszkę więcej do zdobycia tych bonusów.. Nie trzeba nawet w IS ładować ;).

Opublikowano

Chcialem tak zrobic jak na 1 odslonie ale;

-mniej graczy bo bez isa za trudno

-co chwile narzekanie kiedy is na forum, priv, gg

-youtuberzy nie chca nagrywac bo za trudno bez isa i nie maja smow na konkurs ;)

Opublikowano

Szczerze? Nic nowego. Nie polecam

Szczerze? Jak chcesz pelno gownianych nowosci ktore sa na serwerze tylko dlatego by mozna bylo napisac "nowosc" to masz racje ze nie polecasz ;) dodajemy to co pasuje do klimatu i do tego jak chcemy by serwer wygladal.

Opublikowano

Kolejna reaktywacja. :D przykro mi ale z tego co wiem to jest moja pierwsza i bardziej restart niz rework ale spoczko.

Jest duzo rzeczy moze i to nie "nowosci" ale przynajmniej nie kradzione jak to na niektorych na tym forum :D i dzialajace ;) w koncu to hard czego ty chcesz latania?

Co do MPCforuma sam czekam :p z checia zobacze co ma do powiedzenia bo jak narazie do na live przeczytal urywki prezentacji nagral i nic ciekawego nie mial do powiedzenia

nie wiem nie lubię MPCforuma, ale mam z niego bekę. No właśnie nie ma nowości czegoś, co ludzie bynajmniej oczekują. Może to być nawet medium, ale nic nie jest wprowadzone od siebie. Nie wnikam kto ma kradzione a kto nie :P

Ty weź typiaro ochłoń. Pokazaliśmy znacznie więcej niż oferuje większość polskich serwerów. I jaka kolejna reaktywacja... Po ponad pół roku postanowiliśmy poprawić stary projekt i go unowocześnić, jaki Ty masz problem.

O jakie zachowanie, administracja ? Hmm widzę że nie potraficie przyjąć krytyki czyli tak zwanych "hejtów". No ku4wa pokaż mi chociaż jedną rzecz która nie jest u Was nowością ? Takich serwerów jak Wy macie to tutaj na mpc jest tyle że paluszków nie starczy to wymienienia. Mam problem zgadza się, bo znacząc życie serwer nie postoi dość długo, a głównie jest pewnie założony do hajsu i po nic więcej :). Nam takie osoby co stawiały serwery na 3-5 mies potem zamykamy i znów stawiamy :). 0 od siebie daliście. 

To nie czytaj. Kolejny obrońca, pewnie jakąś rangę już tam masz ^^ 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Kolejna reaktywacja. :D przykro mi ale z tego co wiem to jest moja pierwsza i bardziej restart niz rework ale spoczko.

nie wiem nie lubię MPCforuma, ale mam z niego bekę. No właśnie nie ma nowości czegoś, co ludzie bynajmniej oczekują. Może to być nawet medium, ale nic nie jest wprowadzone od siebie. Nie wnikam kto ma kradzione a kto nie :P

O jakie zachowanie, administracja ? Hmm widzę że nie potraficie przyjąć krytyki czyli tak zwanych "hejtów". No ku4wa pokaż mi chociaż jedną rzecz która nie jest u Was nowością ? Takich serwerów jak Wy macie to tutaj na mpc jest tyle że paluszków nie starczy to wymienienia. Mam problem zgadza się, bo znacząc życie serwer nie postoi dość długo, a głównie jest pewnie założony do hajsu i po nic więcej :). Nam takie osoby co stawiały serwery na 3-5 mies potem zamykamy i znów stawiamy :). 0 od siebie daliście. 

To nie czytaj. Kolejny obrońca, pewnie jakąś rangę już tam masz ^^

Ty się tam tak nie produkuj. Jeszcze Ci żyłka trzaśnie i co... braknie nam przygłupów na forum...

Krytykę na spokojnie umiem przyjąća ale od osób zrównoważonych - nie jak w tym przypadku.

PS: Serwerów jak nasz jest aż tak dużo według Ciebie? No szkoda, bo nie widziałem jeszcze ani jednego.

Wypraszam Cię z tego tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...