Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nevaria.pl - Rework

Gość Calienciak

Nevaria.pl - Głosowanie!  

264 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by na serwerze był System Sklepów Offline?

• Tak!
      206
    • Nie!
      39
    • Wszystko mi jedno!
      19
  2. 2. Czy chcecie by na serwerze został wprowadzony System Zwierzaków wzorowany na systemie z serwera globalnego?

• Tak!
      91
    • Nie!
      136
    • Wszystko mi jedno!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

Jestem negatywnego zdania na temat serwera ; >

W których komentarzach to widzisz? Wstawiasz tu obrazek "rework", a sam robisz 3 czy tam 4 takie same serwery pod rząd, na których nie ma kompletnie nic -.-.

Ale nie będę z Tobą dyskutował gdyż, jak już pisałem.. Każdy ma prawo do własnego zdania ^^.

Tą odpowiedzią @PanZeus potwierdził moje podejrzenia o których pisałem wczoraj. Przyznali z @Caliente że jest to konto dedykowane do serwera na którym odpowiada @Caliente (bo ponoć nie ma swoje konta na MPC), a więc dlaczego pani odpowiada w męskiej osobie? Proszę w takim razie kidmoderatora, lub moderatora działu o sprawdzenie czy nie jest to multikonto @PanZeus , bo albo traktujecie wszystkich równo, albo trzymacie się swojego regulaminu w którym wyraźnie stoi że multikonta są zabronione.

Kolego jestem mężczyzną ^^... (jak mi nie wierzysz zapraszam do rozmowy heheh) - i tak nie mam konta i nie miałem, korzystam z serwerowego.

Nie rozumiem co Ty tak o te "multikonto" się bulwersujesz.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

Jestem negatywnego zdania na temat serwera ; >

W których komentarzach to widzisz? Wstawiasz tu obrazek "rework", a sam robisz 3 czy tam 4 takie same serwery pod rząd, na których nie ma kompletnie nic -.-.

Ale nie będę z Tobą dyskutował gdyż, jak już pisałem.. Każdy ma prawo do własnego zdania ^^.

Tą odpowiedzią @PanZeus potwierdził moje podejrzenia o których pisałem wczoraj. Przyznali z @Caliente że jest to konto dedykowane do serwera na którym odpowiada @Caliente (bo ponoć nie ma swoje konta na MPC), a więc dlaczego pani odpowiada w męskiej osobie? Proszę w takim razie kidmoderatora, lub moderatora działu o sprawdzenie czy nie jest to multikonto @PanZeus , bo albo traktujecie wszystkich równo, albo trzymacie się swojego regulaminu w którym wyraźnie stoi że multikonta są zabronione.

Ja=PanZeus=Piter= PanZeus na yt=sponsor= cos tam cos tam xD

Nevaria.pl=Caliente=Technik

Nie wiem czego tutaj nie kapujesz xD PS. Ja mam Angielskie IP on Polskie roznica jest parenascie tysiecy kilometrow :D

Ani ja nie mam dostepu do konta Nevaria.pl ani on Do mojego.

Chyba wystarczajaco wytlumaczylem.

Wlasnie jestesmy w trakcie robienia misji gildyjnych+ nowego systemu gildi ;) powiedzcie co byscie chcieli zobaczyc na serwie ??!

Opublikowano

@PanZeus system tytułów np. 1000x rip ubity = Pogromca Rozpruwaczy dający bonus na dt + x% coś w tym stylu,

Buff w pt buffa każdego jednym skillem (Pomoc daje sobie a każdy w pt ją dostaje itd.

rozbudować system łowienia, kopania etc.

czy jesteście na tyle obeznani by to dodać na serwer?

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

@PanZeus system tytułów np. 1000x rip ubity = Pogromca Rozpruwaczy dający bonus na dt + x% coś w tym stylu,

Buff w pt buffa każdego jednym skillem (Pomoc daje sobie a każdy w pt ją dostaje itd.

System tytułów nie wiele wnosi do gry - jednak można to zrobić.

Buff dla całej grupy... Niby jest to fajna sprawa, ale jeśli miałbym to zrobić to raczej z użyciem jakiegoś przedmiotu (jeśli szaman go ma to może buffać całą grupę).

Łowienie w przyszłości zostanie na pewno rozbudowane (nie można wszystkiego robić na start, a w 70/80% mam wykonany już pewien system).

Sugestie jak najbardziej na +, będzie zamknięta jak i otwarta beta już niedługo, która potrwa około 2 tygodnie, także wszystko na spokojnie sobie zobaczycie / my dodamy coś z waszych propozycji.

Nie zagram i nie polecam ze względu na Team

Sygnatura mówi sama za siebie - ignorujemy "insekty".

Opublikowano

Wymyśl coś bardziej autorskiego, a nie z innych serwerów podrzucasz propozycje ;)

Opublikowano

Wymyśl coś bardziej autorskiego, a nie z innych serwerów podrzucasz propozycje ;)
Chyba juz wszystko bylo na "innych" serwerach moze nie Polskich a zagranicznych. Nwm czego jeszcze chcesz skakania w metinie? Ps. Nie idziesz pomagac z 4 reworkiem teriosa czy nie chca zaplacic
Opublikowano

Na kolejną odsłonę wpadnę, bo poprzednia mnie bardzo wciągła, co do teamu nie mam żadnych zastrzeżeń, jak będzie tak samo działać

Administracja jak na poprzedniej edycji to będę mega zadowolony, co do prezentacji jeszcze więcej rzeczy dodany tak więc jeszcze lepiej.

Czekajcie na nas. gildia TurboMisie wraca na serwer Kappa.

Pozdro! 

Opublikowano

Na kolejną odsłonę wpadnę, bo poprzednia mnie bardzo wciągła, co do teamu nie mam żadnych zastrzeżeń, jak będzie tak samo działać

Administracja jak na poprzedniej edycji to będę mega zadowolony, co do prezentacji jeszcze więcej rzeczy dodany tak więc jeszcze lepiej.

Czekajcie na nas. gildia TurboMisie wraca na serwer Kappa.

Pozdro! 

Również pozdrawiamy TurboMisie! :)

Opublikowano

Chyba juz wszystko bylo na "innych" serwerach moze nie Polskich a zagranicznych. Nwm czego jeszcze chcesz skakania w metinie? Ps. Nie idziesz pomagac z 4 reworkiem teriosa czy nie chca zaplacic

Skakanie gdzieś już widziałem (dodali kilka animacji skakania) xD

Ile % na trutę ze szkaty ripa?

tenor.gif

Opublikowano

Skakanie gdzieś już widziałem (dodali kilka animacji skakania) xD

Ile % na trutę ze szkaty ripa?

Około 2%.

Opublikowano

Chodzi mi o system tytułów, który jest na veste***ie. 

Z tego co pamiętam tak wychwalałeś na forum teriosa, że Twój serwer postoi tak długo, a stał krócej niż prezentacja na mpc xD

Nie pracuje na żadnym teriosie, przykro mi :)

Opublikowano

Z tego co pamiętam tak wychwalałeś na forum teriosa, że Twój serwer postoi tak długo, a stał krócej niż prezentacja na mpc xD

Wlasnie chodzilo mi o ten komentarz i info dlaczego serwer ci sie nie podoba.:D

Ps. Ten system byl na zagranicznych zanim V istnial:D

Po tym komencie nasza rozmowa sie konczy bo nie ma sensu

Opublikowano

Tak patrzę po komentarzach to większość oczekuje na hardzie "nowości" jak np na Antarisie... Ludzie tu chodzi o to zeby nie przekombinowac za bardzo... Na pierwszej edycji przez 2 tygodnie nie było ISa, bo administracja chciała mieć pewność, a ludziom i tak i tak to nie odpowiadało, a później płacz i lament że wyłączyli.

sygna.tan.png

Opublikowano

Czyli jak V... podkradł pomysł z tytułami z innego serwera to jest dobrze?

Opublikowano

Tak patrzę po komentarzach to większość oczekuje na hardzie "nowości" jak np na Antarisie... Ludzie tu chodzi o to zeby nie przekombinowac za bardzo... Na pierwszej edycji przez 2 tygodnie nie było ISa, bo administracja chciała mieć pewność, a ludziom i tak i tak to nie odpowiadało, a później płacz i lament że wyłączyli.

Zawsze cos nie pasuje w koncu to metin ;)

Co do nowosci to nie ma jeszcze wszystkich w prezentacji bo je konczymy i dodajemy jeszcze pare ciekawych rzeczy.

Opublikowano

Zagram, zagram. Jako, że lubie hardy (nie ma nic ciekawego) to zostanę na dłużej o ile nie polecicie w kulki.

Powodzonka.

Dzieki i zapraszam ;)
Uczeń
Opublikowano

nie zagram 

doskonale pamiętam jakimi osobnikami byli administratorzy gry.

Opublikowano

nie zagram 

Wyrządziliśmy Ci jakąś krzywdę? Uargumentuj swoją wypowiedź lub ją rozwiń - bylibyśmy wdzięczni.

Uczeń
Opublikowano

nie zagram 

Wyrządziliśmy Ci jakąś krzywdę? Uargumentuj swoją wypowiedź lub ją rozwiń - bylibyśmy wdzięczni.

Nie naprawialiście bugów, mieliście w du**e graczy 

Opublikowano

nie zagram 

Nie naprawialiście bugów, mieliście w du**e graczy 

Tylko jakich bugów? U nas na serwerze jak znalazłeś BUGA to było święto. Hmm, to ja nie rozumiem... Według Ciebie pomaganie graczom 24/7, bo rzadko była sytuacja, że na TS ktoś nie siedział, wprowadzanie udogodnień, rozmawianie z wami w celu wysłuchania propozycji - oznacza, że mamy graczy "w du**e"?

PS: Nie pomyliły Ci się serwery kolego?

Opublikowano

GetOut jest sprzedajny tyle powiem. Udaje pseudo Technika Ts3, a tak naprawdę gówno potrafi, podobnie jest z serwerami idzie na ten, który jest ukończony w 100%. Co do serwera to nie polecam ze względu na cały Team. :)

Opublikowano

GetOut jest sprzedajny tyle powiem. Udaje pseudo Technika Ts3, a tak naprawdę gówno potrafi, podobnie jest z serwerami idzie na ten, który jest ukończony w 100%. Co do serwera to nie polecam ze względu na cały Team. :)

Plagiaty w tym temacie mają najmniej do gadania. GetOut może robić co mu się podoba, jego życie - jego wybory. Na Nevarii był od początku i będzie na niej do końca.

Nie pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...