Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nevaria.pl - Rework

Gość Calienciak

Nevaria.pl - Głosowanie!  

264 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie by na serwerze był System Sklepów Offline?

• Tak!
      206
    • Nie!
      39
    • Wszystko mi jedno!
      19
  2. 2. Czy chcecie by na serwerze został wprowadzony System Zwierzaków wzorowany na systemie z serwera globalnego?

• Tak!
      91
    • Nie!
      136
    • Wszystko mi jedno!
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Nevaria.pl musisz zmienić datę startu, bo zapowiedzi można tworzyć 3 tygodnie przed startem.

10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Jak już szanowny pan administrator cytuje regulamin, to o ile mi wiadomo "multi konta" też nie śa dopuszczalne, a jest to ewidentnie konto dedykowane serwerowi @Nevaria.pl , czyli nie trzeba być geniuszem żeby stwierdzić że jest to drugie konto jednego z członków team'u. Jeśli dobrze pamiętam, całkiem niedawno usunięto prezentację MPCforum2 z tego powodu. Czyżby byli tu równi i równiejsi? Może odbył się jakiś seans z @Caliente żeby przepchnąć tą prezentację?

@Algade może się ustosunkujesz?

#maksymalne średnie broni?

Caliente jest technikiem ja sponsorem nevaria konto serwerowe to jest moje chyba logiczne :D mam spam na swoim koncie dlatego jest konto serwerowe. Nie jest multi bo z tamtego konta pisze technik ;) a to moje priv.

Sr tak jak na plu

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza tym ja (Caliente) nie mam konta, więc ja korzystam z serwerowego.. Nie widzę problemu.

PS. Średnie maksymalne to 60.

Opublikowano

@Nevaria.pl musisz zmienić datę startu, bo zapowiedzi można tworzyć 3 tygodnie przed startem.

10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Jak już szanowny pan administrator cytuje regulamin, to o ile mi wiadomo "multi konta" też nie śa dopuszczalne, a jest to ewidentnie konto dedykowane serwerowi @Nevaria.pl , czyli nie trzeba być geniuszem żeby stwierdzić że jest to drugie konto jednego z członków team'u. Jeśli dobrze pamiętam, całkiem niedawno usunięto prezentację MPCforum2 z tego powodu. Czyżby byli tu równi i równiejsi? Może odbył się jakiś seans z @Caliente żeby przepchnąć tą prezentację?

Caliente jest technikiem ja sponsorem nevaria konto serwerowe to jest moje chyba logiczne :D mam spam na swoim koncie dlatego jest konto serwerowe. Nie jest multi bo z tamtego konta pisze technik ;) a to moje priv.

Sr tak jak na plu

Poza tym ja (Caliente) nie mam konta, więc ja korzystam z serwerowego.. Nie widzę problemu.

Dziękuje za opowiedz. Zarówno jedną dotyczącą średnich jak i tematu prezentacji. Nie był to "hejt", żeby nie było- jestem tylko za jednakowym traktowaniem wszystkich, stąd moją dociekliwość.

kSdPYbS.jpg

Opublikowano

@Nevaria.pl musisz zmienić datę startu, bo zapowiedzi można tworzyć 3 tygodnie przed startem.10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Sr tak jak na plu

Dziękuje za opowiedz. Zarówno jedną dotyczącą średnich jak i tematu prezentacji. Nie był to "hejt", żeby nie było- jestem tylko za jednakowym traktowaniem wszystkich, stąd moją dociekliwość.
To zrozumiale.:D :D jednak chyba na przekupienie Algade mnie nie stac i tak nawet jak bym chcial hahahah.:D
Opublikowano

NIE POLECAM Znowu PANZEUS jest sponsorem i znowu go zrobicie w uj a ?
Nic się nie zmienilo ! Nie zagram nie polecam czekam, aby MPCforum zrobił dramę !

Opublikowano

NIE POLECAM Znowu PANZEUS jest sponsorem i znowu go zrobicie w uj a ?

Nic się nie zmienilo ! Nie zagram nie polecam czekam, aby MPCforum zrobił dramę !

Nie rozumiem Twojej wypowiedzi? - cóż masz prawo nie polecać.

Opublikowano

No no, caliente, trochę ci to zajęło :P oczywiście serwer polecam bo wiem jak wiele pracy ten leszcz wykonał przy plikach.

Ps. Co do pisania pod każdym serwerem że antaris go zje - przynajmniej 50% teamu ma tyle za uszami że MPCforum musiał by nagrać kilka godzin audiologa... Po za tym były już tu serwery które przebijaly wszystkie inne a po max miesiącu liczba graczy wynosiła max 400-500

sygna.tan.png

Opublikowano

No no, caliente, trochę ci to zajęło :P oczywiście serwer polecam bo wiem jak wiele pracy ten leszcz wykonał przy plikach.

Ps. Co do pisania pod każdym serwerem że antaris go zje - przynajmniej 50% teamu ma tyle za uszami że MPCforum musiał by nagrać kilka godzin audiologa... Po za tym były już tu serwery które przebijaly wszystkie inne a po max miesiącu liczba graczy wynosiła max 400-500

A no zajęło.. Wypraszam sobie tą rybę - if you know what i mean ^^.

Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

Jestem negatywnego zdania na temat serwera ; >

W których komentarzach to widzisz? Wstawiasz tu obrazek "rework", a sam robisz 3 czy tam 4 takie same serwery pod rząd, na których nie ma kompletnie nic -.-.

Ale nie będę z Tobą dyskutował gdyż, jak już pisałem.. Każdy ma prawo do własnego zdania ^^.

Opublikowano

rework1.jpg

Z tego co widać po komentarzach serwer nie przyjął się za bardzo i nie utkwił w pamięci.

W których komentarzach to widzisz? Wstawiasz tu obrazek "rework", a sam robisz 3 czy tam 4 takie same serwery pod rząd, na których nie ma kompletnie nic -.-.

Ale nie będę z Tobą dyskutował gdyż, jak już pisałem.. Każdy ma prawo do własnego zdania ^^.

Pokaż mi kolego 3-4 serwery te same, które zrobiłem.

Ethandia, która stała 7 miesięcy? Twój serwer kiedyś tyle stał?

A może mówisz o Evalisie, który był postawiony dla śmiechu i zbicia czasu?

Albo mówisz o Aetii, która stoi już dłuższy czas?

Który z tych serwerów był reaktywowany 3-4 razy? Ehhh... broń swojego serwera, ale uwierz internet nie zapomina :)

Opublikowano

rework1.jpg

Pokaż mi kolego 3-4 serwery te same, które zrobiłem.

Ethandia, która stała 7 miesięcy? Twój serwer kiedyś tyle stał?

A może mówisz o Evalisie, który był postawiony dla śmiechu i zbicia czasu?

Albo mówisz o Aetii, która stoi już dłuższy czas?

Który z tych serwerów był reaktywowany 3-4 razy? Ehhh... broń swojego serwera, ale uwierz internet nie zapomina :)

Niczego nie bronie, bo nie muszę.

Stawiałeś bodajże 2x Carias, potem Aetię.. W ciągu 1/2 miesięcy - więc to już Cię wyjaśnia. Więcej nie odpowiem na Twoje posty, gdyż jesteś jak kolejny "insekt".

Opublikowano

Aetia?... No to masz małe sprostowanie gdzieś w postach prezentacji Aetii co się i dlaczego się tak stało, znajdziesz to znajdziesz tłumaczyć Ci się nie muszę bo na to nie zasługujesz >D Kończę z Tobą rozmowę i nie zamierzam wchodzić w ten temat już. Powodzenia.

Opublikowano

Aetia?... No to masz małe sprostowanie gdzieś w postach prezentacji Aetii co się i dlaczego się tak stało, znajdziesz to znajdziesz tłumaczyć Ci się nie muszę bo na to nie zasługujesz >D Kończę z Tobą rozmowę i nie zamierzam wchodzić w ten temat już. Powodzenia.

Dzieki ;) co do tego ze to rework to tak jest to rework tylko mnie nauczono ze jak cos sie psuje to sie to naprawia i ulepsza a nie kupuje nowe. Serwer stal 3 tygodnie a jest bardzo dobry i po paru miesiacach przerwy/pracy jestesmy w stanie zaoferowac gracza to czego oczekuja ;)

Opublikowano

Jebac was i te wasze reworki.

Aham twoja opinion wniosla bardzoooo duzo do tematu :D

PS. Wiekszosc serwera jest skonczone pozostaje dopasowanie pare rzeczy jak I chcemy zajac sie rozrywka w groupie: misje gildyjne, system itd ;) nie dlugo postaramy sie dodac nastepna stronie prezentacji

Opublikowano

rework1.jpg

Ty przecież jesteś specem od reworków. 2 tygodnie, i rework ?

Opublikowano

Nie zagram z powodu GetOut w teamie ;) Był już w teamie jednego serwera leci na dwa fronty + pokazał na co go stać osoba nie potrafiąca przyznać się do błędu do tego kłamca jak ich mało :) 

Opublikowano

Nie zagram z powodu GetOut w teamie ;) Był już w teamie jednego serwera leci na dwa fronty + pokazał na co go stać osoba nie potrafiąca przyznać się do błędu do tego kłamca jak ich mało :)

No cóż, to już Twoja decyzja. Jednak moim zdaniem głupi powód do nie sprawdzenia serwera. GetOut jest mistrzem gry oraz administratorem ts3, nie wpływa w żaden sposób na rozgrywkę prócz organizowania różnego typu wydarzeń.

Opublikowano

No cóż, to już Twoja decyzja. Jednak moim zdaniem głupi powód do nie sprawdzenia serwera. GetOut jest mistrzem gry oraz administratorem ts3, nie wpływa w żaden sposób na rozgrywkę prócz organizowania różnego typu wydarzeń.

Mu już nie można wierzyć :) Radzę wam go wyrzucić z teamu :D Bo zobaczycie przejedziecie się na nim jak inny serwer ;) 

Opublikowano

Mu już nie można wierzyć :) Radzę wam go wyrzucić z teamu :D Bo zobaczycie przejedziecie się na nim jak inny serwer ;)

Znam się z GetOutem od kilku lat. Mało mnie interesuje inny serwer, gdzie on coś robił by mieć jakieś zajęcie.

Ale szanuję Twoją decyzję i nie będę namawiać byś u nas grał.

Opublikowano

Znam się z GetOutem od kilku lat. Mało mnie interesuje inny serwer, gdzie on coś robił by mieć jakieś zajęcie.

To nie liczcie na więcej niż 50 osób ;) Kolejny hard bez przyszłości  <.<  NIE POLECAM 

Opublikowano

To nie liczcie na więcej niż 50 osób ;) Kolejny hard bez przyszłości  <.<  NIE POLECAM 

Jestem spokojny o graczy. Na poprzedniej odsłonie bezproblemowo liczba graczy wynosiła 300+. Teraz projekt jest wyposażony w większą ilość innowacji (jest również dużo bardziej dopracowany) i zadbamy by zawitało do nas jeszcze szersze grono graczy.

Opublikowano

rework1.jpg

Tą odpowiedzią @PanZeus potwierdził moje podejrzenia o których pisałem wczoraj. Przyznali z @Caliente że jest to konto dedykowane do serwera na którym odpowiada @Caliente (bo ponoć nie ma swoje konta na MPC), a więc dlaczego pani odpowiada w męskiej osobie? Proszę w takim razie kidmoderatora, lub moderatora działu o sprawdzenie czy nie jest to multikonto @PanZeus , bo albo traktujecie wszystkich równo, albo trzymacie się swojego regulaminu w którym wyraźnie stoi że multikonta są zabronione.

kSdPYbS.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...