Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homunculus

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, całkowicie przypadkiem wpadłem na kanał pewnego Rosjanina, który stworzył Homunculusa, czyli tzw. sztuczne życie.

Na jego kanale jest wiele filmów z tym związanych. W filmie Homunculus #5 stworzył on dla niego środowisko do życia i karmi go cukrem. Powiedział także, że na jego wzrost i ogólny lepszy rozwój może wpłynąć krew oraz mleko, lecz ciężko go tym nakarmić.

Jak dla mnie spoko eksperyment, wiele ciekawych rzeczy się można dowiedzieć, a najśmieszniejsze w tym jest to, że każdy z nas (facetów) może sobie takiego stworzyć, bez wkładania w to wielkiej kasy czy czegokolwiek.. 

A co wy o tym myślicie? :P

graphic.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli w to wierzycie, to jestem pod wrażeniem waszego debilizmu. Fake, ale fajnie można zarobić na takich filmikach :lenny:

Opublikowano

xD xD xD

Ktoś tu robi kurtyzanę z logiki i na pszyrce w gimbazie chodził na szluga za szatnię narzekając, że facetka stawia gały za nic, bo się uwzięła. Fake.

#edit

Mielibyśmy populacje człowieko-kóz w krajach islamskich, gdyby to było fizycznie możliwe.

Opublikowano

A w poprzednim filmie "opluł go "kwasem"" xD

Komputer na mnie sika pastą termoprzewodzącą.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dopiero internet podpięli ?Ten sam rosjanin ma na swoim kanale filmik o darmowej niekończącej sie energi-perpetum mobile czy c**j wie co tam było i dalej wierzycie,ze to "coś" da sie wyhodować ? xD

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

A ja jestem sceptycznie do tego nastawiony, obie strony nie mają żadnych argumentów.

Do tej pory negatywne zdania na ten temat to: yyy debile, jak człowiek może zapłodnić kurze jajko? gupki jesteście czy co?

Jednymi słowy pocałować c***a w dupę, zero uzasadnienia dlaczego tak ma nie być.

A co do brania do tego na poważnie - serio? Film Rosjanina? Rozumiem, że ktoś tam jest na tyle głupi, by wstrzyknąć spermę w żółtko,

ale prędzej uwierzę, że ten Rusek robi sobie jakiegoś fejka niż, że faktycznie robi to co przedstawia.

Ja czekam na film Boxdela, gdzie takie coś pokaże.

Jak się uda to będzie sposób na 500+

jak nie to chociaż pojawi się nowy gimbazjalny pocisk ,, ty homunculusie ''.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nieetyczny syf, przy tworzeniu homunculusa grzech ciężki oraz marnowanie życia ludzkiego.­

Nie wszyscy są wierzący, etyka to sprawa indywidualna. Możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób to marnuje życie ludzkie?

Opublikowano

Nieetyczny syf, przy tworzeniu homunculusa grzech ciężki oraz marnowanie życia ludzkiego.­

Nie wszyscy są wierzący, etyka to sprawa indywidualna. Możesz mi wytłumaczyć w jaki sposób to marnuje życie ludzkie?

marnujesz plemniki

Opublikowano

marnujesz plemniki

idąc tym tropem walenie konia to marnowanie zycia ludzkiego XDD , to raczej nie jest fake :D 

Opublikowano

Za parę lat w sklepach do kupienia nowe jajko niespodzianka z żywymi żyjątkami. Trzeba wstrzyknąć tylko swoją spermę i odczekać 40 dni. Dla leniwych już ze wstrzykniętym nasieniem.

Opublikowano

Istnieje możliwość krzyżowania gatunku u zwierząt, lecz człowiek nie może się skrzyżować nawet z szympansem czy orangutanem (były jakieś takie badania przeprowadzane, bez zadowalających efektów). Moim zdaniem jest to fake, lecz jestem też zdania iż wszystko jest możliwe, sam bym coś takiego zrobił. Kwestia marnowania plemników/życia jest idiotyczna, ponieważ idąc tym tropem nie masturbuje się taka osoba, to doznaje polucji czyli mimowolnego wytrysku podczas snu.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Moim zdaniem jest to fejk, chociaż jest to ciekawy temat. Dałem już suba temu ruskowi, zobaczymy co będzie dalej. 

Możliwe, że jest to po prostu zdeformowany płód kury (co wydaje mi się najbardziej prawdopodobne) 

linki w górę

Opublikowano

Jak tak czytam wasze posty i komentarze pod kilkoma filmami to mi się chce płakać...

Hipotetycznie załóżmy, że zwaliłem kite i wlałem moją spermę do żółtka i wychodowałem jakiegoś tasiemca. To chyba jest moje dziecko, czy byłbym w stanie rozje*ać je książką ot tak?

Jak któryś z was był małym kulfonem i opluł/osrał/orzygał mame to dostał patelnią po ryju?

Rusek ma jakieś wywody o ph w pochwie i w jajku dowodząc, że w jajku dla naszej spermy są lepsze warunki niż w kobiecej pochwie. Dlaczego? On nie wie, tak po prostu jest. Aha :) Ale, że skrzyżować gatunki całkowicie nie spokrewnione się da to wie. ahhhh po co ja płaczę, szkoda mojego czasu na te pierdoły...

sygna.png

Opublikowano

Gosciu jest z wyksztalcenia inzynierem biologii, a tutaj jakis pet z szkoly sredniej co na bio-chem poszedl pisze, ze sie nie da XDD

Opublikowano

Hipotetycznie załóżmy, że zwaliłem kite i wlałem moją spermę do żółtka i wychodowałem jakiegoś tasiemca. To chyba jest moje dziecko, czy byłbym w stanie rozje*ać je książką ot tak?

Jak któryś z was był małym kulfonem i opluł/osrał/orzygał mame to dostał patelnią po ryju?

1. Tak

2. K***a, brak mi słów, by opisać bezsens tego porównania.

@.Yoshiaki Wrócę do swoich zabawek jak skończysz p******** głupoty. :* 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...