Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homunculus

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tematu, ale jak widzę, że ludzie mają wątpliwości czy to fake, to dostaję raka mózgu z przerzutami. Wiedza wyniesiona ze szkoły podstawowej definitywnie powinna wykluczyć istnienie czegoś na wzór tego co zaprezentował Rosjanin. 

nie zgadzam się

ok, może homonculus nie powstanie, ale co jesli z jajka ma wyjść kura i zaburzymy jej rozwój spermą? naprawdę ona w żaden sposób nie wpłynie na kurę? po prostu zostanie pominięta?

Eee, tak? Chyba że uszkodzimy w jakiś sposób sam zarodek czy jak to się zwie. 

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli skrzyknął bezpośrednio do żółtka, to niemal pewne jest uszkodzenie płodu. Kurze jajko jest już zapłodnione. O tym, że człowiek nie może zapłodnić innego zwierzęcia było mówione w filmie który dałem wyżej.

Nie chce mi się zbytnio dyskutować na temat czy to fake, bo to nie na moje nerwy. Jak naiwnym trzeba być i jak bardzo przespać lekcję przyrki w podbazie, żeby dać się w ten sposób ruskowi manipulować? 

Opublikowano

Warto zauważyć że stworek którego rusek zatłukł książką wyglądał jak spaczony zarodek kurczaka.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Komuś coś takiego wypadło z jajka, ale to chyba fake:

72812520159643689334.jpg

Buhahaha beka papiez ;-DDD nk zulta morda

Najlepiej to samemu sprawdzić a potem wydać werdykt czy fake czy nie

DhyEdvI.gif

Opublikowano

Jeśli skrzyknął bezpośrednio do żółtka, to niemal pewne jest uszkodzenie płodu. Kurze jajko jest już zapłodnione. O tym, że człowiek nie może zapłodnić innego zwierzęcia było mówione w filmie który dałem wyżej.

Nie chce mi się zbytnio dyskutować na temat czy to fake, bo to nie na moje nerwy. Jak naiwnym trzeba być i jak bardzo przespać lekcję przyrki w podbazie, żeby dać się w ten sposób ruskowi manipulować? 

ja p******e

to nie typowe zaplodnienie tylko coś jak genetycznie modyfikowany organizm, ale nie do końca

to ze miales pszyrke w podbazie nie znaczy że masz jakąś wielką wiedze

gdybys poszedl na biol-chema albo i dalej to dowiedzialbys sie o rzeczach o ktorych ci sie nawet nie śnilo i wtedy faktycznie mozesz mieć wątpliwości

ten koles co opowiada w filmie jest bardziej matematykiem niż biologiem, czekam na opinie kogoś bardziej wykształconego w temacie

Wrzucam ponownie:

Jeśli dla Ciebie osoba, która ma/robi doktorat ma dla Ciebie zbyt małą wiedzę i Ty i tak będziesz wierzyć głupiemu trollowi z rosji to co raz bardziej boję się o przyszłość tego kraju. Jak można nie rozumieć tak podstawowych rzeczy?

Chodzi mi o to, że osoba, która uważała na lekcjach przyrody powinna mieć wystarczającą wiedzę, żeby nie mieć wątpliwości że to fake. W filmie który przedstawiłem w 100% zostały te gdybania obalone i nie zamierzam dalej dyskutować, bo dostaję raka jak widzę takie komentarze jak Twój.

Opublikowano

Wrzucam ponownie:

Jeśli dla Ciebie osoba, która ma/robi doktorat ma dla Ciebie zbyt małą wiedzę i Ty i tak będziesz wierzyć głupiemu trollowi z rosji to co raz bardziej boję się o przyszłość tego kraju. Jak można nie rozumieć tak podstawowych rzeczy?

Chodzi mi o to, że osoba, która uważała na lekcjach przyrody powinna mieć wystarczającą wiedzę, żeby nie mieć wątpliwości że to fake. W filmie który przedstawiłem w 100% zostały te gdybania obalone i nie zamierzam dalej dyskutować, bo dostaję raka jak widzę takie komentarze jak Twój.

doktorat z czego? z biologii?

on ma racje ale uważam że to nie było zapłodnienie tylko modyfikacja a tego nie uwzględnił

elo benc, wygralem

ps. podstawowa wiedza jest zbyt podstawowa zeby dyskutować na takie tematy i obalać mity.

Wiesz na czym polega modyfikacja genetyczna? Jeśli nie masz na jakiś temat pojęcia, to zamiast gadać takie głupoty to się doucz, na dobre Ci to wyjdzie.

Uszkodzenie płodu poprzez wstrzyknięcie ciała obcego to nie modyfikacja genetyczna.

Edit: Hobby "narkotyki", czyli już wiem z kim rozmawiam.

Opublikowano

Wiesz na czym polega modyfikacja genetyczna? Jeśli nie masz na jakiś temat pojęcia, to zamiast gadać takie głupoty to się doucz, na dobre Ci to wyjdzie.

Uszkodzenie płodu poprzez wstrzyknięcie ciała obcego to nie modyfikacja genetyczna.

zamknij pipe bylem biol chemem wiem co to

balem sie napisac modyfikacja genetyczna ale wydaje mi sie ze to cos w tym stylu tylko prymitywna. Dlatego napisałem "modyfikacja" a nie "modyfikacja genetyczna"

Pisząc takie posty bym się nie przyznawał do ukończenia gimnazjum, bo to świadczy o dużych problemach z przyswajaniem wiedzy.

Jeśli twierdzisz, że byłeś na biol chem, to jak możesz wierzyć w takie bzdury? Dałem film, kura nie może być zapłodniona przez ludzkie plemniki, a z samego plemnika człowiek, ani nic na jego podobieństwo nie powstanie - 4 czy 5 klasa szkoły podstawowej, a Ty twierdzisz że "byłeś na biol chem"... Chyba podłogi umyć.

Opublikowano

zamknij pipe bylem biol chemem wiem co to

balem sie napisac modyfikacja genetyczna ale wydaje mi sie ze to cos w tym stylu tylko prymitywna. Dlatego napisałem "modyfikacja" a nie "modyfikacja genetyczna"

nie da się zrobić jebanego homunculusa, czego Ty nie rozumiesz? Jak nie wierzysz to użyj swojego pindola i jajka i sam sie przekonaj

Opublikowano

@up: zgadzam się w 100% z tobą. Nie wierzę też, że taki homunculus jest możliwy do zrobienia w takich warunkach o jakich tutaj piszemy. Ale czy taki istnieje ? To już sprawia, że nie mogę jednoznacznej odpowiedzi dać, tym bardziej, iż wierzę, że wszystko jest możliwe.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

to nie ma prawa działać z każdym jajkiem które kupimy w sklepie

to musi być jajko z którego wykluje się kura. to po pierwsze. Po drugie tak jak wyzej pisalem - nie wierze w istnienie tylko wydaje mi sie, że sperma ma jakiś wpływ na rozwój zarodka. nie implikujcie mi czegos czego nie powiedzialem

rocznik 1999 mnie obraża, śmieszne

Kura jajka składa zawsze. Jajka w sklepach to jajka z ferm które są nie zapłodnione bo nie ma kogutów. Żeby z jaja wykluł się kurczak to kura musi być pokryta przez koguta. Wiem, że to wiesz ale podejrzewam ,że 3/4 tutaj może nie mieć o tym pojęcia. Na pewno wstrzyknięcie obcej substancji ma wpływ na zarodek ale to jest wpływ destrukcyjny i równie dobrze moglibyśmy wstrzyknąć wodę. Wydaje mi się, że taki zabieg niszczy zarodek i po prostu nie wykształtuje się i wszystko w środku zgnije.

Cyrk.png

Opublikowano

ja p******e

to nie typowe zaplodnienie tylko coś jak genetycznie modyfikowany organizm, ale nie do końca

to ze miales pszyrke w podbazie nie znaczy że masz jakąś wielką wiedze

gdybys poszedl na biol-chema albo i dalej to dowiedzialbys sie o rzeczach o ktorych ci sie nawet nie śnilo i wtedy faktycznie mozesz mieć wątpliwości

ten koles co opowiada w filmie jest bardziej matematykiem niż biologiem, czekam na opinie kogoś bardziej wykształconego w temacie

Wrzucam ponownie:

To ja wrzuciłem to pierwszy :< (chyba)

@AntyWarn

Poziom spierdolenia umysłowego @GGALIN1488 jest bliski punktowi krytycznemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...