Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almadia.pl

Almadia

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wyrażacie aprobatę za tym aby dungeony można było robić samotnie ?

• Tak
      150
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygląda drop ? Chodzi mi o ulepki itp. Da się szybko podropić ? Jak wygląda zarobek na serwerze ? Warto robić dungi ?

A co do serwera napewno zawitam fajnie czasem z tych nudnych easy przejść na coś nowego. 400 lvl to dla mnie plus bo gracze będą musieli więcej poświęcić by wbić maxa. Polecam SERDECZNIE !

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

k***a, ktos ladnie byl napierdolony ze zrobil tak c**jowa prezke 

serwer, jak serwer wielki c**j nowosci xD

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

k***a, ktos ladnie byl napierdolony ze zrobil tak c**jowa prezke 

serwer, jak serwer wielki c**j nowosci xD

Moglibysmy nawalic tam i 100 nowosci ale kto sie potem polapie o co chodzi?

Opublikowano

@Almandia

Czytaj pw, server zapowiada się fajnie, pozdrawiam.

Opublikowano

o jaki fajny serwerek akurat znudziły mi sie serwery hard i mediumy i z wielką chęcią zawitam na starcie

Opublikowano

Robienie dungeonów w grupie jest bez sensu - nie każdy ma z kim grać, a w dodatku jest to serwer EASY.

Powodzenia :)

beda solo tak jak chcieliscie, wg ankiety

Opublikowano

Piszecie, że jesteście tak doświadczeni a boicie się podać nicki lub wasze poprzednie serwery takie jak : Rapsodius no szkoda, ale mam nadzieje że tym razem yang bugów nie będzie bo przykre by to było, że tak doświadczona administracja ma problemy z takimi prostymi bugami. ;(((((((((((((((((( 

xD 

Opublikowano

KOTLET REWORK 

Rapsodius

Myśleli żę ludzie się nie domyślą i się przyznać nie chcieli.

6nuKs9s.jpg

ilu yt macie zamiar wziąć do reklamy i seri >

Opublikowano

Piszecie, że jesteście tak doświadczeni a boicie się podać nicki lub wasze poprzednie serwery takie jak : Rapsodius no szkoda, ale mam nadzieje że tym razem yang bugów nie będzie bo przykre by to było, że tak doświadczona administracja ma problemy z takimi prostymi bugami. ;(((((((((((((((((( 

Na serwerze nie będzie bugów, beta trwały testy serwera trwały ponad miesiąc, wszystko jest dopracowane :). Zresztą o takich kwestiach sami się przekonacie jaki jest sens wieszać psy teraz :).

Opublikowano

Na serwerze nie będzie bugów, beta trwały testy serwera trwały ponad miesiąc, wszystko jest dopracowane :). Zresztą o takich kwestiach sami się przekonacie jaki jest sens wieszać psy teraz :).

@1361622928-U485574.pngAlmadia

Beta były na rapsodius ma się rozumieć tak ? xD

Oby ta prezka wylądowała w koszu bo te reworki zaczynają mnie wkurwiać....

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAlmadia

Beta były na rapsodius ma się rozumieć tak ? xD

Oby ta prezka wylądowała w koszu bo te reworki zaczynają mnie wkurwiać....

się nie podoba to idź stąd..

nikt Cię nie zmusza abyś na nim grał i czytał prezkę, lel 

Opublikowano

Serwer prezentuje się spoko... ale nie podoba mi się LvL i świecenie broni... podpier * olone z ANTARIS.PL

Jak mieliby to podpier * olić jak Antaris nie wystartował, tylko pytam, bo nie rozumiem.

Opublikowano

c**j mnie obchodzi czego to rework jesli administracja bedzie w porządku jak i serwer na pewno wbije 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

c**j mnie obchodzi czego to rework jesli administracja bedzie w porządku jak i serwer na pewno wbije 

wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, wiec spokojnie:)

Opublikowano

Mnie tam zwykle obchodzi, czy to rework, szczególnie gdy jest to rework serwera, który stał kilka godzin, a na becie był płatny IS :l

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...