Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almadia.pl

Almadia

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wyrażacie aprobatę za tym aby dungeony można było robić samotnie ?

• Tak
      150
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całkiem spoko się prezentuję, mogę się dowiedzieć u kogo reklame macie ?

Z tych co pamiętam teraz bo nie siedzę na kompie, Weezy, AdasBambi, Legalizator, MasterPiro, Zakrecony

Po tej reklamie stwierdzam,że serwer nie ma przyszłości.YT'berzy którzy nagraja wszystko za ,,drobne" =g****o wydaliście na reklame i chcecie zarobić dużo więcej.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Z tych co pamiętam teraz bo nie siedzę na kompie, Weezy, AdasBambi, Legalizator, MasterPiro, Zakrecony

Po tej reklamie stwierdzam,że serwer nie ma przyszłości.YT'berzy którzy nagraja wszystko za ,,drobne" =g****o wydaliście na reklame i chcecie zarobić dużo więcej.

Nie rozumiem jednej rzeczy idąc Twoim tokiem rozumowania serwer który nie wyda 5 tysięcy na reklamę jest gównem bez przyszłości, a ten który tyle wyda jest najlepszy ? Chyba chodzi o to żeby serwer był dobry i on był priorytetem, rozgrywka na nim i zaspokajanie potrzeb graczy by ich na nim zatrzymać, a nie reklama, reklamy są przekłamane nigdy nie odwzorowują serwera. Serwer musi być dobry i zatrzymywać graczy, bronić się samym sobą. Gracz wchodzi na serwer i ma chcieć grać, reklama ma tylko to inicjować. Możliwe, że na opak zrozumiałem to co chcesz powiedzieć jeśli tak oświeć mnie jestem tylko człowiekiem, ludzim jest mylić się.

Opublikowano

Dedykowane konto na Mpc forum = Czyli ktoś boi się wrzucać prezke z Oficjalnego konta na mpc? Proszę podać nicki administratorów bo skoro "Administracja nie jest z pierwszej lepszej łapanki", to jakie serwery mieliście + nicki. Pozdrawiam. @harnaś

proszę o odpowiedź, kto jest w administracji i jakie serwy mieliście. Skoro jesteście tacy doświadczeni. Pozdrawiam.

Jak widzisz unikają twojego pytania ;/ czyli się boją ;)

@ MPCforum

Co co serwera chu**wy i tyle nic mi się tu nie podoba i jeszcze boją się dać spić adm.

NIE polecam ELO ;] 

Opublikowano

Dedykowane konto na Mpc forum = Czyli ktoś boi się wrzucać prezke z Oficjalnego konta na mpc? Proszę podać nicki administratorów bo skoro "Administracja nie jest z pierwszej lepszej łapanki", to jakie serwery mieliście + nicki. Pozdrawiam. @harnaś

proszę o odpowiedź, kto jest w administracji i jakie serwy mieliście. Skoro jesteście tacy doświadczeni. Pozdrawiam.

@ MPCforum

Co co serwera chu**wy i tyle nic mi się tu nie podoba i jeszcze boją się dać spić adm.

NIE polecam ELO ;] 

Dziękuję za opinię i również pozdrawiam.

no no w koncu cos normalnego tj easy 

powodzenia 

Prezentacja trochę kole w oczy ale da się czytać :) sam serwer mi przypadł do gustu bo nie lubię hardów czy mediumów wole easy ;) dlatego też wbiję na serwer oraz życzę powodzenia :)

Powodzenia na serwerze :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Co z tym metinem już się dzieje to masakra.. rozumiem 250 max lvl ale nie 400, za niedługo ktoś wezmie z was przykład to będą serwery z lvl 500/1000 wychodzić..

Opublikowano

@ MPCforum

NIE polecam ELO ;] 

Tak jak myślałem w Teamie jakieś przy**by

NIe polecam wchodzić na to gówno skoro nawet nie wiadomo kto to robi

czekam na film MPCforuma na temat tego serwera ;v 

Opublikowano

@ MPCforum

NIE polecam ELO ;] 

Lubisz oceniać, ale to świadczy o Tobie, że skoro nie wiesz kto jest w team, a stwierdzasz ,,przy**by" nieco infantylne zachowanie bo szczytem geniuszu tego nie nazwałbym, ale broń mi Boże nie neguję tego każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii i to szanuję poniekąd. Odnosząc się do filmików pewnie będą o serwerze te ukazujące go w superlatywach i te w prawdziwym świetle, a także te szkalujące go nie bronię tego, ale podpisywanie wyroku przed nawet jego startem to ciemnota prawda ?

Opublikowano

Łezi bierze 500-700 złotych za serie, więc nie wiem czy kilka stówek to gówno :D

Co prawda można wziąć lepszych youtuberów za podobne kwoty, ale Ci lepsi są pozajmowani :D

Całkiem ładna kolorystycznie prezentacja, ten 400 lvl max trochę kontrowersyjna sprawa.

Czcionka przy opisach jest dość mała, co również wpływa na czytelność danej prezentacji.

Te m1 nie są aż takie złe, kolorowe drzewa co prawda nie pasują, ale odświeżenie czegokolwiek, ale zrobienie tego dobrze to jest duży plus dla serwera.

Sys ulepszeń - niektóre bronie są dość brzydkie, ale cóż :D

Życzę powodzenia :D

Opublikowano

@ MPCforum

NIE polecam ELO ;] 

Lubisz oceniać, ale to świadczy o Tobie, że skoro nie wiesz kto jest w team, a stwierdzasz ,,przy**by" nieco infantylne zachowanie bo szczytem geniuszu tego nie nazwałbym, ale broń mi Boże nie neguję tego każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii i to szanuję poniekąd. Odnosząc się do filmików pewnie będą o serwerze te ukazujące go w superlatywach i te w prawdziwym świetle, a także te szkalujące go nie bronię tego, ale podpisywanie wyroku przed nawet jego startem to ciemnota prawda ?

W takim razie dlaczego tak bardzo nie chcecie podać listy administracji ;]

O ile można was nazwać administracją.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, administracja też w porządku i ma doświadczenie. Chętnie wbije i zobaczę jak Wam wyszedł projekt :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@ MPCforum

NIE polecam ELO ;] 

W takim razie dlaczego tak bardzo nie chcecie podać listy administracji ;]

O ile można was nazwać administracją.

BO DO C***A PANA NIE MA TAKIEGO PUNKTU W REGULAMINIE, ŻE TRZEBA PODAWAĆ ADMINÓW SERWERA TY KURWIU BEZ SZKOŁY

JAK MNIE wkurwiają takie dałny, co k***a grają na tych zajebanych top serwerach i muszą swoje 2 słowa zawsze wjebać gdzie nie trzeba, byle ludzi odciągnąc. Kurwa. Co za kraj.

VsxuB58.png

Opublikowano

@hetman1995 Ziomek na propsie! Ch** to kogo obchodzi kto jest w administracji. Serwer wydaję się w porządku i warto dać szansę. Myślę że będzie się liczył niezłą popularnością tym bardziej że już tyle odsłon. Pozdro i widzimy się na serwie w piątek!

Opublikowano

ahhahah wiedziałam że MPCforum się dowali, p**** który musi się jakoś na yt wybić :D

Prezka fajnie zrobiona, minusem jest to, że jest nawalone tego od uj-a. Zależy jak kto patrzy, niby coś tam jest nowego niby nie :).Powodzenia życżę

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

nie czepiajcie się go. Chłopak chce zarobić kase na wakacje i spełniać marzenia. Powinniscie go wspierać isem.

@hetman1995 Ziomek na propsie! Ch** to kogo obchodzi kto jest w administracji. Serwer wydaję się w porządku i warto dać szansę. Myślę że będzie się liczył niezłą popularnością tym bardziej że już tyle odsłon. Pozdro i widzimy się na serwie w piątek!

kolego, mylisz się :)

to kto jest w administracji ma ogromne znaczenie przy wyborze serwera, i każdy szanujący się gracz uważa to za priorytet.

Opublikowano

ahhahah wiedziałam że MPCforum się dowali, p**** który musi się jakoś na yt wybić :D

Prezka fajnie zrobiona, minusem jest to, że jest nawalone tego od uj-a. Zależy jak kto patrzy, niby coś tam jest nowego niby nie :).Powodzenia życżę

Mówi prawdę co do serwerów, oglądałem jego filmiki z zapowiedzi etc. to w 90% to się sprawdzało.

Opublikowano

@Bakany Myślę że każdy szanujący się gracz nie stawia "i" po przecinku. Widzę że antyreklama w modzie, metin2 w Twojej sygnaturce pozwala mi na stwierdzenie tego faktu. Pozdrawiam wszystkich szanujących się graczy!

Opublikowano

@Bakany Myślę że każdy szanujący się gracz nie stawia "i" po przecinku. Widzę że antyreklama w modzie, metin2 w Twojej sygnaturce pozwala mi na stwierdzenie tego faktu. Pozdrawiam wszystkich szanujących się graczy!

Są przypadki, gdzie "i" stawia się po przecinku. Np.:

http://www.prosteprzecinki.pl/przecinek-przed-i

Więc jeśli chcesz być nauczycielem to najpierw sam się naucz.

Jeśli to, kto jest w administracji nie ma znaczenia, to Asfen, Cannzas i inni tylko czekają na was.

tenor.gif

Opublikowano

całkiem całkiem,

byle do piątku ;D

mam nadzieję, że wypali start i nie padnie po chwili :>

+ już jest/był serwer 1000lv max ;d do kogoś tam kto płakał, że 400lv max to za wysoki :D

PS: podajcie na priv jaki to był serwer z tym 1000lv max xD

Opublikowano

@.WhyNot Skoro mnie chcesz uczyć to proszę pierw sam przeanalizuj czy aby na pewno w tym miejscu powinien znaleźć się przecinek. 

Według regułki którą mi podesłałeś wyraz "i" stawiamy wtedy kiedy powtarza się on w jednym zdaniu. Poza tym zostawiając już tą gramatykę, najważniejszy jest serwer, a administracja powinna spełniać swoją rolę. Mam na myśli sprawy techniczne serwera jak i dobro graczy, bo chyba ono jest priorytetem.

Opublikowano

@.WhyNot Skoro mnie chcesz uczyć to proszę pierw sam przeanalizuj czy aby na pewno w tym miejscu powinien znaleźć się przecinek. 

Według regułki którą mi podesłałeś wyraz "i" stawiamy wtedy kiedy powtarza się on w jednym zdaniu. Poza tym zostawiając już tą gramatykę, najważniejszy jest serwer, a administracja powinna spełniać swoją rolę. Mam na myśli sprawy techniczne serwera jak i dobro graczy, bo chyba ono jest priorytetem.

Tę gramatykę*

No właśnie, sprawy techniczne i dobro graczy. Administracja unika podania nicków, czyli jeśli to będzie taki Cannzas to w dupie będzie miał to Twoje dobro.

Btw. to nie odnosiłem się do tamtego zdania, że miał być tam przecinek, tylko do tego, że napisałeś, że nie stawia się przecinków przed i.

tenor.gif

Opublikowano

Więc znalazłem was i waszą przeszłość i dam wam szanse po raz 1, by nikt mi nie mówił, że hejtuje każdego kotleta, daje wam 24h od momentu napisania posta, 24h na to by klarowanie wyjaśnić graczom jaki to Rework, Jaką macie przeszłość, Jeśli tego nie będzie to niestety będę zmuszony przeciwstawić się takiemu taniemu zagraniu i oszukiwaniu ludzi na hajs, to jest żałosne. Ile razy będziemy przerabiać te same serwery ze zmieniającymi się setami, ew z miastami. To są właśnie umiejętności, to są właśnie umiejętności, robieniu kopiuj +wklej. Jak mnie to wkurza gdy widzę kolejne "dedykowane" konto założone na mpc forum, które ma za zadanie jedynie wrzucenie śmiesznej prezki, zero odpowiedzialności, w sumie jaka to odpowiedzialność gdy można zmienić nick? Czy teraz stała się jakas moda na wakacyjne Reworki? Czemu nic nie może być uczciwie zrobione. Np. Cześć jestem tym i tym technikiem, miałem takie serwery, trochę nie wyszły ale zamierzam się poprawić, więc zapraszam na mojego serwa. Nie, tak nie będzie. Zawsze przy każdej prezentacji czytam takie coś "Administracja serwera nie jest z pierwszej lepszej łapanki, ma należyte doświadczenie oraz profesjonalizm i tak dalej i tak dalej" bla bla bla. Puste słowa, które nic nie znaczą. Jak można siebie okreslać mianem doświadczonego i profesjonalnego skoro nikt z was nie ukazał swojego "dorobku" metinowego. Swojej przeszłości. To jest właśnie to, puste słowa, które potem reklamują śmieszni youtuberzy, którzy dostają po 50 zł za odcinek, co z tego, że ich widzowie będą mieli "włamy na konta", "lagi", "bugi", i inne tego typu problemy, skoro to jest przecież "serwer roku". Grzecznie was zapytałem kto jest w teamie i to 2 razy. Dwa razy zostałem olany, spoko rozumiem ale to nie znaczy to, że gdy nie dostane odpowiedzi to sam jej nie znajdę. Pozdrawiam i czekam.

Mówię jak jest, zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...