Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almadia.pl

Almadia

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wyrażacie aprobatę za tym aby dungeony można było robić samotnie ?

• Tak
      150
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to kolejny, zbyt przekombinowany serwer. Jedyne co jest tutaj dość "nowe" to zmieniony poziom powyżej 250^^.

Mimo wszystko powodzenia. 

Opublikowano

Jak dla mnie to kolejny, zbyt przekombinowany serwer. Jedyne co jest tutaj dość "nowe" to zmieniony poziom powyżej 250^^.

Mimo wszystko powodzenia. 

Dziękuję za wyrażenie zdania na temat serwera, czy serwer jest zbyt przekombinowany ? Nie uważam tak, fakt jest dodanych kilka systemów jednak myślę, że komponują się one dobrze w całość jako ogół dodając ciekawości rozgrywce a jednocześnie właśnie nie komplikując jej przesadnie. Pozdrawiam !

Opublikowano

Chętnie zagram bo serwer nieźle się zapowiada. Na pewno nie będzie się nudzić skoro 400lvl i eq do tego lvla :D Na pewno polecę znajomym :-)

A takie małe pytanie, z czego 6-7 będą leciały?

Opublikowano

Chętnie zagram bo serwer nieźle się zapowiada. Na pewno nie będzie się nudzić skoro 400lvl i eq do tego lvla :D Na pewno polecę znajomym :-)

A takie małe pytanie, z czego 6-7 będą leciały?

Dodania jak i zmiany 6/7 lecą z metinów na dungeonach i sporadycznie, złotych żab. Zapraszam Ciebie i znajomych :).

Opublikowano

Mi się osobiście miasta nie podobają, są rzeczy których zmieniać się nie powinno. :>

Opublikowano

Mi się osobiście miasta nie podobają, są rzeczy których zmieniać się nie powinno. :>

Zawsze możemy dodać opcję która będzie jednym przyciskiem zmieniała wygląd miast :).

Opublikowano

Zawsze możemy dodać opcję która będzie jednym przyciskiem zmieniała wygląd miast :).

A kordy handlarek ? :>

Opublikowano

A kordy handlarek ? :>

Nie widzę problemu w tym aspekcie żadnego, modele można ustawić od nowa pod npc kilka edycji, button i po problemie.

Opublikowano

Dedykowane konto na Mpc forum = Czyli ktoś boi się wrzucać prezke z Oficjalnego konta na mpc? Proszę podać nicki administratorów bo skoro "Administracja nie jest z pierwszej lepszej łapanki", to jakie serwery mieliście + nicki. Pozdrawiam. @harnaś

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

­Z tą czcionką to grafik chyba perfidnie sobie w kulki ze mną leci..

@t

Kolejne konto założone pod serwer.  :yay:

Opublikowano

­Z tą czcionką to grafik chyba perfidnie sobie w kulki ze mną leci..

@t

Kolejne konto założone pod serwer.  :yay:

jak by nie wymagali 50 postow zeby dac tu temat to by nie bylo problemu

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle , co to do cholery jest?

Nigdy nie widziałem tak przekombinowanego serwera... Ciągle te same potwory na +250 lvl? Naprawde?

Jedyna nowość tu to max 400lvl 

Pozdrawiam :)

Opublikowano

ctrl++ i po problemie płaczki, prezentacja w kurwę długa, więc nie ma co spinać, że czcionka mała. Powiększyłem i był git.

co do serwera, to zapowiada się ciekawie, Rozumiem, że jesteście już po becie i tego 27 jest czysty start, bez komplikacji, tak?

I co z reklamą? Planujecie jakoś bardziej zachęcić graczy do gry?

Jeszcze jedno pytanie. Czy itemy np. Kostiumy, fryzury, pety idzie nabyć w grze, bez doładowywania IS?

VsxuB58.png

Opublikowano

Ja powiem tylko tyle , co to do cholery jest?

Nigdy nie widziałem tak przekombinowanego serwera... Ciągle te same potwory na +250 lvl? Naprawde?

Jedyna nowość tu to max 400lvl 

Pozdrawiam :)

Zgodzę się z Tobą, że serwer jest przekombionowany jeśli przegrasz na nim kilkanaście godzin i mi to powiesz, możemy się założyć. Początkowo może to wyglądać wszystko skomplikowanie na pozór jednak z biegiem rozgrywki sytuacja staje się klarowna. Potwory na 250+ te same ? od 250 poziomu do 400 jest ok. 4/5 map i na każdej mapie są inne potwory z innym poziomem tak aby dało się łatwo expić bo serwer jest easy. Dodam jeszcze tak, jeśli coś będzie nie tak w trakcie rozgrywki i będziemy to widzieli to będziemy działali by usprawnić to. Dziękuję za wyrażenie zdania i również pozdrawiam. 

ctrl++ i po problemie płaczki, prezentacja w kurwę długa, więc nie ma co spinać, że czcionka mała. Powiększyłem i był git.

co do serwera, to zapowiada się ciekawie, Rozumiem, że jesteście już po becie i tego 27 jest czysty start, bez komplikacji, tak?

I co z reklamą? Planujecie jakoś bardziej zachęcić graczy do gry?

Jeszcze jedno pytanie. Czy itemy np. Kostiumy, fryzury, pety idzie nabyć w grze, bez doładowywania IS?

Tak jesteśmy po beta testach serwera, trwających dość sporo czasu, start czysty i bez komplikacji, co do reklamy to będzie u kilku znanych metinowych youtuberów, fanpage itp, pierwszy filmik może nawet dzisiaj w rozumieniu gameplay wkleję tutaj do tematu. Wszystko idzie nabyć w grze bez doładowywania w IS kwestia jest tylko jak trudno, itemshop ma być opcjonalny jako dla tych którym nie chce się czasu tracić a też chcą być najlepsi. 

Co do konta założonego pod serwer tak jest założone pod serwer bo jest to konto administracji jako ogółu a nie jednej osoby.

Opublikowano

Jak dla mnie to to jest net metin nr 1000 pomieszany z mortyrem ?? Czy tylko mi się wydaje że przypomina to ów serwery :D   :D :D

... Prezentacja odpycha, sam serwer odpycha. Nasrane wszystkiego co tylko można wyciągnąć z tego forum i co zostało udostępnione...  Do tego konto duch - kolejna osoba próbuje robić z ludzi idio**** . 

Zbliżają się wakacje - zaczyna się wysyp syfu żeby na te wakacje zarobić. 

Nie polecam i na pewno tutaj nie zagram. 

@1361622928-U485574.pngAlmadia odpowiedzi z mojej strony nie będzie - co miałem powiedzieć na temat tej sklejki powiedziałem - ty nawet nie potrafisz się poprawnie wypowiedzieć w poście. A na tym forum przerabiał to każdy z 1000 razy a dokładnie żebyś zrozumiał - takie "PRO SERWERY".  Wystarczy popatrzeć na to coś co nazywasz prezentacją. Postów nabijać też nie mam zamiaru i wdawać się w dyskusje z kimś , kto zakłada konto pod prezentacje i boi się przyznać ile śmieciowych serwerów próbował sprzedać naiwnym ludziom i pod jakim nickiem. @1361622928-U485574.pngAlmadia tylko nie wyjdź przypadkiem na balkon i nie próbuj skoczyć jak A(j)tor ... Bo TVN ... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jak dla mnie to to jest net metin nr 1000 pomieszany z mortyrem ?? Czy tylko mi się wydaje że przypomina to ów serwery :D   :D :D

... Prezentacja odpycha, sam serwer odpycha. Nasrane wszystkiego co tylko można wyciągnąć z tego forum i co zostało udostępnione...  Do tego konto duch - kolejna osoba próbuje robić z ludzi idio**** . 

Zbliżają się wakacje - zaczyna się wysyp syfu żeby na te wakacje zarobić. 

Nie polecam i na pewno tutaj nie zagram. 

Netmetin teraz to płacze aż i ubolewam, że Tobie nasz serwer to coś przypomina, są różne gusta nie każdemu można dogodzić, jeśli myślisz, że ten serwer to sklejka dobrze lecz w takim stanie rzeczy sklejkę - wybacz ale za przeproszeniem tego samego co myślisz z czego jest sklejone masz w głowie tyle, że z nadmiaru internetów, jestem w stanie podjąć dyskusję w tym poziomie bo wiem, że mam argumenty, a Ty podejmiesz rękawicę ? Serwer nie jest tylko na wakacje, serwer jest by stał długo tak długo na ile gracze pozwolą, jest dopracowany a systemy / misje uzasadnione, jest tak zrobiony by grało się dobrze i łatwo, można było się bić i walczyć o bycie najlepszym. Dziękuję za wyrażenie swojego zdania i czekam na odpowiedź z Twojej strony. :)

Ps. Nie staram się w jakikolwiek sposób Ciebie atakować ja popieram jak najbardziej konstruktywną krytykę zaś to co Ty przedstawiasz to jest nieuzasadniony hejt.

Opublikowano

Dedykowane konto na Mpc forum = Czyli ktoś boi się wrzucać prezke z Oficjalnego konta na mpc? Proszę podać nicki administratorów bo skoro "Administracja nie jest z pierwszej lepszej łapanki", to jakie serwery mieliście + nicki. Pozdrawiam. @harnaś

proszę o odpowiedź, kto jest w administracji i jakie serwy mieliście. Skoro jesteście tacy doświadczeni. Pozdrawiam.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Całkiem spoko się prezentuję, mogę się dowiedzieć u kogo reklame macie ?

Z tych co pamiętam teraz bo nie siedzę na kompie, Weezy, AdasBambi, Legalizator, MasterPiro, Zakrecony

Opublikowano

Kiedy wy się nauczycie że m1 się nie tyka... najlepsze są standard.. 

Co do serwera nic nowego co by mnie zachęciło do gry.

Powo

Opublikowano

Kiedy wy się nauczycie że m1 się nie tyka... najlepsze są standard.. 

Co do serwera nic nowego co by mnie zachęciło do gry.

Powo

Pisałem wcześniej jesteśmy w stanie zrobić tak, że będzie dało się zmieniać wygląd m1 przyciskiem lub po prostu przywrócić stare samo jeśli będzie duże parcie na to. Pozdrawiam i dziękuję za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...