Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almadia.pl

Almadia

163 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wyrażacie aprobatę za tym aby dungeony można było robić samotnie ?

• Tak
      150
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@.WhyNot W porządku jak widzisz nie ma ludzi nie omylnych. Miałem prawo myśleć, że odnosisz się do wyżej wymienionego zdania. Nie chce tutaj wszczynać i prowokować gównoburzy, ponieważ co raz częściej pod prezentacjami dochodzi do takich sytuacji. Nie wiemy kto znajduję się w tej administracji więc insynuowanie że jest to Bolek czy Lolek nie jest na miejscu. Po prostu trzeba dać szansę temu serwerowi, bo wydaję się być na prawdę ciekawym zjawiskiem. :-) 

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc znalazłem was i waszą przeszłość i dam wam szanse po raz 1, by nikt mi nie mówił, że hejtuje każdego kotleta, daje wam 24h od momentu napisania posta, 24h na to by klarowanie wyjaśnić graczom jaki to Rework, Jaką macie przeszłość, Jeśli tego nie będzie to niestety będę zmuszony przeciwstawić się takiemu taniemu zagraniu i oszukiwaniu ludzi na hajs, to jest żałosne. Ile razy będziemy przerabiać te same serwery ze zmieniającymi się setami, ew z miastami. To są właśnie umiejętności, to są właśnie umiejętności, robieniu kopiuj +wklej. Jak mnie to wkurza gdy widzę kolejne "dedykowane" konto założone na mpc forum, które ma za zadanie jedynie wrzucenie śmiesznej prezki, zero odpowiedzialności, w sumie jaka to odpowiedzialność gdy można zmienić nick? Czy teraz stała się jakas moda na wakacyjne Reworki? Czemu nic nie może być uczciwie zrobione. Np. Cześć jestem tym i tym technikiem, miałem takie serwery, trochę nie wyszły ale zamierzam się poprawić, więc zapraszam na mojego serwa. Nie, tak nie będzie. Zawsze przy każdej prezentacji czytam takie coś "Administracja serwera nie jest z pierwszej lepszej łapanki, ma należyte doświadczenie oraz profesjonalizm i tak dalej i tak dalej" bla bla bla. Puste słowa, które nic nie znaczą. Jak można siebie okreslać mianem doświadczonego i profesjonalnego skoro nikt z was nie ukazał swojego "dorobku" metinowego. Swojej przeszłości. To jest właśnie to, puste słowa, które potem reklamują śmieszni youtuberzy, którzy dostają po 50 zł za odcinek, co z tego, że ich widzowie będą mieli "włamy na konta", "lagi", "bugi", i inne tego typu problemy, skoro to jest przecież "serwer roku". Grzecznie was zapytałem kto jest w teamie i to 2 razy. Dwa razy zostałem olany, spoko rozumiem ale to nie znaczy to, że gdy nie dostane odpowiedzi to sam jej nie znajdę. Pozdrawiam i czekam.

Nie mam zamiaru sie z Toba klocic, mam 5 letnie doswiadczenie a nicku nie podaje, bo jako tako zawsze mialem inny, mialem juz kilka serwerow nawet po 1k online co staly po rok-2lata, wiec zapewniam ze bedzie wszystko ok. Bedzie team speak sami poznacie i kim jestesmy

Opublikowano

Więc znalazłem was i waszą przeszłość i dam wam szanse po raz 1, by nikt mi nie mówił, że hejtuje każdego kotleta, daje wam 24h od momentu napisania posta, 24h na to by klarowanie wyjaśnić graczom jaki to Rework, Jaką macie przeszłość, Jeśli tego nie będzie to niestety będę zmuszony przeciwstawić się takiemu taniemu zagraniu i oszukiwaniu ludzi na hajs, to jest żałosne. Ile razy będziemy przerabiać te same serwery ze zmieniającymi się setami, ew z miastami. To są właśnie umiejętności, to są właśnie umiejętności, robieniu kopiuj +wklej. Jak mnie to wkurza gdy widzę kolejne "dedykowane" konto założone na mpc forum, które ma za zadanie jedynie wrzucenie śmiesznej prezki, zero odpowiedzialności, w sumie jaka to odpowiedzialność gdy można zmienić nick? Czy teraz stała się jakas moda na wakacyjne Reworki? Czemu nic nie może być uczciwie zrobione. Np. Cześć jestem tym i tym technikiem, miałem takie serwery, trochę nie wyszły ale zamierzam się poprawić, więc zapraszam na mojego serwa. Nie, tak nie będzie. Zawsze przy każdej prezentacji czytam takie coś "Administracja serwera nie jest z pierwszej lepszej łapanki, ma należyte doświadczenie oraz profesjonalizm i tak dalej i tak dalej" bla bla bla. Puste słowa, które nic nie znaczą. Jak można siebie okreslać mianem doświadczonego i profesjonalnego skoro nikt z was nie ukazał swojego "dorobku" metinowego. Swojej przeszłości. To jest właśnie to, puste słowa, które potem reklamują śmieszni youtuberzy, którzy dostają po 50 zł za odcinek, co z tego, że ich widzowie będą mieli "włamy na konta", "lagi", "bugi", i inne tego typu problemy, skoro to jest przecież "serwer roku". Grzecznie was zapytałem kto jest w teamie i to 2 razy. Dwa razy zostałem olany, spoko rozumiem ale to nie znaczy to, że gdy nie dostane odpowiedzi to sam jej nie znajdę. Pozdrawiam i czekam.

Nie mam zamiaru sie z Toba klocic, mam 5 letnie doswiadczenie a nicku nie podaje, bo jako tako zawsze mialem inny, mialem juz kilka serwerow nawet po 1k online co staly po rok-2lata, wiec zapewniam ze bedzie wszystko ok. Bedzie team speak sami poznacie i kim jestesmy

Wiesz też sobię mogę powiedzieć miałem x serwerów i było tam tyle i tyle on i stał tyle i tyle zwykłe pierdolonie ..

ludzie na c**j wam te jebane konta "dedykowane" i dlaczego się tak kryjecie k***a nie rozumie banda idiotów a teamie i tyle.

Opublikowano

Wiesz też sobię mogę powiedzieć miałem x serwerów i było tam tyle i tyle on i stał tyle i tyle zwykłe pierdolonie ..

ludzie na c**j wam te jebane konta "dedykowane" i dlaczego się tak kryjecie k***a nie rozumie banda idiotów a teamie i tyle.

Odpowiem Ci na to wlasnie z doswiadczenia: Potem ludzie ktorzy dostali bana, wywaleni z teamu, wbijaja i pisza glupty z zwyklej nienawisci, dlatego nie potrzebuje glupich komentarzy i wole robic na czysto a dobrze:)

Opublikowano

Widzę że miałeś ciężkie chwile w gimnazjum. Świeżak. Żyłka Ci pęknie zaraz. 

Opublikowano

Jestem obcy przy tym serwerze, także nie miałem styczności z administracją. Jedno jest pewne, dlaczego zapowiadacie przyszłość serwera patrząc wstecz? Nie rozumiem takich polaczków co rozmawiają bez twardych argumentów. Metin2 to po pierwsze primo jest praca, a po drugie primo każdy robi serwer żeby zarobić i mieć z tego zabawę. Jeżeli takie gówna 13/14 letnie tego nie rozumieją to wracajcie to szkoły, tam wasze miejsce. A... no tak zapomniałem że teraz w szkole nie uczą "Dyscypliny", nie tak jak to było kiedyś. Wiec stulcie te wasze mordki i powstrzymajcie się od komentarzy. 

Przecież sami możecie zrobić serwer prawda? To, go ahead. 

Sprawa wygląda tak: Powstaje nowy serwer z małą ilością rzeczy > pierdolone narzekanie że nic nie ma (z waszej trony), > powstaje nowy serwer z masą rzeczy do rozwijania i testowanie > c**j też wam nie pasuje. Narody klękajcie bo przed tymi mało ******** ludźmi nie da się uchronić. Pomyślcie trochę zanim zrobicie bump up tematu. 

Co do serwera to chętnie zawitam aby podręczyć dzieciaczków. Zapowiada się fajowo. 

Wracając do tematu startu? Wiadomo że zawsze są ataki i inne błahostki które popsują start (zawsze tak jest), ale miejmy nadzieje że wszystko się ustabilizuje. 

Powodzenia i good luck > chociaż to to samo *--*

Pozdrawiam Degi.

Kappa.

Opublikowano

reklama u YT jes ??

to są pliki net metin ?

Jest, nie nie są to pliki netmetin lub czegoś podobnego, są robione od podstaw pod własne potrzeby tj. tego serwera.

Opublikowano

Nie pod każdym nickiem reklamujący serwer kryje się banda debili jak pewna część tutaj uważa, a pisanie jak idiota bezsensownych komentarzy pewnych osób jest śmieszna dla 90% osób czytających ten temat, ale to oni robią z siebie debili.

Znam administrację i na pewno dadzą z siebie wszystko, a żeby serwer wystartował zgodnie z planem i stał stabilnie umożliwiając rozgrywkę jak największej ilości graczy przez długi czas.

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Dlaczego dungeony trzeba robic w grupie .. zrobcie tak zeby mozna bylo wchodzic samemu :)

Venum

Opublikowano

Ludzie, że netmetin ma na serwerze najebane wszystkiego z każdego forum to nie musicie porównywać wszystkich serwerów do netmetina...

Powodzenia wam życzę, może zawitam :).

PS.

Zróbcie dungi solo kochani :).

Opublikowano

Dlaczego dungeony trzeba robic w grupie .. zrobcie tak zeby mozna bylo wchodzic samemu :)

Ludzie, że netmetin ma na serwerze najebane wszystkiego z każdego forum to nie musicie porównywać wszystkich serwerów do netmetina...

Powodzenia wam życzę, może zawitam :).

PS.

Zróbcie dungi solo kochani :).

Jeśli będzie więcej głosów za tym ażeby dungeony były możliwe do zrobienia solo - nie ma problemu zrobimy tak, a przynajmniej do niektórych dodamy taką możliwość :). Tak więc czekamy na wasze zdanie.

Opublikowano

Zdecydowanie dungeon solo na każdym z dostępnych musi być

Popieram ;|

Opublikowano

Serwer nudny, jakiś max 400 lvl przesada nie lepiej dociągnąć do 1k lvl-a? To samo HP wzięte z kosmosu będzie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ja zawsze gram sam bez gildi itp nie lubie z kims chodzic na dungeony jezeli tego nie zmienicie to niestety ale ja nie zagram tylko z tego powodu bo serwer jest naprawde super xD

Venum

Opublikowano

tak na pierwszy rzut oka jest okey :), lecz na dungi trzeba dać możliwość iść solo (jak pisze duża ilość ludzi), świecenie itemków spoko :D. Powinno się grać dobrze ale nie wiemy co się jeszcze stanie z nim na starcie.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej  serwer spoko tylko te dungi przez to też nie zagram chyba że będzie to zmienione.

Opublikowano

Zrobcie ankiete na temat tych dungeonow bo teraz bedzie spam ze kazdy chce solo robic. Co do serwa ciekawy napewno zawitam ;)

Opublikowano

Zrobcie ankiete na temat tych dungeonow bo teraz bedzie spam ze kazdy chce solo robic. Co do serwa ciekawy napewno zawitam ;)

I tak też będzie, ankieta za chwilę zostanie dodana do tematu :)

@Edit

Czekam jeszcze z 2/3 godzinki jeśli dalej będzie tak zdecydowane to wszystkie dungi będzie można zrobić solo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...