Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co to komu. 

mi sie nie podobają vipy na serwie, bo na free userze tez mozna cos ugrać, albo bierze sie vipa i psuje się komuś rozgrywkę <3 ; niech zostanie tak jak jest ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co to komu. 

mi sie nie podobają vipy na serwie, bo na free userze tez mozna cos ugrać, albo bierze sie vipa i psuje się komuś rozgrywkę <3 ; niech zostanie tak jak jest ^^

Ja nie mam nic przeciwko vipom, mogą sobie być byle żeby nie wiele różniły się od graczy, a nie że normalny gracz ma tylko 10% tego co vip :D

Opublikowano

po co to komu. 

Ja nie mam nic przeciwko vipom, mogą sobie być byle żeby nie wiele różniły się od graczy, a nie że normalny gracz ma tylko 10% tego co vip :D

żeby mieć takie 10 % to te vipy chyba mają enchanty jakieś niemożliwe do zrobienia, i itemy których zdobyć normalnie nie można by było, nie wiem nie spotkałem sie z takim serwem, chyba ze metin xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

po co to komu. 

żeby mieć takie 10 % to te vipy chyba mają enchanty jakieś niemożliwe do zrobienia, i itemy których zdobyć normalnie nie można by było, nie wiem nie spotkałem sie z takim serwem, chyba ze metin xD

Ale mówie ci są takie serwery :D Może z tym 10% przesadziłem ale znam taki jeden gdzie ma się tylko 40

Opublikowano

Po co to komu ? Mi nie przeszkadza ułatwianie w grze - inni na tym zarabiaja trzeba sobie w życiu radzić.

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Po co to komu ? Mi nie przeszkadza ułatwianie w grze - inni na tym zarabiaja trzeba sobie w życiu radzić.

Jak cię stać żeby sobie je kupować to się nie dziwie.

Opublikowano

Hola Hola. Gracz dobrowolnie wpłaca składkę na serwer­, dostając za to gratis który ma na celu podziękować graczowi za wsparcie serwera. Rangą Vip/Donator albo specjalnymi przedmiotami aby taki grasz poczuł się wyjątkowy mogąc wesprzeć serwer na którym gra. Nie jest to sprzedaż na mocy polskiego prawa skarbowego, a zwykła składka na serwer przekazywana bezpośrednio serwerodawcy/hostingowi który już te pieniądze opodatkuje. I skarb państwa was nie ściga, i eula nie łamiecie. Polecam czasami być sprytnym :P

Tyle, że eula nie zakazuje sprzedaży rang na serwerze, a dawaniem im przedmiotów niedostępnych do zdobycia w grze czy też wymiany waluty twardej na miękką.

ONE MAJOR RULE

The one major rule is that you must not distribute anything we've made unless we specifically agree to it. By "distribute anything we've made" what we mean is:

• give copies of our Game to anyone else;
  • make commercial use of anything we've made; : Przedmioty, Extra ilośc diaxów etc.
  • try to make money from anything we've made; or :Czyli czerpanie zysków za pośrednictwem minecrafta, gdyż serwer jest z gry minecraft, a sprzedając Vip czerpiemy zyski z minecrafta, czyt. naszego servera minecraft
  • let other people get access to anything we've made in a way that is unfair or unreasonable; :Nie fair jest dawanie Vipa który ma dostęp do zasobów których nie ma gracz normalny.

Jednoznacznie eula zakazuje czerpania jakichkolwiek korzyści majątkowych... CHYBA ŻE:

• Jest to dobrowolna dotacja za którą gracz dostanie darmowy prezent za wsparcie serwera i utrzymywanie go.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...