Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedawanie miecza np. 10/2 jest niezgodne z EULA.

Sprzedawanie 1000 wirtualnych coinsów, za które w grze możesz kupić miecz 10/2 już jest zgodne xD

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedawanie 1000 wirtualnych coinsów, za które w grze możesz kupić miecz 10/2 już jest zgodne xD

Z tym, że muszą być szanse aby te coinsy dało się także zdobyć bezpłatnie.

Opublikowano

To np z czego maja sie utrzymac servery z dotacji ktorych nie dostana np u mnie bedzie tak kupujesz svipa masz set 5/5 miecz 5/3/3vto gracz tez moze wygrac ten zestaw na eventach i innych rzeczach np w skrzyniach jak w csgo

I ile taki zestaw kosztuje ? 15zł ?? 

Dokladnie to ranga ktora jest lekko lekko leepsza od gracza bo ma dodatkowo

Fly

Hat

i enderchest i set dla danej rangi

ten set znajduje sie u MVIP , ale gracz moze go wykupic za duza ilość szmaragdów lub za monety na serverze  lub zdobyc w evencie

Jak chcesz mozesz zglosic server V****.pl bo kiedys kupilem tam 50k exp dla klasy na skywarsa. 

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

To i tak jest nie fair. xD

Bo można zrobić 1 punkt exp za 24 godziny w grze, a super miecz za 100000 punktów :p

Opublikowano

To i tak jest nie fair. xD

Bo można zrobić 1 punkt exp za 24 godziny w grze, a super miecz za 100000 punktów :p

Miejmy nadzieję, że komuś taki pomysł nie przyjdzie do głowy. :D

Opublikowano

nie wiem czemu hchecie za ludzkom cene zniszczyc czyis serwer, sam mam takowy od 2 lat i duzo osob niestety chcialo go zniszczuyc­

Opublikowano

nie wiem czemu hchecie za ludzkom cene zniszczyc czyis serwer, sam mam takowy od 2 lat i duzo osob niestety chcialo go zniszczuyc­

No nie jestem przekonany czy traktować poważnie co piszesz zważając na ortografię Twojej wypowiedzi. Po za tym co to znaczy "ludzka cena"? 

Opublikowano

No nie jestem przekonany czy traktować poważnie co piszesz zważając na ortografię Twojej wypowiedzi. Po za tym co to znaczy "ludzka cena"? 

Chyba miał na myśli "wszelką cenę" xD

A tak serio, to gdyby każdy się stosował tej EULI to by nie było serwerów w Polsce :D

Opublikowano

Mam nadzieje, że to nie jest serwer typu: VIP ma eq full enchant i siedzi i zabija kogo popadnie.

Opublikowano

Mam nadzieje, że to nie jest serwer typu: VIP ma eq full enchant i siedzi i zabija kogo popadnie.

Takich najwięcej :/

Opublikowano

Pytanie: Czy to działa tak że blokuje dostęp na serwer dla premium czy dla no-premium Też? Bo jeśli blokuje tylko dla premium to w Polsce przecież i tak 95% to no-premium i nawet nie zobaczą że coś się zmieniło

Opublikowano

Pytanie: Czy to działa tak że blokuje dostęp na serwer dla premium czy dla no-premium Też? Bo jeśli blokuje tylko dla premium to w Polsce przecież i tak 95% to no-premium i nawet nie zobaczą że coś się zmieniło

Zarówno premium jak i no-premium.

Opublikowano

Ludzi sprzedawanie rzeczy na serwerze równa się jego utrzymanie, nikt normalny nie będzie płacił aby ktoś pograł, logika.

SMS za 50gr a tak naprawdę 30zł+ nie zgodne z polskim prawem :D.

Wszystkie przychody powinny być zaksięgowane, i najlepiej takie serwery robić pod firmę jeśli ktoś ma jakąś sieć albo coś (spokój ze skarbówką).

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

[*] MC

Powie mi ktoś, kto to zgłasza?!

Dla mnie takie zgłaszanie jest co najmniej nie w porządku.

Dla mnie serwery P2W są sensowne, bo na małych serwerach, na których vip daje np: Eq prot 1, nikt owego by nie kupił.

Zawsze lubiłem serwery Pay To Win, ponieważ noby, dziecka, które nie były w stanie ani złotego zapłacić, nie wkurwiały, bo miałeś ich na hita.

Kiedyś było tego więcej, teraz jakoś... mniej tego jest.

Ludzie, powiedzcie, co wam się tak nie podoba w serwerach P2W?

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

a ja to bym tego minecrafta usunol i żeby nikt tej gry nie mógł odpalić.

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

Hola Hola. Gracz dobrowolnie wpłaca składkę na serwer­, dostając za to gratis który ma na celu podziękować graczowi za wsparcie serwera. Rangą Vip/Donator albo specjalnymi przedmiotami aby taki grasz poczuł się wyjątkowy mogąc wesprzeć serwer na którym gra. Nie jest to sprzedaż na mocy polskiego prawa skarbowego, a zwykła składka na serwer przekazywana bezpośrednio serwerodawcy/hostingowi który już te pieniądze opodatkuje. I skarb państwa was nie ściga, i eula nie łamiecie. Polecam czasami być sprytnym :P

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Hola Hola. Gracz dobrowolnie wpłaca składkę na serwer­, dostając za to gratis który ma na celu podziękować graczowi za wsparcie serwera. Rangą Vip/Donator albo specjalnymi przedmiotami aby taki grasz poczuł się wyjątkowy mogąc wesprzeć serwer na którym gra. Nie jest to sprzedaż na mocy polskiego prawa skarbowego, a zwykła składka na serwer przekazywana bezpośrednio serwerodawcy/hostingowi który już te pieniądze opodatkuje. I skarb państwa was nie ściga, i eula nie łamiecie. Polecam czasami być sprytnym :P

Tyle, że eula nie zakazuje sprzedaży rang na serwerze, a dawaniem im przedmiotów niedostępnych do zdobycia w grze czy też wymiany waluty twardej na miękką.

Opublikowano

Spójrzcie sobie na serwer Hypixel jak oni to rozwiązali - boostery które można kupić i są wtedy aktywne dla wszystkich, dużo rzeczy kosmetycznych, nagrody dla zwykłych graczy za granie z tymi bardziej utytuowanymi - jednak da się

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

[*] MC

Powie mi ktoś, kto to zgłasza?!

Dla mnie takie zgłaszanie jest co najmniej nie w porządku.

Dla mnie serwery P2W są sensowne, bo na małych serwerach, na których vip daje np: Eq prot 1, nikt owego by nie kupił.

Zawsze lubiłem serwery Pay To Win, ponieważ noby, dziecka, które nie były w stanie ani złotego zapłacić, nie wkurwiały, bo miałeś ich na hita.

Kiedyś było tego więcej, teraz jakoś... mniej tego jest.

Ludzie, powiedzcie, co wam się tak nie podoba w serwerach P2W?

To, że dzieci z workiem pieniędzy je przejmują...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...