Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zacząć chodzić na siłownie i nie wiem gdzie kupić dietę oraz plan treningowy. Na razie kolega podesłał mi ta stronkę http://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe i pytanie czy jest ona "dobra", korzystał ktoś z tej strony? Nigdy wcześniej nie ćwiczyłem na siłowni i nie mam o niej zielonego pojęcia. Mam zamiar chodzić 3/4 razy w tygodniu i nabrać trochę masy. Jeżeli znacie jakieś strony z dieta i planem treningowym to mogli byście podesłać? Najlepiej jakby to była plan i dieta były na 1 stronie :D

Nie jestem jakims super doswiadczonym sportowym swirem, ale na poczatku przygod z silownia przestudiowalem sobie pare zagadnien. Poczytaj troche materialow na sfd to ulozysz sobie jakis plan wedle wlasnych preferencji.

Ewentualnie poszukaj jakiegos e-booka "sztuka ksztaltowania ciala". Byl tam bardzo fajnie rozpisany trening na pierwsze miesiace. Jak znajde ksiazke na strychu to zeskanuje. Co do diety to nie wiem, bo sam nie mialem scisle okreslonej, tylko sie zdrowo odzywialem. Wydaje mi sie, ze jak posiedzisz troche w jakichs tematach to tez sobie ulozysz jakas na poczatek.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam zamiar zacząć chodzić na siłownie i nie wiem gdzie kupić dietę oraz plan treningowy. Na razie kolega podesłał mi ta stronkę http://www.fabrykasily.pl/plany_treningowe i pytanie czy jest ona "dobra", korzystał ktoś z tej strony? Nigdy wcześniej nie ćwiczyłem na siłowni i nie mam o niej zielonego pojęcia. Mam zamiar chodzić 3/4 razy w tygodniu i nabrać trochę masy. Jeżeli znacie jakieś strony z dieta i planem treningowym to mogli byście podesłać? Najlepiej jakby to była plan i dieta były na 1 stronie :D

Nie jestem jakims super doswiadczonym sportowym swirem, ale na poczatku przygod z silownia przestudiowalem sobie pare zagadnien. Poczytaj troche materialow na sfd to ulozysz sobie jakis plan wedle wlasnych preferencji.

Ewentualnie poszukaj jakiegos e-booka "sztuka ksztaltowania ciala". Byl tam bardzo fajnie rozpisany trening na pierwsze miesiace. Jak znajde ksiazke na strychu to zeskanuje. Co do diety to nie wiem, bo sam nie mialem scisle okreslonej, tylko sie zdrowo odzywialem. Wydaje mi sie, ze jak posiedzisz troche w jakichs tematach to tez sobie ulozysz jakas na poczatek.

Wolał bym na początku kupić trening i dietę po tych 2/3 miesiącach będę próbował coś sam wypocić.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie kupuj z takich masowych stron.

Znajdz na facebooku jakiegoś trenera personalnego - pełno ich jest, doświadczeni goście, dziesiatki lat na silowni.

Kończ waść, wstydu oszczędź

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wystarczy dobrze poszukać i poświęcić trochę czasu a to co Ci przekaże ten personalek pojmiesz w kilka dni samemu. 

Nie wydawajcie pieniędzy na te strony bo ich plany są gówno warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...