Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o zakazie do posiadania broni?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam nie wiem po co ta gównoburza, jak chcesz mieć giwerę to sobie od rusków kupujesz.

A jak wam się k***a chce strzelać do ludzi to wbijcie na mrucznika erpe.

Chodzi o to żeby można było mieć ją legalnie i nie iść za to siedzieć.

Myślisz, że tutaj chodzi o jakiegoś Nowaka czy co, który faktycznie tej broni nie ma?

nom, zobacz sobie że niejeden muzulmanin chciałby postrzelać do ludzi a nie chce mu sie bawic w ISIS i sprowadzać broni. Terrorystą może zostać każdy, nie trzeba być arabem, wystarczy że wpadniesz na jakis chory pomysl + nie chce ci sie zalatwiac nielegalnie broni bo masz już jedną i nie zalezy ci na życiu. Myślisz że historia nie zna zwyklych Nowaków-terrorystów? biorą się znikąd, ostatnio ktos bomby we Wrocławiu porozkładał, a jeszcze inny kiedyś próbował wjechać z nią do sejmu. Daj im jeszcze kałacha do kompletu

zalatwienie nielegalnie broni to nie pójscie do matiego, łysego czy czachy po gram marychy, nieco bardziej skomplikowana sprawa, a już szczególnie w Polsce

Mówisz o nagłym wysadzaniu się, a co to ma do tematu?

nigdzie tak nie napisałem xD xD

Stan psychiczny jest zmienny, ale człowieka od zwierząt odróżnia jedno - mózg, jeżeli nawet stan psychiczny człowieka jest zmienny to jest ta granica, której ni c**ja nie przekroczy

ej nie obrazaj zwierząt ok. Wiesz czym się różni człowiek od zwierząt? tym że jest nieprzewidywalny w zachowaniu, każdego dnia ma inny nastrój i różne humory, pies czy kot kazdego dnia zachowuje sie tak samo

owszem jest granica którą mozna przekroczyc i to na wiele sposobów, m.in.

1) skrajne emocje

2) odurzenie

3) problemy życiowe -> nagła depresja -> chęć samobójstwa -> u niektórych chęć wzięcia ze sobą do grobu rowniez swoich wrogów albo losowych ludzi

to z*******e pytanie, po co w takim razie są nowe karty graficzne, samochody, tworzywa, leki skoro wszystko można to zastąpić czymś starszym i mniej wygodnym

to byl sarkazm, bo ty sugerowales ze bron czarnoprochowa wystarczy

Jest dobrze, gdy przemoc wzrasta W STRONĘ PRZESTĘPCÓW.

o nie nie nie. Są różne przestępstwa np. dilerka czyli zbrodnia bez ofiar, nie można wszystkich wrzucać do jednego wora

Gdyby uczelnia broń miała to by masakry nie dostała.

o nie, na uczelni zakaz wnoszenia broni, a jemu sie udalo hehe

No, ale pamiętam dyskusje w której chciałeś żyć w trzeciej rzeszy niż w Polsce

co to ma wspolnego z tematem. also wykurwilem do Niemiec i jest mi dobrze

Ty jesteś tak inteligenty jak ten gościu co masz go w awatarze.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziękuję za twoją opinię, bardzo mnie ona interesuje

nie masz nic do dodania bo argumenty ci się skończyły to zamilcz

przegrałes, elo benc

Opublikowano

przegrałes, elo benc

Przegrałeś to ty twierdząc, że brak dostępu do broni to mniej terrorystów, a tym diagramem ze strzałkami wyżej to już całkiem dojebałeś.
Opublikowano

Przegrałeś to ty twierdząc, że brak dostępu do broni to mniej terrorystów, a tym diagramem ze strzałkami wyżej to już całkiem dojebałeś.

mniej potencjalnych terrorystów :3 będzie taka sama ilosc, ale nie będzie nowych, wystarczy pomyslec logicznie

pierwszy diagram nieudany ale po poprawce jest spoko

Opublikowano

Zakaz broni jest dobry ponieważ jeżeli wszyscy by mieli broń no to by używali.

Jakiś 13-latek poszedł i zabił by kolegę bo mu nie oddał skina wartego 2 euro.

Łatwiejszy napad na sklep.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

przegrałes, elo benc

Człowieku weź zluzuj jaja, bo Cie za bardzo naciska, ok?  :)

Piszesz arugmenty, które naprawdę są kontrargumentami, część z nich oklepana, a problemy typu ,, wszyscy się będą zabijać '' wsadź sobie za przeproszeniem w dupę do tego jeszcze to, że testy psychologiczne nic nie dają - w takim razie po c**j w ogóle psychologia?

mniej potencjalnych terrorystów :3 będzie taka sama ilosc, ale nie będzie nowych, wystarczy pomyslec logicznie

pierwszy diagram nieudany ale po poprawce jest spoko

Napisze Ci to po raz kolejny, ale broń terrorystów nie jest zdobywana legalnie rozumiesz to czy trzeba Ci coś wyjaśnić?

Zastanawiam się czy nie jesteś jakimś trollem czy coś, bo ta cała ,, teza '' na temat zmniejszenia się liczby terrorystów jest beznadziejna.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Według mnie lepszym rowiązaniem jest paralizator, niż zezwolenie na broń. Na świecie mamy mnóstwo osób chorych psychicznie, zatem ryzyko zabójstwa, postrzału wzrośnie z każdym przypadkiem legalnego posiadania broni.

Opublikowano

Piszesz arugmenty, które naprawdę są kontrargumentami, część z nich oklepana, a problemy typu ,, wszyscy się będą zabijać '' wsadź sobie za przeproszeniem w dupę do tego jeszcze to, że testy psychologiczne nic nie dają - w takim razie po c**j w ogóle psychologia?

Napisze Ci to po raz kolejny, ale broń terrorystów nie jest zdobywana legalnie rozumiesz to czy trzeba Ci coś wyjaśnić?

Zastanawiam się czy nie jesteś jakimś trollem czy coś, bo ta cała ,, teza '' na temat zmniejszenia się liczby terrorystów jest beznadziejna.

­

zluzuj jaja bo cie za bardzo naciska, wow gruby pocisk. Po co psychologia? no właśnie po nic, do zarabiania hajsu na poradach typu "wyjdź do ludzi", "zmień dietę". hooj oszustwo

broń terrorystow jest zdobywana nielegalnie, ponieważ w większości krajów europejskich nie można kupić broni, rozumiesz to czy trzeba ci (celowo z małej) coś wyjaśnić? a i dziękuję za szacunek pisząc "Ci" z dużej)) niestety ja ci go nie okażę, pluje na ciebie totalnie jak tiger bonzo. Ty tylko widzisz dużych terrorystów - talibowie, państwo islamskie, a nie widzisz takich małych świrów którzy ok, owszem, moga zdobyc nielegalnie bron ale najczęsciej w Stanach, a czym sie rozni ta nielegalna? ze nie kupujesz jej oficjalnie tylko od murzyna który wczesniej zalatwil ją sobie legalnie. Ta broń jest odpowiednio przygotowana do sprzedaży na lewo, nie znam sie dokladnie na tym ale tak jak samochód jest oznaczony numerem rejestracyjny tak i pistolet lecz mozna sie tego pozbyc i to jest ta twoja nielegalna broń. To nie jakieś samoróbki nie wiadomo skąd. Potrzebne jest źródło, a oficjalne sklepy państwowe będą idealnym zrodlem

bo ta cała ,, teza '' na temat zmniejszenia się liczby terrorystów jest beznadziejna.

polecam czytanie ze zrozumieniem. Zmniejszenie ilości POTENCJALNYCH terrorystów czyli takich którzy nie są a chcą nimi zostac, lub znajdą okazję żeby zrealizować swoje chore fantazje w imie idei czy czegoś

i przypominam ze broń Breivika była legalna

ellooo, przegraliście, benc

Opublikowano

­

zluzuj jaja bo cie za bardzo naciska, wow gruby pocisk. Po co psychologia? no właśnie po nic, do zarabiania hajsu na poradach typu "wyjdź do ludzi", "zmień dietę". hooj oszustwo

broń terrorystow jest zdobywana nielegalnie, ponieważ w większości krajów europejskich nie można kupić broni, rozumiesz to czy trzeba ci (celowo z małej) coś wyjaśnić? a i dziękuję za szacunek pisząc "Ci" z dużej)) niestety ja ci go nie okażę, pluje na ciebie totalnie jak tiger bonzo. Ty tylko widzisz dużych terrorystów - talibowie, państwo islamskie, a nie widzisz takich małych świrów którzy ok, owszem, moga zdobyc nielegalnie bron ale najczęsciej w Stanach, a czym sie rozni ta nielegalna? ze nie kupujesz jej oficjalnie tylko od murzyna który wczesniej zalatwil ją sobie legalnie. Ta broń jest odpowiednio przygotowana do sprzedaży na lewo, nie znam sie dokladnie na tym ale tak jak samochód jest oznaczony numerem rejestracyjny tak i pistolet lecz mozna sie tego pozbyc i to jest ta twoja nielegalna broń. To nie jakieś samoróbki nie wiadomo skąd. Potrzebne jest źródło, a oficjalne sklepy państwowe będą idealnym zrodlem

bo ta cała ,, teza '' na temat zmniejszenia się liczby terrorystów jest beznadziejna.

polecam czytanie ze zrozumieniem. Zmniejszenie ilości POTENCJALNYCH terrorystów czyli takich którzy nie są a chcą nimi zostac, lub znajdą okazję żeby zrealizować swoje chore fantazje w imie idei czy czegoś

i przypominam ze broń Breivika była legalna

ellooo, przegraliście, benc

Człowieku, ale to nie był pocisk :) To była rada, bo faktycznie zachowujesz się tak jak byłbyś pod jakimś naciskiem.

Tak, ale ja piszę tutaj o pistoletach co tymczasem mają terroryści - karabiny, strzelby, snajperki i cała masa broni, która nie jest samopowtarzalna lub ma długą lufę.

Co do szacunku się nie wypowiem, ale to co napisałeś jest żałosne. Po c**j ja w ogóle z Tobą jeszcze pisze?

Aha czyli jesteś typowym hoplofobem, który boi się, że broń znajdzie się w ręce świra - tymczasem świr także znajdzie broń, nie mówiąc już o psychopacie, który jest mylnie kojarzony z świrem i co zrobisz jak taki świr będzie latał z bronią w ręce? Podejdziesz do niego czy co? Bo jakoś czarno to widzę.

Z resztą widzę dużych terrorystów, bo takich należy widzieć - działają grupowo, przemyślanie i obserwują - tak jak psychopata, ale nie jak jakiś świr.

A z tą bronią mogę śmiało powiedzieć, że Polska też ma durne zasady jeżeli chodzi o broń - bez kwitku nie kupisz prochu, ale ktoś obcy za jakieś piwo już Tobie może ten proch spokojnie kupić. He, he, he jakie podobieństwo, ale na proch nie ma żadnej zdrapki czy innego gówna.

POTENCJALNY terrorysta ma 14 lat, mieszka w Arabii Saudyjskiej, ma żonę Hakitę 12 lat, a jego ojciec mówi mu, że trzeba się wysadzać i zabijać niewiernych. Jak ktoś ma chore fantazje to je wykona, a Ty możesz co najwyżej cmoknąć się w dupę.

A Breivik dostał 21 lat - nie ma to jako przykład podawać patologie w jakimś państwie gdzie zabija się kilkadziesiąt osób, a ciągle można wyjść na wolność. W USA już dawno dostałby strzykawkę.

Według mnie lepszym rowiązaniem jest paralizator, niż zezwolenie na broń. Na świecie mamy mnóstwo osób chorych psychicznie, zatem ryzyko zabójstwa, postrzału wzrośnie z każdym przypadkiem legalnego posiadania broni.

Problem jest taki, że jak spudłujesz to jesteś w dupie, a jak przeciwników jest kilka to dostaniesz jeszcze mocniej za to, że kogoś tym trafiłeś.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

ale ty szymonku sie gubisz w tym co piszesz i każdy twoj następny post jest coraz słabszy bo nie masz wiedzy i nie potrafisz logicznie myśleć tylko brniesz ślepo w swoje poglądy

ja z tobą skończyłem, tu nie ma nawet na co odpowiedzieć

Opublikowano

Zakaz na bron jest o tyle glupi, ze co nam z niego, skoro bez problemu mozna kupic czarnoprochowca, albo chociaz wiatrowke, tez da sie zabic, a ze nie bedziemy miec jakies karabinku do wybicia pol szkoly w 15 minut to juz inna sprawa. Gdyby te czarnoprochowce byly mniejsze (rewolwery) to kupilbym sam taka klamke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zakaz na bron jest o tyle glupi, ze co nam z niego, skoro bez problemu mozna kupic czarnoprochowca, albo chociaz wiatrowke, tez da sie zabic, a ze nie bedziemy miec jakies karabinku do wybicia pol szkoly w 15 minut to juz inna sprawa. Gdyby te czarnoprochowce byly mniejsze (rewolwery) to kupilbym sam taka klamke.

remington pocket jest wielkości dłoni. Czarnoprochowce to głównie rewolwery
Opublikowano

wiatrówka

https://www.youtube.com/watch?v=WZ9Patnb57g

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...