Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kotlet nic ciekawgo w dodatku nastawienie na is gwarantowane.

W stosunku do poprzedniej edycji nie ma praktycznie zadnych zmian ewidentny skok na mamone.

To wszystko juz było x razy obecnie o wiele lepsze mediumy można znaleźć na rynku metina i nie mówie tylko o polskim.

• Odpowiedzi 350
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej puścić w 100% pewny serwer i sami ludzie przyjdą niż czekać na zbawienie. Akurat jest sobota więc jak faktycznie będzie wszystko dopracowane to ludzi będze przybywać :)

Ostatecznie o tej 16:30 wszystko włączę i niech się dzieje wola nieba... 

Co będzie, to będzie ^ ^

Paanie a co z tym patcherem nadal 0% a plików root.eix nie mam w pack :)

Kiedy odpalam clienta wyskakuje patcher laduje sie klikam rozpocznij gre i wyskakuje okienko (prpgram nie mogl zostac prawidlowo uruchomiony .(code=2,msg=nie mozna odnalezc okreslonego pliku .',runAppPatch='C:/Documents and settings/pulpit/aetia metin2/metin2.bin') .. ktos wie o co chodzi ??

No małe zainteresowanie bo żadnej reklamy nie macie ?

Wpisuje na yt Aetia.pl i pusto jedynie filmik MPCforuma mi wyskakuje. Z takim podejściem to nie wróże zbytniego tłumu na serwerze.

Może jakieś zapowiedzi byś wykupił u normalnych youtuberów ?

Wrzućcie do folderu z klientem:

http://www39.zippyshare.com/v/IcmwW4cg/file.html

Opublikowano

nadal lipa

Odpal przez metin2.bin, musi działać bo ja mam tego samego clienta i dzisiaj już zalogowało się 8 osób na serwer 

Opublikowano

Jaka patola co mam sobie sam robic launcher? Patcher nadpisuje rooty i nie dziala...

aaa ok juz myslalem ze juz uruchomiony bo cos pisales 8 osob

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jaka patola co mam sobie sam robic launcher? Patcher nadpisuje rooty i nie dziala...

aaa ok juz myslalem ze juz uruchomiony bo cos pisales 8 osob

Serwer jest już online, wrzuć paczkę do klienta to zalogujesz się na server. Ok 21 wróci główny admin który ma passy do hostingu patchera to naprawi ten problem.

http://www39.zippyshare.com/v/IcmwW4cg/file.html

Wbiło 8 osób bo server sam się odpalił, jest skrypt który cały czas wznawia logowanie i ch w razie "W" gdyby padło ;p

Opublikowano

Wpisuje na yt Aetia.pl i pusto jedynie filmik MPCforuma mi wyskakuje. Z takim podejściem to nie wróże zbytniego tłumu na serwerze.

Skończy jak Carias, spokojnie.

Ponawiam pytanie do Detro

Macie zamiar tym razem kupić reklamę, czy będzie tak jak z Cariasem? Będziesz mówił, że reklama zostanie zakupiona, a serwer cały czas będzie pusty.

Bo po aktywności w prezentacji coś mi się wydaje, że dalej liczycie na to, że serwer się sam zapełni. A nie chcę się angażować w serwer, na którym będę musiał grać sam.

Opublikowano

Macie zamiar tym razem kupić reklamę, czy będzie tak jak z Cariasem? Będziesz mówił, że reklama zostanie zakupiona, a serwer cały czas będzie pusty.

Bo po aktywności w prezentacji coś mi się wydaje, że dalej liczycie na to, że serwer się sam zapełni. A nie chcę się angażować w serwer, na którym będę musiał grać sam.

Jesteś idiotą? Grasz na serwerze bo jest spoko, czy grasz na nim bo jakiś przygłup z internetu nagrywa z niego jakieś durne filmy? Wy własnego mózgu nie macie, że musicie się kierować innymi osobami xD 

Opublikowano

Jesteś idiotą? Grasz na serwerze bo jest spoko, czy grasz na nim bo jakiś przygłup z internetu nagrywa z niego jakieś durne filmy? Wy własnego mózgu nie macie, że musicie się kierować innymi osobami xD

Ja tego nie oglądam!

Inni to oglądają i choć trochę przynosi to efektu, pytam go o reklamę chociażby na jakimś rozreklamowanym FP jebanego Facebooka.

Carias też na pewniaka odpalony, 0 reklamy jedyna to na mpc forum i odpalony - co ma być to będzie i dłużej powstawał niż wytrzymał na rynku.

Wystarczyłoby 200 stałych osób na serwerze i jest dobrze, ale przyznasz, że 14 osób na starcie serwera to raczej śmieszna liczba.

Zwłaszcza przy dzisiejszych możliwościach reklamy (FP, Google itp. itd.)

Opublikowano

Sorry @harnaś że wole gracz z innymi ludźmi. Jakbym chciał grać sam to bym grał w gry single player :) Gram na serwerze gdy jest spoko i jest z kim grać. Co to za gra bez konkurencji na serwerze ?

IDcncno.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak serwer jest dobry to z czasem sam z siebie staje się reklamą i pozyskuje coraz więcej graczy.

W przypadku Aetii zamierzamy dostosować poziom grywalności tak, aby każdemu przypadł do gustu i wszystkie pieniądze z is'u zostaną przeznaczone na reklamę, bo jak na razie dedyk jest wykupiony na 6msc i do tego czasu jakieś tam grosze na pewno wpadną. Jak to mówią "grosz do grosza..." ;p

Opublikowano

Prawda jest taka, że jak serwer jest dobry to z czasem sam z siebie staje się reklamą i pozyskuje coraz więcej graczy.

W przypadku Aetii zamierzamy dostosować poziom grywalności tak, aby każdemu przypadł do gustu i wszystkie pieniądze z is'u zostaną przeznaczone na reklamę, bo jak na razie dedyk jest wykupiony na 6msc i do tego czasu jakieś tam grosze na pewno wpadną. Jak to mówią "grosz do grosza..." ;p

Nie bardzo rozumiem po co startować jeszcze raz z tym samym projektem i znów bez jakiejkolwiek reklamy, aby serwer był grywalny wystarczy dobra reklama. 

​No ale cóż życzę powodzenia z projektem :)

Opublikowano

Ludzie są zmęczeni mediumami. Chcemy jakieś sensowne easy z fabułą i wyrównanym balansem. 

Od kiedy reprezentujesz wszystkich? 

Opublikowano

Od kiedy rozmawiam z ludźmi na różnych serwerach i tsach. Źle się może wyraziłam, że wszyscy. Bardziej chodziło mi o dużą grupę ludzi grających w metina. 

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jak w prezentacji tak i na serwie. Klimatycznie i godnie ^^

GP

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ludzie są zmęczeni mediumami. Chcemy jakieś sensowne easy z fabułą i wyrównanym balansem. 

Przecież teraz wszyscy czekają na antarisa, nie na jakieś easy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tenor.gif

Opublikowano

Według mnie to na easy serwerach grają głównie osoby -15lat i jest patologia na maxa, osobiście wole dobry hard lub medium.

AnnwID.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...