Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Fatal

xFatal

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fatal, 

Trochę się już nie widzieliśmy.

Osobiście technik jest dobry zna się na rzeczy, robi wszystko w 100 , ale po pewnym czasie olewa sobie TS3. Gdyby nie olewał tak tego to byłby super technikiem. Był technikiem u mnie na serwerze. Z względu na to, że sobie olewa swoje obowiązki nie polecam go. Szkoda, że sobie olewa obowiązki.

Poprawił się bardzo. Dba o wszystko. Jak najbardziej polecam. 

Opublikowano

Fatal, 

Osobiście technik jest dobry zna się na rzeczy, robi wszystko w 100 , ale po pewnym czasie olewa sobie TS3. Gdyby nie olewał tak tego to byłby super technikiem. Był technikiem u mnie na serwerze. Z względu na to, że sobie olewa swoje obowiązki nie polecam go. Szkoda, że sobie olewa obowiązki.

Niestety wtedy nie miałem już czasu na zajmowanie się teamspeakiem za co cię przepraszam, powinienem cię o tym poinformować.

Skoro nie masz czasu to po co się za to bierzesz? Nie rozumiem.

Opublikowano

Fatal, 

Niestety wtedy nie miałem już czasu na zajmowanie się teamspeakiem za co cię przepraszam, powinienem cię o tym poinformować.

Skoro nie masz czasu to po co się za to bierzesz? Nie rozumiem.

Jeżeli masz tu przychodzić tylko po to żeby szukać na mnie haka i pisać bezsensowne komentarze bez uprzedniego zapoznania się ze sprawą to wyjdź i nie wracaj :) ~~Pozdrawiam Fatal

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Oczekujesz "stabilnego teamspeaka" ? To chyba od cb bedzie zależało żeby ts był stabilny.

No tak Stabilnego chodzi mu o Hosting bo akurat twój hosting nie jest stabilny a zabezpiecza ci bardzo dobra osoba ;) 

Opublikowano

Z całego serduszka polecam Fatal'a! 
1. Szybka pomoc!

2. Dokładność i staranność wykonania!

3. Kultura i ogarnięcie! 

Daję: 10/10

Dzięki Fatal! ;)

Opublikowano

Nie polecam idiota konkretny robi najpierw ts'a potem ma na niego wyjebane oraz nie potrafi nawet dobrze zrobic permissions tylko nadawane jakieś gówna w ogóle szajs jak nic Takich frajerów tylko hejtować.  Ogólnie burdel i tyle. Zostawia po sobie. i zmyka. 

Opublikowano

Nie polecam idiota konkretny robi najpierw ts'a potem ma na niego wyjebane oraz nie potrafi nawet dobrze zrobic permissions tylko nadawane jakieś gówna w ogóle szajs jak nic Takich frajerów tylko hejtować.  Ogólnie burdel i tyle. Zostawia po sobie. i zmyka. 

Nie pamiętam żebyś ze mną współpracował... :)

Jakbyś mógł podać ip teamspeak'a tego którego podobno zostawiłem i zawarłeś w swojej wypowiedzi było by świetnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zostaniesz technikiem posiadając swój serwer? Tak niepewne to Twoje technikowanie, neutral.

Opublikowano

Zostaniesz technikiem posiadając swój serwer? Tak niepewne to Twoje technikowanie, neutral.

Cześć @MAR!O moje zlecenia sprzed miesiąca były wykonywane gdy byłem stałym technikiem na serwerze "gg" więc jeżeli miałbym coś odwalić to odwaliłbym to wtedy. A opinia o mnie na pewno nie była by taka dobra jak jest teraz.

Możecie spać spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...