Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Fatal

xFatal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie osoba nie jest godna polecenia. 

Niby masz tu sporo pozytywnych komentarzy ale widząc Cię na tak wielu TS-ach z tak prostymi błędami przeraża mnie fakt, że nazywasz się 'Technikiem'.

Może i wiedzą posiadasz czy tam umiejętności jednak wiem na jakich ts-ach byłeś i co tam robiłeś.

Znam również poniekąd Twoje zachowanie i nie należy do najlepszych. Ja nie zaufałabym Ci w sprawach technicznych i nie powierzyła serwera.

Już nie wspomnę o dziwnych wypowiedziach na Twoim serwerze.

Jeśli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej o błędach czy zachowaniu Właściciela tematu to zapraszam:

Opublikowano

Maja.., wiem że głupio cie poprawiać xD "Ja nie zaufałabym Ci w sprawach technicznych i nie powierzyła serwera." 

Nie bardzo rozumiem w czym problem? Przecież jest i było tak napisane. Kliknęłam "edytuj" bo myślałam, że faktycznie gdzieś zrobiłam błąd bo pisałam na szybko ale osobiście nie widzę błędów. :-)

Opublikowano

Pozwoliłem sobie zasięgnąć nieco informacji o tym chłopaczku i śmiało mogę napisać NIE POLECAM. Nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki na temat swojej pracy, prowokuje ludzi - zwykły pajacyk udający wielkiego technika timspik3.

NIE POLECAM JESZCZE RAZ!  xD 

Opublikowano

Jestem ciekawy jakie było by poświęcenie podczas pracy jako technik. Z tego co wiem to posiadasz swoj serwer TeamSpeak 3, jak się do tego odniesiesz? Jedyne co zauważyłem to to, ze trochę zaczynasz "kombinowac". Odnoszę się tu do tematu który napisałeś w dziale "TeamSpeak - Publikacje serwerów", chodzi mi głównie o to, iż założyłes nowy temat, który reklamuje ten sam serwer co wcześniej,tylko pod inną domeną.

Opublikowano

Pozwoliłem sobie zasięgnąć nieco informacji o tym chłopaczku i śmiało mogę napisać NIE POLECAM. Nie przyjmuje jakiejkolwiek krytyki na temat swojej pracy, prowokuje ludzi - zwykły pajacyk udający wielkiego technika timspik3.

NIE POLECAM JESZCZE RAZ!  xD 

Owszem prowokowałem ludzi przez poprzednie 3 dni. Ale to że nie przyjmuję krytyki to nieprawda, wnioskujesz się zapewne tym że zbanowałem twoją koleżankę Maje i wyszła z tego niezła afera po czym napisałem "Więcej dram..." Nie wiesz do kogo było to skierowane... I teraz cała jej gimbobanda rzuci się na moje tematy żeby tylko zepsuć mi opinię :) Wiem że lizanie dupy jest waszą mocniejszą stroną ale odpuśćcie troszkę.

~Zapraszam moderatorów broniących tą całą bandę [Warn poleci na pewno]

Opublikowano

Owszem prowokowałem ludzi przez poprzednie 3 dni. 

chyba nie wiesz co to znaczy

nie polecam, wystarczy poczytać temat z prezentacją jego serwera i już wiadomo że nie warto

Opublikowano

nie polecam, wystarczy poczytać temat z prezentacją jego serwera i już wiadomo że nie warto

Tak jak już mówiłem trzymajcie się tam w tym kółku wzajemnej adoracji i dalej liżcie sobie nawzajem dupy :)

Opublikowano

Tak jak już mówiłem trzymajcie się tam w tym kółku wzajemnej adoracji i dalej liżcie sobie nawzajem dupy :)

nie jestem w żadnym 'kółku wzajemnej adoracji' jedyną osobą którą znam tak bardziej niż z forum to @Maja.. która zresztą ma mnie zablokowanego, więc twój argument nie jest dobry

nawet nie mam zamiaru wplątywać się w te całe mafie tsowe bo jedyne co się tam dzieje to atakowanie

Opublikowano

nie jestem w żadnym 'kółku wzajemnej adoracji' jedyną osobą którą znam tak bardziej niż z forum to @Maja.. która zresztą ma mnie zablokowanego, więc twój argument nie jest dobry

nawet nie mam zamiaru wplątywać się w te całe mafie tsowe bo jedyne co się tam dzieje to atakowanie

Oceń mnie po mojej pracy a nie temacie który reklamuje teamspeak'a. 

Opublikowano

Oceń mnie po mojej pracy a nie temacie który reklamuje teamspeak'a. 

co mi z pracy jak zachowujesz sie jak dzieciak?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry strażnik teksasu! Co do rzekomego technikowania nie wypowiem się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tego allegrowicza

@Edit po otrzymaniu ostrzeżenia.

Znam Fatala troszkę, zna się na robocie,

Miły sympatyczny chłopak,

Można z nim sobie pożartować i nawet pogadać,

Chłop godny zaufania.

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...