Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVATERYS ??? Twój kolejny serwer. No nie jestem przekonany zeby teraz ci wyszło. Ale pozytywnie nastawiony co do projektu :) napewno wbije.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AVATERYS ??? Twój kolejny serwer. No nie jestem przekonany zeby teraz ci wyszło. Ale pozytywnie nastawiony co do projektu :) napewno wbije.

Ale jak kolejny? :O Nie rozumiem. Przecież mój ostatni poważny serwer, to MCWG.PL w 2014 roku (prawie 2 lata temu), które działało nieprzerwanie ponad rok. :O 

Tak czy inaczej, do zobaczenia na otwarciu! ;)

5465845486.png

Opublikowano

Jaki border mapy i czy będzie powiększany z większą ilością graczy czy będzie stały?

Border mapy na start 3000 kratek. Będzie powiększany wraz z rozwojem edycji, codziennie o 200 kratek powiedzmy. :)

5465845486.png

Opublikowano

Jaki border mapy i czy będzie powiększany z większą ilością graczy czy będzie stały?

Border mapy na start 3000 kratek. Będzie powiększany wraz z rozwojem edycji, codziennie o 200 kratek powiedzmy. :)

Jak zawsze serwer zapowiada się z*********e! :D Pozdrawiam i zapraszam wszystkich! ;)

Wbije i zaproszę ekipę! ;)

mca.png

Opublikowano

A no rozumiem. Na start diaxowe sety off czy normalnie włączone?

Opublikowano

Jak zawsze serwer zapowiada się z*********e! :D Pozdrawiam i zapraszam wszystkich! ;)

Wbije i zaproszę ekipę! ;)

O, hej @Niceriot-Games! :) Ty żyjesz! :D

Fajnie, że wpadniesz. Do zobaczenia na otwarciu.

Na start diaxowe sety off czy normalnie włączone?

Normalnie włączone. Kity rzecz jasna wyłączone, tak jak już wcześniej wspominaliśmy przez pierwsze 24 godziny. :)

5465845486.png

Opublikowano

i tak serwer upadnie po miesiącu albo po kilku tygodniach :) 

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

To jest drugi poważny projekt @Risen. 'a, więc nie sądzę aby to się stało. Wy lubicie wypominać to co było w przeszłości, tego przy czym pozostał niesmak.  ;) Serwer jest prowadzony przez profesjonalistów, którzy tak jak pisałem kilka postów wyżej - znają się na rzeczy. Widać że się starają i każdy próbuje dokładać tzw. "cegiełkę" do serwera. Cenie ich za to że na pierwszym miejscu stawiają graczy a nie hajs czy coś innego.  :v

Opublikowano

Tak jak wspomniał @XawierStudio - daj nam szansę. ;) Nawet nie musisz grać, po prostu obserwuj nasz serwer i zobaczymy, czy miałeś rację.

Nie mówię, że tak nie będzie, ale zakładanie od razu negatywnego scenariusza jest chyba słabe? Myślmy pozytywnie! :)

Przypominam, start już w ten piątek (20 maja) o 19:00

5465845486.png

Opublikowano

@Risen. ehhh ja to z ciebie nadal mam beke jak szukaliście osób do współpracy z wami (współpraca miała polegać na tym że ja im kupuje Dedyka a oni ogarniają pluginy xD i wszystko na swój email)

A ten serwer i tak padnie i tak tylko niech jakiś większy serwer zobaczy że przybywa wam graczy na serwa :)

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

@Risen. ehhh ja to z ciebie nadal mam beke jak szukaliście osób do współpracy z wami (współpraca miała polegać na tym że ja im kupuje Dedyka a oni ogarniają pluginy xD i wszystko na swój email)

A ten serwer i tak padnie i tak tylko niech jakiś większy serwer zobaczy że przybywa wam graczy na serwa :)

Ty ja mam taki pomysł. Załóż własny serwer i pokaż nam jak ty go rozkręcisz i ile postoi oraz czy będzie miał to coś co zaciekawi użytkowników do gry na nim ^^ Dobry pomysł? Czekam na twój projekt!

Cebule wszędzie się znajdą ;-;

Jeszcze 4 dni i start :D Czekamy :P

Opublikowano

Że tak się jeszcze wtrące, kiedy będzie prowadzona rekrutacja na ten serwer? ;)

Opublikowano

Że tak się jeszcze wtrące, kiedy będzie prowadzona rekrutacja na ten serwer? ;)

Po starcie, przed startem już raczej nie damy rady. Mamy kilka osób do pomocy już wybranych, ale po otwarciu proporcjonalnie do ilości graczy coś zorganizujemy. ;)

3 dni! Najbliższy piątek, godzina 19:00 - pamiętajcie! :D

5465845486.png

Opublikowano

a co trzeba na adma?

a co trzeba na adma? bo kusi mnie aby nim zostać 

Będzie prowadzona rekrutacja po starcie. Wymagania będą opisane w jej trakcie.

Jest już dostępny film informacyjny o serwerze. Zapraszam do oglądania:

5465845486.png

Opublikowano

Niestety nic nowego kolejny easyhc z masą Pay2Win­. 

Gdybyś obejrzał chociaż pierwsze 5-10 minut filmiku to byś zobaczył drop oraz dodatki to nie stwierdziłbyś, że to easyhc.

Może po dropie można tak sądzić, ale dodatki typu różdżki teleportujące na spawn sprawiają, że aż tak łatwo nie jest.

Te 3 czy 4% na diament przy takich itemach na gildie to jednak trochę trzeba się nasiedzieć by zebrać przynajmniej te diamenty.

A co do p2w.

SVip i Vip mają podobne dodatki, mają jedną wspólną strefę .

Z pandor mogą wylecieć dobre itemki jak i śmiecie, a boyfarmery tylko wyręczają kogoś, bo to samo można zrobić ręcznie ale trzeba poświęcić troszkę więcej czasu.

Opublikowano

Niestety nic nowego kolejny easyhc z masą Pay2Win­. 

Gdybyś obejrzał chociaż pierwsze 5-10 minut filmiku to byś zobaczył drop oraz dodatki to nie stwierdziłbyś, że to easyhc.

Może po dropie można tak sądzić, ale dodatki typu różdżki teleportujące na spawn sprawiają, że aż tak łatwo nie jest.

Te 3 czy 4% na diament przy takich itemach na gildie to jednak trochę trzeba się nasiedzieć by zebrać przynajmniej te diamenty.

To niech sobie będzie nawet mediumhc ale co z tego jak takich serwerów jest w uj i jeszcze troche. Zmiana % dropu nie robi was autorskim serwerem. Jeszcze gdyby nie było tego Pay2win to bym się nie udzielał. Ale co ja tam wiem 10 latki i tak przyjdą i kupią svipa za 20 zł i tak się wszystko kręci.

­

Opublikowano

@Revision342 edytowałem teraz post i dodałem trochę info o tym całym p2w.

SVip kosztuje 13,53.

Kity dostępne są 24h po starcie (sobota, 19:00), więc gracze mają czas na zrobienie ekwipunku póki ktoś z Vipów wejdzie im na głowę z gotowym już kitem.

Opublikowano

@Revision342 edytowałem teraz post i dodałem trochę info o tym całym p2w.

SVip kosztuje 13,53.

Kity dostępne są 24h po starcie (sobota, 19:00), więc gracze mają czas na zrobienie ekwipunku póki ktoś z Vipów wejdzie im na głowę z gotowym już kitem.

Szkoda słów :D nie wszedł, krytykuje i wie lepiej niż twórcy serwera ;) Nie warto wchodzić w dyskusje.

Opublikowano

Naprawdę świetna prezentacja, administracja godna podziwu. Widać , ze profesjonalna robota. Na pewno zawitam.

Wielkie dzięki za pozytywną opinię i do zobaczenia na serwerze.

To już dziś, godzina 19:00 - startujemy! Będziecie? ;)

5465845486.png

Opublikowano

Naprawdę świetna prezentacja, administracja godna podziwu. Widać , ze profesjonalna robota. Na pewno zawitam.

Wielkie dzięki za pozytywną opinię i do zobaczenia na serwerze.

To już dziś, godzina 19:00 - startujemy! Będziecie? ;)

Trzeba ^^

Klep raczej nie zabraknie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...