Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serwer!

Będę na starcie, czekam z moim pieskiem! 

Jaki będzie drop?

Opublikowano

Wejde i chetnie poklikam w klocki !

Mam nadzieje ze to wybu... wypali ! :>

Opublikowano

Wejde i chetnie poklikam w klocki !

Mam nadzieje ze to wypali :>

No i wyjaśnione..

Przyjemna prezentacja dla oka ;]

Może wrócę do nagrywania hmm. xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

z*******a prezka 

10/10 would fap again

a tak naprawdę

Fajna, ładna dobra przejrzysta, zachęcająca prezentacja

Miło się czyta- zachęca do gry

.

Opublikowano

moje logo elo

zawitam imo na otwarciu, zobacze coście naskrobali z takiej pieknej prezentacji

Opublikowano

Dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie. To nas naprawdę motywuje. Mamy ogromną nadzieję, że nie zawiedziemy Waszych oczekiwań. :)

Odliczamy dni do startu... ;)

Jaki będzie drop?

Odpowiadając na to pytanie, bo pewnie będzie się pojawiało jeszcze mnóstwo razy - drop jeszcze nie jest ustalony, nadal zastanawiamy się nad procentami na konkretne przedmioty. Możecie proponować jak Wy to widzicie, bardziej 20% na diament czy raczej 5%? My jesteśmy skłonni bardziej ku tej drugiej opcji, ale czekamy na feedback. :)

P.S. Naprawdę fajnie znowu prezentować na MPC swój serwer po prawie półtora rocznej przerwie od Minecrafta. Mam nadzieję, że odzyskamy chociaż część starego klimatu z np. MCWG. Ktoś pamięta? ;)

5465845486.png

Opublikowano

jedna z ładniejszych prezentacji w tym dziale* ale pozostawiliście niesmak, bo mówicie o dodatkach, które różnią was od "izihace", a nie podaliście ani jednego przykładu.

na serwer oczywiście zawitam, why not - zycze powodzenia ;)

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

jedna z ładniejszych prezentacji w tym temacie, ale pozostawiliście niesmak, bo mówicie o dodatkach, które różnią was od "izihace", a nie podaliście ani jednego przykładu.

Wielkie dzięki! Generalnie plan działania mamy taki, żeby sukcesywnie do startu (20 maja) wstawiać co 2-3 dni apdejty w formie najczęściej filmu lub rzadziej screenów tego, co będziemy Wam oferować i nad czym aktualnie pracujemy. Gdybyśmy wszystko przedstawili od razu, to znając życie połowa z tych rozwiązań pojawiłaby się w ciągu następnych 3 dni u konkurencji. My się tak nie bawimy. ;)

Obserwujcie ten temat i naszego facebooka - po weekendzie majowym zalejemy Was dosłownie konkretnymi informacjami. 

Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze!

A, i jeszcze jedna rzecz. Nadal się zastanawiamy co z paczką (BlazingPack) - czy robić czy nie. Generalnie problem z nią jest taki, że ja korzystam z systemu OS X i na nim ta paczka mi nie działa. Korzystając z niej nie mogę połączyć się z żadnym serwerem (https://scr.hu/1rm3z2). Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak naprawić ten problem, to proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczny. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Mało slotów, czemu tak wolno start  ?

Nie chcemy robić kolejnego wielkiego serwera z sektorami na 2000 osób. Możemy to zrobić, bo takie zaplecze techniczne mamy praktycznie gotowe, ale wolimy zrobić serwer dla 150 osób, ja osobiście takie serwery preferuję i wydaje mi się, że będzie to dobra odskocznia od ciągłego dążenia wszystkich serwerów do kilku tysięcy graczy. Jeżeli zainteresowanie serwerem będzie faktycznie bardzo duże, to wydaje mi się, że nie będzie problemu z powiększeniem do 200, 300 czy nawet 400 slotów. Pluginy mamy zoptymalizowane pod taką ilość graczy. Wszystko jest elastyczne, zobaczymy jakie będzie zainteresowanie. :)

Jeśli chodzi o datę startu - chcemy wszystko dobrze dopracować i przez te troszkę ponad 3 tygodnie zainteresować projektem jak największą liczbę osób.

W przypadku dodatkowych pytań, zachęcam do kontaktu, odpowiemy na wszystkie pytania, tutaj w temacie lub na PW. ;)

5465845486.png

Opublikowano

jedna z ładniejszych prezentacji w tym dziale* ale pozostawiliście niesmak, bo mówicie o dodatkach, które różnią was od "izihace", a nie podaliście ani jednego przykładu.

@1373230489-U611928.pngNocny

Prezentacja w takim stanie ma 6500px wysokości, gdybym dodawał nowości to byłaby trochę za długa. Dlatego wpadliśmy na pomysł by prezentować wszystko w formie filmików tak jak napisał @Risen. wcześniej. :')

PS. Dziękujemy za takie wsparcie. Przed startem pomyślimy nad jakimś konkursem na VIPa. ;-)

Opublikowano

A gdzie podpis kto wykonał◘ SS. Oj nieładnie Hapi. Ocenie dopiero po starcie serwera ale zapowiada się ciekawie :)

yJIK9mU.png

Opublikowano

Prezentacja jak najbardziej zachęca do zagrania. Postaram się pojawić na starcie, mimo że dawno nie grałem w Minecrafta ;)

Opublikowano

A czy będą cuboidy?

A czy będą cuboidy?

A czy będą cuboidy? aby zbudowac własny domek itp

Cuboid otrzymujesz po założeniu gildii za przedmioty. Do budowania domków zapraszamy na serwery FreeBuild. ;) Być może w przyszłości takowy otworzymy.

P.S. Na 90% wprowadzimy paczkę BlazingPack. Mamy nadzieję, że pomoże to w walce z oszustami, multikontami etc. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Bardzo intrygująco wygląda ta prezentacja. Z pewnością będzie to jeden z niewielu serwerów na który wpadnę z ciekawością. Szkoda tylko, że na start serwera trzeba czekać tak długo ale może będzie warto :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...