Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

Lovisa5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podnoś yangi ręcznie jak to było za czasów starego dobrego metina lub wynajmij buffa do buffania i zbierania yang.

Wszystko nie jest proste, przecież to jest totalny Easy serwer.

Yangi tutaj mają swoją wartość, więc nie dziw się, że 3 ręki nie ma.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

reklama tu bedzie? bo mi sie jedynie na razie bronie pdobaja tak serio.

Ludzie ciągle kręcą filmiki, więc reklama jest na bieżąco :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

nie mowie o ludziach 100 subow

jest tu eq exp? chodzi mi o zbroje/bronie

Opublikowano

Nagrywa tu z 5 youtuberów.. 

Legal, Adas , Yoshi , Lovisa , Ztrolowany , Buntownik 

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nagrywa tu z 5 youtuberów.. 

Legal, Adas , Yoshi , Lovisa , Ztrolowany , Buntownik 

100 ludzi jest ?

/

Opublikowano

Ile osób gra i czy warto zaczynać? :) Jak wygląda m1 ? :D(chodzi o sklepiki :D)

Powiem tak, screenów pod publiczkę nie robię.

Jak pisałem serwer jest 4fun dla zabawy grają Ci co chcą.

Gracze, którzy chcą inwestować w IS inwestują i troszkę szybciej zdobywają pewne rzeczy.

Na serwerze jest miła atmosfera, nie ma osób spinających się.

Wszystko z IS jest do zdobycia w grze, z resztą nawet prowadzimy serię na Youtube i pokazujemy że można grać bez IS.

W dodatku napisze, że gracze, którzy lubią dropić to nawet w ciągu 1 dnia potrafią nawet do 10 k SM wydropić w grze.

Chcesz wiedzieć jak wygląda m1 - proste wbij to gry to zobaczysz.

Wszyscy założyciela praktycznie piszą, że "is do zdobycia jest w grze więc nie musicie wydawać" a taka prawda, że wydropi ci lizaczek z isa i to tyle..

Opublikowano

Gracze, którzy chcą inwestować w IS inwestują i troszkę szybciej zdobywają pewne rzeczy.

Wszystko z IS jest do zdobycia w grze, z resztą nawet prowadzimy serię na Youtube i pokazujemy że można grać bez IS.

W dodatku napisze, że gracze, którzy lubią dropić to nawet w ciągu 1 dnia potrafią nawet do 10 k SM wydropić w grze.

Wszyscy założyciela praktycznie piszą, że "is do zdobycia jest w grze więc nie musicie wydawać" a taka prawda, że wydropi ci lizaczek z isa i to tyle..

Widać nie czytasz ze zrozumieniem tego co było napisane wcześniej.

Wbij do gry i zapytaj się graczy ile w ciągu 1 dnia (bez żadnych eventów, żadnych zabaw z graczami prowadzonych przez GM - choć to praktycznie codziennie organizujemy) taki zwykły szary gracz, który nie chce nic inwestować w IS dropi SM.

A potem pisz takie pierdoły co piszesz, mimo iż tego nie sprawdzisz.

Opublikowano

Widać nie czytasz ze zrozumieniem tego co było napisane wcześniej.

Wbij do gry i zapytaj się graczy ile w ciągu 1 dnia (bez żadnych eventów, żadnych zabaw z graczami prowadzonych przez GM - choć to praktycznie codziennie organizujemy) taki zwykły szary gracz, który nie chce nic inwestować w IS dropi SM.

A potem pisz takie pierdoły co piszesz, mimo iż tego nie sprawdzisz.

Człowieku grałem na tych syfach było tych serwerów 100000 i jeszcze troche, smy dropily tak ze dropiąc je nie uzbierasz w rok na kostium nawet 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam z całego serca. :D

Już podczas pierwszej edycji serwer zachwycił mnie swoim ,,byciem'', a potem z niecierpliwością czekałem na jego ponowny start.

Administracja bardzo uczciwa. Zapewniam, że to nie jest serwer zrobiony pod hajs z ISa.

Jedynie czego mi szkoda to tego, że pierwszy technik który był na serwerze... po prostu zrobił wszystko co w jego mocy żeby zniszczyć jego renomę. 

Od pierwszej części wszystko się praktycznie zmieniło. Brak bugów, stabilny serwer i bardzo dobra optymalizacja. 

POLECAM! :yay:

I dużo lepszy od tego g***a Antarisa :)

Opublikowano

Już podczas pierwszej edycji serwer zachwycił mnie swoim ,,byciem'', a potem z niecierpliwością czekałem na jego ponowny start.

Administracja bardzo uczciwa. Zapewniam, że to nie jest serwer zrobiony pod hajs z ISa.

Jedynie czego mi szkoda to tego, że pierwszy technik który był na serwerze... po prostu zrobił wszystko co w jego mocy żeby zniszczyć jego renomę. 

Od pierwszej części wszystko się praktycznie zmieniło. Brak bugów, stabilny serwer i bardzo dobra optymalizacja. 

Przecież to kopia, bez żadnych ułatwień czy zmian ;)

/

Opublikowano

Może z drugiej odsłony, nie wiem bo na niej nie miałem okazji zagrać.

Ale od pierwotnej wersji dużo się zmieniło :)

Czyli od tej, gdy na serwerze było 2k+ graczy a ,,Kamil IT'' jeszcze nie zgrywał idioty :)

Opublikowano

Może z drugiej odsłony, nie wiem bo na niej nie miałem okazji zagrać.

Ale od pierwotnej wersji dużo się zmieniło :)

Czyli od tej, gdy na serwerze było 2k+ graczy a ,,Kamil IT'' jeszcze nie zgrywał idioty :)

Edycji w dropie czy coś nie ma w ogóle to odstrasza gdy człowiek ma wbijać 3 raz na serwer identyczny..

/

Opublikowano

Hahah 15 odsłona tak na oko już widzę, Administracja mało dojrzała, głupio im się przyznać że na serwerze gra 150/200 osób, skoro boją się napisać mówiąc że nie chcą działać pod publiczkę... kretyńskie argumenty, i tak wypi3rdoli się za 2 msc tak jak pozostałe czterdzieści reworków, robionych na identycznych plikach :D Poza tym każdy gada, że wszystko mozna zdobyc w grze bez ładowania w isa, na Antarisie miało być podobnie jednak wyszło inaczej <33

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hahah 15 odsłona tak na oko już widzę, Administracja mało dojrzała, głupio im się przyznać że na serwerze gra 150/200 osób, skoro boją się napisać mówiąc że nie chcą działać pod publiczkę... kretyńskie argumenty, i tak wypi3rdoli się za 2 msc tak jak pozostałe czterdzieści reworków, robionych na identycznych plikach :D Poza tym każdy gada, że wszystko mozna zdobyc w grze bez ładowania w isa, na Antarisie miało być podobnie jednak wyszło inaczej <33

Z serii " niewiem ale pierdol** jakąś głupote ch** tam XDD LEL OMG "

Na serwerze gra ok. 100 osób , administracja dojrzała przy takiej niskiej frekwencji na serwerze są cały czas eventy , a reworku by nie było gdyby nie jedna osoba w team'ie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...