Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

Lovisa5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

Koń gdy się przelogujemy ,,zdycha''­

To, że nie włączyliśmy 3 ręki to nie jest Bug. Specjalnie nie został włączona, żeby yangi miały jakąś wartość, a gracze mogli się natrudzić przy zbieraniu.

Nie rozumiem od kiedy brak 3 ręki jest bugiem ;).

Chciałam wejść i spróbować, ale to mnie skutecznie odstrasza. :D Jestem już na tym etapie, że chcę grać 4fun, a nie poświęcić temu pół życia. ;v

Czasem poexpić, raczej się nie bić, chyba, że z bossami albo na dungeonach. Nie dążyć do bogactwa, które przepieprzę na robienie/kupowanie eq. ;v

Makoto is not amused.

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

Koń gdy się przelogujemy ,,zdycha''­

To, że nie włączyliśmy 3 ręki to nie jest Bug. Specjalnie nie został włączona, żeby yangi miały jakąś wartość, a gracze mogli się natrudzić przy zbieraniu.

Nie rozumiem od kiedy brak 3 ręki jest bugiem ;).

Chciałam wejść i spróbować, ale to mnie skutecznie odstrasza. :D Jestem już na tym etapie, że chcę grać 4fun, a nie poświęcić temu pół życia. ;v

Czasem poexpić, raczej się nie bić, chyba, że z bossami albo na dungeonach. Nie dążyć do bogactwa, które przepieprzę na robienie/kupowanie eq. ;v

To co piszesz to jedno zaprzecza drugiemu.

Nie chcesz expić tylko bić bossy.

Hm... nie wiem co Ci polecić :)

Opublikowano

Serwer może spoko,ale Administracja jest całkowicie do wymiany.

Pozdrowiam ;) jakoś nikt nie narzeka :)

Jakoś nikt nie narzeka bo nikt nie gra, może dlatego :v

Opublikowano

Jakoś ludzie grają na serwerze, tylko konkurencja sieje plotki :).

Opublikowano

Jakoś ludzie grają na serwerze, tylko konkurencja sieje plotki :).

No ile osób jest? Obejrzałem pare filmików z nudów dziś bo wolne to może u was max jest te 200 osób jak nie mniej ^^

Opublikowano

No ile osób jest? Obejrzałem pare filmików z nudów dziś bo wolne to może u was max jest te 200 osób jak nie mniej ^^

200 osób to ty znajdziesz na CH 4 i 3 w sumie  :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dobra dobra 200 graczy na ch3 i ch4 xD na wszystkich ch macie z 50 graczy nie wiecej. Serwer jest juz przereklamowany do niczego nie zdatny i Ty Sasori techniku za 5groszy. Jeszcze takie głupoty piszą "gracze chcieli reaktywacje" a jakoś tych graczy nie widać XDD. Nie polecam.

Zacznę od tego, że na te tematy ile jest osób nikt się z administracji nie wypowiadał.

Te słowa, które cytujesz to są jednego z graczy, który wyraża swoją opinię a nie osoby z administracji.

Więc widzę, że jak nie masz ochoty grać to nie graj :) nikt Cię do gry nie zmusza, serwer zrobiony 4fun by się pobawić, poexpić, misje porobić itd, itemshopa z metinów, bossów zdobyć czy też smocze monety.

A nie po to, żeby wbić szybko max lvl, sprzedać konto i się cieszyć, że zarobiłem troszkę.

Tutaj można zdobyć wszystko bez inwestowania w itemshop (robią to tylko te osoby, które chcą szybciej wbić lvl, zdobyć eq itd.)

A to ile jest graczy czy 50 czy 1.000 to już jest kwestia drugorzędna, bo nawet jeśli jest garstka osób czy tyle, że expić nie idzie na spotkach.

Liczy się to, że są gracze, którzy chcą grać na tym serwerze bez względu na liczbę graczy, bo z gry trzeba czerpać radość, a nie patrzeć na względy finansowe.

Opublikowano

oplaca sie grac?

Tak opłaca. Serwer się rozwija, panuje fajna atmosfera a codziennie dochodzi kilku nowych graczy ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dalej jakoś nie ma sm z tego kodu co wysyłaliście. 

na drugi dzień wbiłem na ts zapytałem się waszego "GM'a" kiedy będzie to naprawione on powiedział że : " Będzie to naprawione do końca tygodnia." 

Zamiast naprawiać pewne rzeczy / reklame waszego servera u innych YouTuberów to Administracja gra w CS'a

Opublikowano

oplaca sie grac?

Tak opłaca. Serwer się rozwija, panuje fajna atmosfera a codziennie dochodzi kilku nowych graczy ;)

nie wiem czmu mowisz ze sie oplaca, nikt tu nie gra, kompletnei nikt

Opublikowano

oplaca sie grac?

Gra dużo osób, tylko jak się nie chce nikogo widzieć to się nie widzi :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ile osób gra i czy warto zaczynać? :) Jak wygląda m1 ? :D(chodzi o sklepiki :D)

Powiem tak, screenów pod publiczkę nie robię.

Jak pisałem serwer jest 4fun dla zabawy grają Ci co chcą.

Gracze, którzy chcą inwestować w IS inwestują i troszkę szybciej zdobywają pewne rzeczy.

Na serwerze jest miła atmosfera, nie ma osób spinających się.

Wszystko z IS jest do zdobycia w grze, z resztą nawet prowadzimy serię na Youtube i pokazujemy że można grać bez IS.

W dodatku napisze, że gracze, którzy lubią dropić to nawet w ciągu 1 dnia potrafią nawet do 10 k SM wydropić w grze.

Chcesz wiedzieć jak wygląda m1 - proste wbij to gry to zobaczysz.

Opublikowano

"- godzina 12:00 - seria 5 pytań od GMa" 

Widać że Administracja nie rozumie pojęcia "Pytanie",a "Znajdź GM'a"

Kolejna rzecz dlaczego nie warto grać na serwerze. 

Opublikowano

oplaca sie grac?

Gra dużo osób, tylko jak się nie chce nikogo widzieć to się nie widzi :)

nie chce sie komus widziec? biegam i biegam po mapach i null

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...