Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

Lovisa5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server ruszyl?

Ile online?

Coś koło 800 na pewno jest ;)

No na pewno 800 jest a na stronie pisze 620 postaci xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer! 
GamePlay!

xyz

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Server ruszyl?

Ile online?

Coś koło 800 na pewno jest ;)

No na pewno 800 jest a na stronie pisze 620 postaci xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie rozumiem Cię ... jeśli masz pytanie to pisz do Administratora.

Albo zadaj pytanie na naszym forum serwerowym.

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

Koń gdy się przelogujemy ,,zdycha''­

To, że nie włączyliśmy 3 ręki to nie jest Bug. Specjalnie nie został włączona, żeby yangi miały jakąś wartość, a gracze mogli się natrudzić przy zbieraniu.

Nie rozumiem od kiedy brak 3 ręki jest bugiem ;).

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

To, że nie włączyliśmy 3 ręki to nie jest Bug. Specjalnie nie został włączona, żeby yangi miały jakąś wartość, a gracze mogli się natrudzić przy zbieraniu.

Aha xDDDDDD

To pozdro i powodzenia.

Ile online?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo. AA i Sasori jako technik ?  Pozdrowienia dla Ciebie Marcienie zrobiłes życiowy błąd i znowu będziesz na ts mówił ze Ci hajs się nie zgadza :D . Sasori może być technikiem od minecrafta ale nie metina :). Nie polecam serwera bo bez przyszłości

Opublikowano

Odgrzewany kotlet nie smakuje tak samo. AA i Sasori jako technik ?  Pozdrowienia dla Ciebie Marcienie zrobiłes życiowy błąd i znowu będziesz na ts mówił ze Ci hajs się nie zgadza :D . Sasori może być technikiem od minecrafta ale nie metina :). Nie polecam serwera bo bez przyszłości

Znamy się w ogóle ?

Opublikowano

Znamy się w ogóle ?

Ja was dobrze wszystkich znam :) byłem w teamie starego netmetina jak Kamil to był technikiem i serwer jakoś zył. A Ty Sasori nie udawaj kogoś kim nigy nie byłeś i nie będziesz :D . Tworzyłeś sam podróbkę netmetina ale Ci coś tam nie wyszło :D. Ogólnie serwer na jakieś kilka dni zaraz Kamil zobaczy że coś takiego jest i znowu nie będzie was na rynku przez rok żeby zrobić to samo tylko zmienić nicki :D 

Opublikowano

Znamy się w ogóle ?

Ja was dobrze wszystkich znam :) byłem w teamie starego netmetina jak Kamil to był technikiem i serwer jakoś zył. A Ty Sasori nie udawaj kogoś kim nigy nie byłeś i nie będziesz :D . Tworzyłeś sam podróbkę netmetina ale Ci coś tam nie wyszło :D. Ogólnie serwer na jakieś kilka dni zaraz Kamil zobaczy że coś takiego jest i znowu nie będzie was na rynku przez rok żeby zrobić to samo tylko zmienić nicki :D

Nawet odwagi nie masz, żeby powiedzieć kim jesteś.

Także pozdro dla Ciebie.

Ja się nie wstydzę swojego nicku i zawsze swoje projekty pod swoim nickiem wystawiam.

Poza tym jakbyś przeczytał dokładnie prezentację na samej górze jest napisane, że powstała reaktywacja tego serwera na prośbę graczy, którzy chcieli zagrać na starym NetMetinie.

Piszesz, że tworzyłem podróbkę to pytanie dlaczego tamte projekty stały nie u mnie a u kreta ? (może jemu zadaj to pytanie, dlaczego wiele osób próbowało nieudolnie podróbić NetMetin).

Poza tym nie ukrywam się z tym, że to mój projekt i nie mam takiego zamiaru.

Przyszedłeś hejtować to spoko, ale nie chce mi się tego słuchać Twoich żali wyssanych z palca bo nie ma sensu, żal Ci teraz du** ściska, że jak widać serwer funkcjonuje poprawnie.

Reklamą ja się zawsze zajmowałem, a jak piszesz to Kamilu to dobrze wiesz, że to on zjeb** opinię serwera wyłaczając go, gby bardzo dobrze prosperował.

Z jakiego powodu, bo się najeb** jakimś tanim piwem.

Potem też walczyłem o ten projekt i się nie poddałem.

Mam team, w którego wierzę i w ich umiejętności, każdy ma do siebie zaufanie.

A teraz jakoś nikt bugów nie zgłasza, więc serwer jest dopracowany, czego też brakowało za czasów Kamila.

Takżeby gdyby nie narkoman i pijak w jednej osobie, czyli były technik ten serwer wciąż by funkcjonował.

Także pozdro spinaczu ;) dalej to szkoda mi Tobie odpowiadać na durne zaczepki :)

Bo widzę, że nic nie wiesz o pierniczysz głupoty.

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

To jak mam k***a napisać Błąd? 

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

­

Napisałem Ci, że brak 3 ręki to nie jest BUG.

Nie została dodana specjalnie, ponieważ yangi dropią obficie, a żeby miały jakaś wartość daliśmy je graczom do podnoszenia.

Jakbyś nie zauważył inne rzeczy dropią bezpośrednio do eq, więc z yangami to nie problem.

Jednak z opinii graczy wynika, że tak jest dobrze, że yangi dropią na glebę a nie do eq.

Więc w czym problem ?

Opublikowano

w filmie " Jedyny oryginalny serwer " skisłem w c**j

Nie polecam

Opublikowano

Easy/medium i nie ma 3 reki, nie dziekuje.

Jak yangi beda mialy wartosc jak i tak macro mozna odpalic ;D

Opublikowano

Easy/medium i nie ma 3 reki, nie dziekuje.

Jak yangi beda mialy wartosc jak i tak macro mozna odpalic ;D

To nie problem, większość czitów i botów tu działa, np. multihack by sielu.

Opublikowano

Bugi na serwie: 

Nie ma 3 ręki

­

Napisałem Ci, że brak 3 ręki to nie jest BUG.

Nie została dodana specjalnie, ponieważ yangi dropią obficie, a żeby miały jakaś wartość daliśmy je graczom do podnoszenia.

Jakbyś nie zauważył inne rzeczy dropią bezpośrednio do eq, więc z yangami to nie problem.

Jednak z opinii graczy wynika, że tak jest dobrze, że yangi dropią na glebę a nie do eq.

Więc w czym problem ?

Ja p******e. Przez cb gracze muszą podnosić instalować pick upa .... Zamiast jej dodać. Co za serwer.Boże.Macie tam 20osób?

­

w filmie " Jedyny oryginalny serwer " skisłem w c**j

Nie polecam

No tak jak mogło zabraknąć hejtu od Zjebari** :)

Widać poziom inteligencji u cb. Teraz to pokazałeś na NetGównie.

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

@ReziPlayGamesxD

Poziom inteligencji to pokazałeś Ty. Skoro brak trzeciej ręki jest dla Ciebie bugiem i czymś niemożliwym do przeżycia to wyjdź, tyle w temacie. Aaa może jeszcze jedna kwestia. Nie "cb" tylko Ciebie, poczytaj, poucz się, naprawdę w życiu będziesz miał łatwiej.

Co do serwera to podziękuje. Startowało to więcej razy niż Nasa pomyślało o lotach w kosmos.

Opublikowano

@ReziPlayGamesxD

Poziom inteligencji to pokazałeś Ty. Skoro brak trzeciej ręki jest dla Ciebie bugiem i czymś niemożliwym do przeżycia to wyjdź, tyle w temacie. Aaa może jeszcze jedna kwestia. Nie "cb" tylko Ciebie, poczytaj, poucz się, naprawdę w życiu będziesz miał łatwiej.

Co do serwera to podziękuje. Startowało to więcej razy niż Nasa pomyślało o lotach w kosmos.

Ja to nazywam bugiem i moge tak nazywać.Wy tam możecie nazywać sobie czymś innym.Do przeżycia jest spokojnie z pickupem także. A co ma inteligencja do słow takich ,,cb''? Nie rozumiem.

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...