Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin2 [Dedyk] [Medium] [Rework]

Lovisa5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile graczy prosiło? Stawiam,ze bylo ich 20 osób w tym lovisa^^ 

Jesli projekt jest odnowiony to dlaczego nie widzę nowych broni ani zbrój? Ten sam system tworzenia run/ulepszania KD,dungeony,brak nowych kostiumów,te same mapy,bosy,ten sam system ulepszania.

O własnie,jakbyscie sttawiali netmetin3 to postarajcie sie podpisać sety EQ na jaki są lvl.

spójrz na FanPage i zobacz ile osób oczekuje startu.

Co nie zmienia faktu,ze prawie nic nie ma nowego ;) A to co odwalał Linux na 1 odslonie serwera to aż strach grać :)

Bo banowanie graczy za nic bo jest się zdenerowowanym nie jest w porządku :)

@Edit Darowanie darmowych SMów przez linuxa dziewczynom grającym na serwerze (nie mowie o wszystkich) tez nie jest cool ;)

Ale widać, że i tak wszedłeś na zapowiedź i publikację serwera, więc to oznacza, że grało się dobrze.

Poza tym Linux opiekował się ts, a nie grą, a jak ktoś nie umie się zachować to się nie dziw, że regulaminu nie przestrzegasz.

Mówisz, że nic poza kartami nie widzisz nic nowego, to znaczy, że nie przeglądłąś prezentacji do końca.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy prosiło? Stawiam,ze bylo ich 20 osób w tym lovisa^^ 

Jesli projekt jest odnowiony to dlaczego nie widzę nowych broni ani zbrój? Ten sam system tworzenia run/ulepszania KD,dungeony,brak nowych kostiumów,te same mapy,bosy,ten sam system ulepszania.

O własnie,jakbyscie sttawiali netmetin3 to postarajcie sie podpisać sety EQ na jaki są lvl.

spójrz na FanPage i zobacz ile osób oczekuje startu.

Co nie zmienia faktu,ze prawie nic nie ma nowego ;) A to co odwalał Linux na 1 odslonie serwera to aż strach grać :)

Bo banowanie graczy za nic bo jest się zdenerowowanym nie jest w porządku :)

@Edit Darowanie darmowych SMów przez linuxa dziewczynom grającym na serwerze (nie mowie o wszystkich) tez nie jest cool ;)

Ale widać, że i tak wszedłeś na zapowiedź i publikację serwera, więc to oznacza, że grało się dobrze.

Poza tym Linux opiekował się ts, a nie grą, a jak ktoś nie umie się zachować to się nie dziw, że regulaminu nie przestrzegasz.

Gralo sie dość ciekawie,lecz ludzi umykało za takie zachowania i nudy na serwie (mala ilosc graczy).Akurat ja nie bylem ani razu zbanowany,na pewno kojarzysz nick Essex, ale widze ze nie poruszyles tematu SMów rozdawanych przez linuxa :)

Opublikowano

To jest plota puszczona przez osoby, które chcą zniszczyć serwer, bo innego sposoby znaleźć nie mogli.

Takie rzeczy nie miały miejsca.

Dobre ploty, szkoda ze sama liderka Kotecków powiedziala ze linux dawal jej SMy,a Akki to musisz kojarzyć w końcu to byla wasza TUT,z tego co pamietam to ona tez dostala troszke tych smoczych monet :D  Najzabawniejsza byla sprawa jak Linux i z resztą reszta administracji byla przeciwko sprzedaży kont :D

Opublikowano

Wyrażam swoją opinię i swoje doświadczenia z poprzednich odsłon:) WIELKIE SPORTOWE POZDRO

I jeszcze pewnie napiszesz swoją opinię z NetMetin2, na którym piszesz, że nie wbijesz.

Tak zrobię.

Opublikowano

Działa strona ? Bo mi sie nie chce wczytac 

4uc581.jpg

Opublikowano

Wszystko działa jak powinno bro 

Edit. Aktualnie OFF

Edit2. Już ON

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Dla mnie na strona jest chora , mam na środku logo Netmetin i reszta białe i nic wiecej ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Dla mnie na strona jest chora , mam na środku logo Netmetin i reszta białe i nic wiecej ...

Kliknij F5 teraz

PzKVkWh.png

Opublikowano

Kliknij F5 teraz

Dalej jest off

Opublikowano

Kliknij F5 teraz

Dalej jest off

Z tego co widzę, strona raz jest ON a za chwile OFF. Myślę, że za chwile ustatkuje się i bedzie już on ;)

PzKVkWh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...