Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stabilny] Artemida Mu 1000x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop -POLSKI SERWER-

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje propozycje :) Grand reset np. dodanie do itemu jak ktoś ma swój +L+DD to jednej opcji REF i oczywiście mogłyby być maks dwie opcje, tylko czy coś takiego jest możliwe? Tylko 200rr na taką małą nagrodę to też dużo :)

Albo item z dwoma opcjami +15 za gr na więcej rr grandreset.

Albo ulepszenie itemu na 15 wybranego :) No i ten zen podwiekszyć koszt za resa.

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwszym miesiącu grania mówiłem ze brakuje Grand reseta i żeby dodawać chociaż jedna opcje do itemu za niego.

Pozdrawiam Psycho.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już wyjaśniam. Adm to mój kolega i obecnie siedzi za granicą. Ktoś się wbił na srever i zrobił res acc a on nie może wejść na MPC i wczoraj był w ogóle zdziwiony, że ja normalnie mogę tutaj wejść. Był pewien, że stronka padła. Tak czy owak póki co z serva nic nie będzie choć to nie jest jego ostatnie słowo dopóki nie ogarnie problemów.

Opublikowano

Już wyjaśniam. Adm to mój kolega i obecnie siedzi za granicą. Ktoś się wbił na srever i zrobił res acc a on nie może wejść na MPC i wczoraj był w ogóle zdziwiony, że ja normalnie mogę tutaj wejść. Był pewien, że stronka padła. Tak czy owak póki co z serva nic nie będzie choć to nie jest jego ostatnie słowo dopóki nie ogarnie problemów.

Obecnie wiele osób ma problemy z wejściem na mpc (wina cloudflare) Co do samego serwera, mam rozumieć, że jest offline?

Opublikowano

Dowiem się jak wróci do domu i dam znać ale skoro on tam nie gra to raczej jest offline.

Opublikowano

Witam , MPC wy zyjecie :D

myslalem ze forum padlo , przez tyle czasu zylem w takiej niewiedzy :)

Co do "ktos" zrobil RR acc ktory byl w zasadzie planowany lecz nie odbyl sie tak jak powinien .. W chwili gdy to zauwazylem paru graczy mialo juz resy wiec nie chcialem robic kolejnego(wlasnorecznego) :p

Lecimy tak jak jest , teraz bd mial wiecej czasu.

Nie dlugo zmieni sie lekko www :)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Witam , MPC wy zyjecie :D

myslalem ze forum padlo , przez tyle czasu zylem w takiej niewiedzy :)

Co do "ktos" zrobil RR acc ktory byl w zasadzie planowany lecz nie odbyl sie tak jak powinien .. W chwili gdy to zauwazylem paru graczy mialo juz resy wiec nie chcialem robic kolejnego(wlasnorecznego) :p

Lecimy tak jak jest , teraz bd mial wiecej czasu.

Nie dlugo zmieni sie lekko www :)

tylko ,że prawie nikt nie widział o tym resie i mało kto gra...powinines ruszyc od nowa z małymi zmianami

Opublikowano

Co do postu jezeli bedzie to nagminne i sie samo nie zkoryguje po przez domyslnosc graczy w jakims stopniu , to wprowadze zasade post only english :)

Cena vipa jest taka a nie inna dla tego ze ma ona pokrywac wydatki na serwer , jak narazie slabo sie to sprawdza bo doplacam kazdego miesaca :)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Może ktoś mi podpowie. Chciałem zacząć grę na serwerze x1000. Loguję się > chcę założyć postać > komunikat: "NO MORE CHARACTERS CAN BE CREATED". Serwer zapchany czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...