Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stabilny] Artemida Mu 1000x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop -POLSKI SERWER-

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbilbym ale pewnie kazdy juz w fullu chodzi : P

Itemy tylko z dropu tak że  nie jest tak latwo :) To nie serwer z Gr gdzie ludzie tylko expią by zdobyć itemy :)

Warto wbijac !!

Potwierdzam, dawno nie bylo takiego serwera!!! Początkujacemu pomogę chętnie - nick cimiMG :D

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od jakiegoś czasu chodziła za mną chętka na MU. Po zagraniu na kilku serwerach trafiłem na ten. Od 2 tygodni nie mogę się oderwać myślą od gry!
Klimat i ludzie wprost idealni, a administracja czuwa nad gra dzień i noc. Gorąco polecam.

Opublikowano

Serwer naprawde godny uwagi no co tutaj wiecej pisac. Zapraszamy do gry!! Wciaga i jest niby latwy a jednak trzeba troche pograc :) Koxy pomagaja nowym wiec latwizna!

Opublikowano

Hej mam problem z rozdzielczością moje mu wyglada tak jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=6KuRUX2UEzc zamiast tak jak na tym 

co zrobić ? Bardzo chciałbym pograć na artemidzie :)

Dodatkowo nie moge minimalizować waszego clienta ;/ Kiedy to robie po prostu sie zamyka, próbowałem nawet ustawić w configu nowa watrość DWORD WindowMode i wartosc 1 ale wtedy jest za male. 

Opublikowano

Hej mam problem z rozdzielczością moje mu wyglada tak jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=6KuRUX2UEzc zamiast tak jak na tym 

co zrobić ? Bardzo chciałbym pograć na artemidzie :)

Dodatkowo nie moge minimalizować waszego clienta ;/ Kiedy to robie po prostu sie zamyka, próbowałem nawet ustawić w configu nowa watrość DWORD WindowMode i wartosc 1 ale wtedy jest za male. 

Wejdz w folder klienta > Scripts > 

Tu masz wiele konfiguracji rozdzielczości i również windows mode tryb , na tym możesz minimalizować spokojnie :)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Próbowałem przejść na inny serwer, ale wszędzie gorzej i zawsze wracam na Artemide :D.

Bardzo nam miło z tego powodu :)

Zapraszamy na serwer dziś bijemy rekordzik online ? hmm :)

Opublikowano

Server sie rozwija caly czas. Wczoraj odbyl sie CS i lada moment startuje kolejna rejestracja na CS wiec zbierać tylki expic kompletowac sety i dawajcie na walke!!!

ZAPRASZAM I GORACO POLECAM!!

Opublikowano

Dobrze sie gra, ostatnio gram na samych no rr serwach, ale tu tez gra sie przyjemnie, bez debilnych itemow za donaty, dobrze rozkminione.

hehehhehehehehhehehhe

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Zapraszamy do wspolnej gry:

Podzial eventow gm!

[nowi gracze z malym rr maja oddzielny event aby wspomoc,

zeby mieli szanse dorownac topce!]

mila atmosfera i ciagla rywalizacja to jest to!

oczywiscie balans postaci jest zmieniony! m.in.:

hp bk

buffy elfa

dmg sm

def i dmg rf

i wiele, wiele, wiele innych!

Opublikowano

Coś strona nie działa. 

Przepraszamy bardzo za utrudnienia związane z www , musiało coś zostać zablokowane po stronie firmy hostingowej.

Już się z nimi skontaktowałem czekam na odpowiedź.

Na stan obecny konta i linki do pobrania mogę podać na

GG - 9111121

Skype - Clawsofdevil

PW - MPC FORUM

Facebook: facebook.com/artemidamu/

Opublikowano

Super nowosc na serverze z nowymi boxami drop mega wietna zabawa w dropie tych boxikow :) POLECAM I ZAPRASZAM!

Opublikowano

### Vulcanus Map ###

- Very Strong Mobs
- Gens Fight Map
- Drop Silver and Gold Boxes

### Gold & Silver Boxes ###

Boxes drop in Vulcanus

Drop from Boxes - Good exe items

Keys for box from events like BloodCastle,CC,Dopp,LuckyCoins10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...