Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego używacie do obrony na mieście

cf2Rekin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dresy zazwyczaj uciekają na dźwięki jakiegoś deathcoru- BMTH albo inne takie i już uciekają krzycząc: 

-wyłancz to guwno luju albo wpierdol.

u mnie zawsze działa :D

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się boisz po mieście chodzić  i boisz się że dostaniesz powiedz, że masz ebole, wtedy na pewno ­nikt cie nie dotknie. 

Opublikowano

Zapalniczka w pięść i jazda :v­

Jest to rozwiązanie krótkofalowe. Jeśli masz siłę, to żadna zapalniczka nie jest Ci potrzebna.

Nie tylko siła się liczy. 

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jest to rozwiązanie krótkofalowe. Jeśli masz siłę, to żadna zapalniczka nie jest Ci potrzebna.

­

Liczy się tylko siła, ale nie w pojęciu gbura i wioskowego tłuka. Chodzi mi o siłę eksplozywną. Oczywiście znajomość czułych punktów też ma znaczenia, ale nie sądzę, by warto było wspominać bardziej zaawansowane kwestie.

Opublikowano

­

Liczy się tylko siła, ale nie w pojęciu gbura i wioskowego tłuka. Chodzi mi o siłę eksplozywną. Oczywiście znajomość czułych punktów też ma znaczenia, ale nie sądzę, by warto było wspominać bardziej zaawansowane kwestie.

O k***a, jak mi tu wyjeżdżasz z siłą eksplozywną to chce poczytać dalej twoje mądrości, przynajmniej porównam to do tego co mówią trenerzy :v

Lolens to Ty?

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.png.Pestka. tak to ja lolens, sprawiedliwosc. Cieszę się, że posłuchasz jakichś tam trenerów.

Ja mam 10 lat słuchania za sobą. Siła eksplozywan jest podstawową cechą motoryczną człowieka. Wpływa na szybkość ruchu, wytrzymałość oraz zręczność. Siła eksplozywna warunkuje wykonywanie dynamicznych ruchów, gwałtownych zwrotów ciała, skoków, kopnięć czy zmian kierunku ruchu i zatrzymań. Z chęcią wysłucham tych twoich trenerów.

Opublikowano

@1373230489-U611928.png.Pestka. tak to ja lolens, sprawiedliwosc. Cieszę się, że posłuchasz jakichś tam trenerów.

Ja mam 10 lat słuchania za sobą. Siła eksplozywan jest podstawową cechą motoryczną człowieka. Wpływa na szybkość ruchu, wytrzymałość oraz zręczność. Siła eksplozywna warunkuje wykonywanie dynamicznych ruchów, gwałtownych zwrotów ciała, skoków, kopnięć czy zmian kierunku ruchu i zatrzymań. Z chęcią wysłucham tych twoich trenerów.

Proszę cię, i mam Ci uwierzyć, że Ty chodziłeś jakieś 10 lat na sporty walki? xdxd

Żaden z kilku trenerów nawet nie wspomniał o sile eksplozywnej, ale nie ma co się spinać bo to nie temat o tym :(

Osiągnąłeś chociaż coś z tą siłą eksplozywną skoro 10 lat trenowałeś? 

(Obyś nie był kichą czy innym tam typem co wymieniali)

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Proszę cię, i mam Ci uwieżyć, że Ty chodziłeś jakieś 10 lat na sporty walki? xdxd

Żaden z kilku trenerów nawet nie wspomniał o sile merytorycznej, ale nie ma co się spinać bo to nie temat o tym :(

Osiągnąłeś choć coś z tą siłą eksplozywną skoro 10 lat trenowałeś? 

(Obyś nie był kichą czy innym tam typem co wymieniali)

­

Hmmm. W takim wypadku polecam Ci zmienić trenerów, skoro gadają o sile "merytorycznej". O merytorycznej nigdy nie słyszałem, także muszą być bardziej zaawansowani. Wcześniej napisałem. Siła to nie 50 cm w bicepsie czy zapalniczka w pięści. Siła wychodzi z całego ciała, począwszy od nóg, bioder, brzucha, pleców, barków, klatki piersiowej. Ja swoje wiem. Różnica polega na tym, że nie muszę nikomu nic udowadniać ;) Słuchaj dalej trenerów i trzymaj zapalniczkę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak, wolę słuchać osób z jakimiś osiągnięciami w europie jak i na całym świecie, niż typa co myśli, że napisze jakieś farmazony i ktoś mu uwierzy.

Tak, masz rację, siła wychodzi z całego ciała a nazywa się to techniką. Skręt bioder, wypisz mi jeszcze resztę części ciała.

Najwidoczniej te 2 promile nadal Cię trzymają.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Tak, wolę słuchać osób z jakimiś osiągnięciami w europie jak i na całym świecie, niż typa co myśli, że napisze jakieś farmazony i ktoś mu uwierzy.

Tak, masz rację, siła wychodzi z całego ciała a nazywa się to techniką. Skręt bioder, wypisz mi jeszcze resztę części ciała.

To pewnie twoi trenerzy to Tyson, Jones, Velasquez, Overeem, Hari, kto jeszcze?

Wolę napisać swoje farmazony, niż pisać o zapalniczkach. Widać kto jakich ma trenerów :)

Powiedzieli Ci, że zapalniczka, to najlepsze rozwiązanie? Siła to nie do końca technika, ale tak to możesz nazywać, jak c***a wiesz i starasz się komuś dograć.

By mieć siłe ciosu trzeba być mocnym zawodnikiem,a moc jest zdolnością do wytworzenia eksplozywnej siły, dzięki której możliwy będzie szybki nagły ruch całego ciała z maksymalnym zaangażowaniem . Moc oznacza również szybkość z jaką wytwarza się siłę.

Zakończmy ten temat, bo z tego co widzę, to chcesz nabić sobie posty, nie mając zbyt wiele mądrego do powiedzenia.

Edit.

@1373230489-U611928.png.Pestka. rozumiem, że czepianie się wieku i imienia, to brak argumentów.

Pozdrawiam

Opublikowano

To pewnie twoi trenerzy to Tyson, Jones, Velasquez, Overeem, Hari, kto jeszcze?

Wolę napisać swoje farmazony, niż pisać o zapalniczkach. Widać kto jakich ma trenerów :)

Powiedzieli Ci, że zapalniczka, to najlepsze rozwiązanie? Siła to nie do końca technika, ale tak to możesz nazywać, jak c***a wiesz i starasz się komuś dograć.

By mieć siłe ciosu trzeba być mocnym zawodnikiem,a moc jest zdolnością do wytworzenia eksplozywnej siły, dzięki której możliwy będzie szybki nagły ruch całego ciała z maksymalnym zaangażowaniem . Moc oznacza również szybkość z jaką wytwarza się siłę.

Zakończmy ten temat, bo z tego co widzę, to chcesz nabić sobie posty, nie mając zbyt wiele mądrego do powiedzenia.

Co ty człowieku pierdolisz xD

Gdzie jakiś trener mi powiedział o zapalniczce? K***a gimbus sprzed komputera mi pisze swoje głupoty.

Zejdziemy teraz na inny temat troche, ile Ty masz w końcu lat? Raz Dawid 20, a przed banem k***a Marek czy jak ci tam było 26? Proszę Cię fejku wyjdź na dwór i zacznij coś na serio robić.

I pls, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem to co piszesz w 4 akapicie, bo to co tam piszesz to woła o pomstę do nieba xD

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Tyle teorii i wychwalania się, w praktyce to pewnie każdy w tył zwrot i spierdala nie oglądając się za siebie.

Wyjdzie na to że jedynym przyrządem do obrony są dobre sportowe buty. 

Ludzie którzy noszą broń  do obrony przy sobie boją się najnormalniej w świecie, to strach pomaga im nosić broń.

Reszta nosi ją tylko po to by być groźnym, w większości przypadków bez broni wyglądali by gorzej niż śmieć z chodnika. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@1373230489-U611928.png.Pestka. dzięki za rozmowę. Dodaj, że w grudniu miałem 13 lat, w styczniu 15.

"Co ty pierdolisz człowieku?" - taki typowy argument, jak się nie ma nic do powiedzenia, ale chce się coś na siłę powiedzieć.

Coś w stylu "Byłeś w Stanach? Nie. No właśnie, a ja znam kogoś, kto był".

Przejąłbym się twoimi słowami, ale jednak nie interesuje mnie opinia "niszowych" ludzi.

Co do tematu. Napisałem wcześniej. Najlepsza w sumie broń zasięgowa, która pozwala utrzymać dystans i dać pare sekund na ewakuację.

"Ogólnie beka z typa, udaje boga w każdej dziedzinie a jest baranem. @Zarax pls, nie dawaj mu korektora bo to jakiś fejk. Jestem w 100% pewien, że to kiszka."

Dobrze, że ręki nie dasz sobie uciąć, bo byś jej nie miał. Czy jestem baranem? Może tak, ale nie sądzę, żebyś ty miał prawo mnie oceniać, sam będąć przyjebem.

Taki śmieszek z Ciebie. Harnaś Cię odblokował? Sam jesteś przygłup, a oceniasz innych. Dziwne.

Opublikowano

Do obrony jest najlepsze swoje ciało. Nie ma zakazanych ruchów, kopać po jajach i tyle :v Nóż Ci nie pomoże jeśli Cię zaatakują od tyłu. Nie noszę nic.

A później ci dojebią wyrok, jak za użycie broni białej... Lub za przekroczenie granicy obrony koniecznej. 

Opublikowano

Do obrony jest najlepsze swoje ciało. Nie ma zakazanych ruchów, kopać po jajach i tyle :v Nóż Ci nie pomoże jeśli Cię zaatakują od tyłu. Nie noszę nic.

A później ci dojebią wyrok, jak za użycie broni białej... Lub za przekroczenie granicy obrony koniecznej. 

Jeśli ma na myśli typową samoobronę, czyli szybkie unieszkodliwienie napastnika, to sam kop w jaja nie będzie przekroczeniem. Nie wiem dokładnie, bo problemów z policją, sądami nie miałem, ale wydaje mi się, że granica obrony koniecznej jest przekroczona, gdy dokonasz uszczerbku na zdrowiu oprawcy.

Mowa tu o zwykłym człowieku, który nie ma raczej styczności z agresją, więc ciężko stracić umiar, chyba że w euforii weźmie kamień i otworzy komuś czaskę. :v

Opublikowano

Mogę Ci powiedzieć, że do obrony w mieście przydaje się broń krótka lub pistolety maszynowe. Karabiny są skuteczne gdy bronisz się w jakiejś dobrze umocnionej pozycji w mieście z której masz dobre pole ostrzału. W razie ataku jednostek zmechanizowanych, aby skutecznie obronić się w mieście możesz używać WKMów lub broni przeciwpancernej. Noże to fajna sprawa, jednak nie są tak skuteczne jak broń palna. Kolejną rzeczą, która ułatwi Ci bronienie się w mieście są pułapki. Mi najbardziej podobają się te wybuchowe, które można podpiąć do spłuczki w kiblu. Mają one jednak sens jedynie wtedy, gdy wycofujesz się z wcześniej okupowanej pozycji. 

Mam nadzieję, że moje rady pomogą Ci obronić się w mieście.

Pozdrawiam.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Dlatego ludzie boją się nosić właśnie takich rzeczy i ich używać bo wtedy będą mieli bardziej przejebane niż osoba która zaatakowała, logika Polskiego sądu. 

Opublikowano

Ostatnio jak niosłem trochu piniążków, (wszystkie przepierdoliłem na steam, cały ministrancki drop) miałem w rękawie ukryty nóż na kółku

bagnet_.jpg

taki bagnet, tylko że z kółkiem, ( wiem, mieszanka, własnej roboty, więc też trochę brzydszy) i tylko przez to miałem wrażenie że wszyscy na mnie patrzą. Bez tego to miałbym wyjebane, bardziej bałem się tego że będę musiał go użyć, i przy okazji komuś mogę skaryfikację zrobić.

ps

z tego co czytałem, nie ma ograniczenia na długość ostrza. z katankami można biegać.

Opublikowano

@1373230489-U611928.png.Pestka. dzięki za rozmowę. Dodaj, że w grudniu miałem 13 lat, w styczniu 15.

"Co ty pierdolisz człowieku?" - taki typowy argument, jak się nie ma nic do powiedzenia, ale chce się coś na siłę powiedzieć.

Przejąłbym się twoimi słowami, ale jednak nie interesuje mnie opinia "niszowych" ludzi.

Co do tematu. Napisałem wcześniej. Najlepsza w sumie broń zasięgowa, która pozwala utrzymać dystans i dać pare sekund na ewakuację.

"Ogólnie beka z typa, udaje boga w każdej dziedzinie a jest baranem. @Zarax pls, nie dawaj mu korektora bo to jakiś fejk. Jestem w 100% pewien, że to kiszka."

Dobrze, że ręki nie dasz sobie uciąć, bo byś jej nie miał. Czy jestem baranem? Może tak, ale nie sądzę, żebyś ty miał prawo mnie oceniać, sam będąć przyjebem.

Taki śmieszek z Ciebie. Harnaś Cię odblokował? Sam jesteś przygłup, a oceniasz innych. Dziwne.'

"Niszowych ludzi" xD

Wyjdź na dwór na serio, bo te twoje argumentu to też wyciągnięte z dupy. Co ma harnaś do tego? To mój ziomek, więc nwm po co go tutaj oznaczasz. Porównanie do stanów to też porażka xdxd Głupszego się nie dało wymyślić?

To nie ja udaje boga w każdej dziedzinie tak jak Ty, mimo iż piszesz głupoty to nadal starasz się bronić. Polecam jeszcze raz przeczytać twój poprzedni 4 akapit bo głupoty napisałeś, że hohoho.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Taki śmieszek z Ciebie. Harnaś Cię odblokował? Sam jesteś przygłup, a oceniasz innych. Dziwne.'

"Niszowych ludzi" xD

Wyjdź na dwór na serio, bo te twoje argumentu to też wyciągnięte z dupy. Co ma harnaś do tego? To mój ziomek, więc nwm po co go tutaj oznaczasz. Porównanie do stanów to też porażka xdxd Głupszego się nie dało wymyślić?

To nie ja udaje boga w każdej dziedzinie tak jak Ty, mimo iż piszesz głupoty to nadal starasz się bronić. Polecam jeszcze raz przeczytać twój poprzedni 4 akapit bo głupoty napisałeś, że hohoho.

­

Mi to nie przeszkadza. Rozumiem, ze chcesz sie bawic. Napisze prosciej, bys zrozumial. Jesli osoba, ktora nazywa mnie pajacem, jest reprezentatywna, to moze bym sie przejal.

Ty jednak jestes przyglupem, wiec wiesz, gdzie te twoje slowka ida. Harnasia nie oznaczylem, tylko przypominam sytuacje, w ktorej kilka dni spamowales debilnymi statusami, bys mial porownanie, kto jest idiota.

Z tymi stanami to dobry przyklad, wiec nie wiem, o co ci chodzi. Ja napisalem, bo swoje wiem. Ty pewnie gowno wiesz, ale slyszales cos od swoich trenerow, wiec jestes najmadrzejszy.

Czy staram sie bronic? Przed czym? Pierdolisz jak typowe dziecko z dzialu metin2. Napiszesz cos normalnie, to zaraz "co ty pierdolisz?!", bo nic innego do glowy nie przychodzi.

Edit

Uzasadnij dlaczego pisze glupoty. Na tym to polega, ze jak sie z kims nie zgadzasz, to przedstawiasz kontrargumenty. Jak nie masz nic, poza "ty pierdolisz", to dzieki i pozdrawiam.

Down

"Ja napisalem, bo swoje wiem. Ty pewnie gowno wiesz, ale slyszales cos od swoich trenerow, wiec jestes najmadrzejszy"

Rozumiem, że jesteś mądrzejszy od trenerów skoro 10 lat trenowałeś w tekkenie. Co mam pisać normalnie, skoro Ty na prawdę pierdolisz głupoty xdd

Zarax cię podsumował w temacie i nie chce mi się z tobą kłócić dopóki nie uświadomisz sobie, że na połowę tematów o których piszesz masz małą wiedzę."

@1373230489-U611928.png.Pestka.

Tak powaznie, to naprawde jestes zalosny. Nie trenowalem w tekkenie, wiec jak nie wiesz, to przynajmniej nie pierdol :) Nie jest to zabawne.

Zarax mnie podsumowal. Kim on jest? Dla mnie nie jest to osoba specjalnie wybitna. Skoro twierdzisz, ze mam mala wiedze, to mnie uswiadom.

Poki co, po prostu klasycznie pierdolisz. Kazdy potrafi napisac "nie masz racji". Uzasadnij.

Generalnie zakonczmy dyskusje, bo wiekszego sensu ona nie ma :) W sumie powinna trafic do kosza, bo dalem sie wciagnac w twoje slabe gierki.

"Edit, nie płacz mi później znowu na pw, że mam ci załatwić UB :O" Chciales zablysnac czy jak?

Napisalem "ziomeg zalatw mi ub", co bylo oczywiscie ironia i zaczepka odnosnie statusow :D

Slabo ci idzie. Widac, cos ci brakuje, skoro tak nagle zjezdzasz z tematu i robisz wycieczki personalne. To chyba na tyle ;)

@554461402688252517908.png NetherSky. moze rozwin swoja mysl. Chyba, ze to miala byc taka zabawna zaczepka.

Opublikowano

"Niszowych ludzi" xD

­

Mi to nie przeszkadza. Rozumiem, ze chcesz sie bawic. Napisze prosciej, bys zrozumial. Jesli osoba, ktora nazywa mnie pajacem, jest reprezentatywna, to moze bym sie przejal.

Ty jednak jestes przyglupem, wiec wiesz, gdzie te twoje slowka ida. Harnasia nie oznaczylem, tylko przypominam sytuacje, w ktorej kilka dni spamowales debilnymi statusami, bys mial porownanie, kto jest idiota.

Z tymi stanami to dobry przyklad, wiec nie wiem, o co ci chodzi. Ja napisalem, bo swoje wiem. Ty pewnie gowno wiesz, ale slyszales cos od swoich trenerow, wiec jestes najmadrzejszy.

Czy staram sie bronic? Przed czym? Pierdolisz jak typowe dziecko z dzialu metin2. Napiszesz cos normalnie, to zaraz "co ty pierdolisz?!", bo nic innego do glowy nie przychodzi.

"Ja napisalem, bo swoje wiem. Ty pewnie gowno wiesz, ale slyszales cos od swoich trenerow, wiec jestes najmadrzejszy"

Rozumiem, że jesteś mądrzejszy od trenerów skoro 10 lat trenowałeś w tekkenie czy mortal kombat. Co mam pisać normalnie, skoro Ty naprawdę pierdolisz głupoty xdd

Zarax cię podsumował w temacie i nie chce mi się z tobą kłócić dopóki nie uświadomisz sobie, że na połowę tematów o których piszesz masz małą wiedzę.

Edit, nie płacz mi później znowu na pw, że mam ci załatwić UB :O

Idź jeszcze raz udawać w statusach, że masz 2 promile i każdego zniszczysz xD

­

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...