Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.2][Survival] mc.antybeton.eu

coalaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@coalaa

A pytanko mam.

Jak tam z kradzieżami ?

Można okradać jak się komuś uda?
Jakie kary za to są o ile się okradnie?

Nie mówię tutaj o czymś takim:
Widzę czyjąś budwlę i wchodzę przez ścianę i niszczę wszystko, tylko używam drzwi wchodzę w magazyn i biorę itemy

TEMAT

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@coalaa

A pytanko mam.

Jak tam z kradzieżami ?

Można okradać jak się komuś uda?

Jakie kary za to są o ile się okradnie?

Nie mówię tutaj o czymś takim:

Widzę czyjąś budwlę i wchodzę przez ścianę i niszczę wszystko, tylko używam drzwi wchodzę w magazyn i biorę itemy

Kradziez i niszczenie sa zabronione.

Wszystko zabezpieczone pluginem coreprotekt.

Widze kto co jak i kiedy, jak potrzeba przywracam do stanu przed.

4-ry poziomy czasu realnego- to kary za przestepstwa.

Pytales, a po sprawdzeniu sam znalazles sie na liscie graczy nieuczciwych.

Jedyne przestepstwo za ktore dostaje sie bana- uzywanie cheatow (nodus itp). Na zawsze

Zapraszam

Opublikowano

Czy przypadkiem istnieje już podobny serwer na minecraftpolska.net?­

Napewno nie z takim klimatem ^^

Mam rozumieć, że tak?

No i dobrze, zmarnowali potencjał tego moda.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Odswiezam.

Czyzby tak malo bylo ludzi z zasadami ??

Lub tak malo ma premium ?

A moze ten serwer jest do kitu ?

Opublikowano

Dlaczego gra mało osób ?
Mnie rozbawiły i zniechęciły zasady :D

Przykłady:

3. Nie wolno niszczyć środowiska naturalnego (wchodzenie na góry za pomocą np. cobbla, zostawianie latających fragmentów drzew itp.) pod groźbą kary pieniężnej, lub wiezienia.

4. Budowle, które budujesz muszą wpasowywać się w klimat serwera. Szczegóły czego nie wolno budować są w §6.
5. W przypadku złamania 4. punktu teren zostanie zregenerowany.

1. Droga musi być wykonana ze żwiru na terenie zwykłym, z piaskowca na pustyni, a jej kształt musi być nieregularny (tak, aby nie łamały punktu 6, §3).

4. Droga boczna musi mieć drogowskaz w miejscu łączącym ją z drogą główną tak, aby nie wprowadzała zamieszania.

Nie wolno budowac :

1. Latających budynków.
2. Grinderów
3. Pixelartów.
4. Prostopadłościennych kloców.
5. Konstrukcji lagujących serwer (np. duze farmy zwierzat pow.16 ).
6. Budowli „pływających” na wodzie.
7. Wysokich wież, które nie pasują do reszty otoczenia.
8. Ogrodzeń dookoła cuboidów (mur obronny jest akceptowalny).
9. Chatek z ziemi.
10. Dróg z innego materiału niż żwir (piaskowiec na pustyniach).

Zakaz budowania czego chcę :D widziałem jak gracz "prosił" o pozwolenie na budowę więży ponad poziom Y 130 (o ile dobrze pamiętam)

A co jeśli zbuduję moderhouse, albo domek na wodzie, zostanie on usunięty??

Jak dla mnie serwer marny, zakaz budowy dróg z mojego materiału, a co jeśli chce mieć drogę z gąbki, albo diorytu. także zostanie usunięta, oraz jeżeli będzie cała wypełniona, bez nieregularnego kształtu .

Jak dla mnie wystarczy, raz wszedłem i nie wejdę więcej

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Dlaczego gra mało osób ?

Przykłady:

3. Nie wolno niszczyć środowiska naturalnego (wchodzenie na góry za pomocą np. cobbla, zostawianie latających fragmentów drzew itp.) pod groźbą kary pieniężnej, lub wiezienia.

4. Budowle, które budujesz muszą wpasowywać się w klimat serwera. Szczegóły czego nie wolno budować są w §6.

1. Droga musi być wykonana ze żwiru na terenie zwykłym, z piaskowca na pustyni, a jej kształt musi być nieregularny (tak, aby nie łamały punktu 6, §3).

4. Droga boczna musi mieć drogowskaz w miejscu łączącym ją z drogą główną tak, aby nie wprowadzała zamieszania.

Nie wolno budowac :

1. Latających budynków.

2. Grinderów

3. Pixelartów.

9. Chatek z ziemi.

Zakaz budowania czego chcę :D widziałem jak gracz "prosił" o pozwolenie na budowę więży ponad poziom Y 130 (o ile dobrze pamiętam)

Jak dla mnie serwer marny, zakaz budowy dróg z mojego materiału, a co jeśli chce mieć drogę z gąbki, albo diorytu. także zostanie usunięta, oraz jeżeli będzie cała wypełniona, bez nieregularnego kształtu .

1.Nie chodzi o budowe dróg na twojej działeczce, a o droge do twojego domu o ile takową sobie zyczysz wybudowac...

2. Sam mam cos na wodzie ale pod woda plotki itp zeby to jakos ladnie wygladalo...

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Dlaczego gra mało osób ?

Dziekuje za opinie,

Naucz sie czytac, a ja naucze sie pisac.

Nie wiem czy znasz zasady fizyki- bo o to tu wlanie chodzi.

Ochrona srodowiska- juz widze mape po dwoch latach gdzie tnt i tym podobne sa tu dozwolone. Napisalem ze jest dla ludzi ktorzy chca tworzyc cos na dluzej !!

Odpowiedz mi dlaczego sie reklamuje, skoro nie ma tu opcji platnych (sms itp) ?? Kazdy inny ma mikroplatnosci, ja ich nie mam.

Jesli ktos postawi ladny niski domek a  obok niego ty zakrywajac jego widok z dynmapy, to ciekawe jak bys zareagowal bedac na jego miejscu, nie widzac tego co robiles ?

Po to jest ten punkt aby nie bylo problemow. Mapa jest tak wielka ze nikt mnie nie pyta nawet o to.

Na swojej dzialce, obojetnie gdzie ja postawisz i zabezpieczysz mozesz robic co tylko chcesz i jak chcesz,.

Mam nadzieje ze rozumiesz pojecie "ESTETYKA" i KULTURA.

To nie jest serwer dla dzieci z totalna demolka, zabijaniem niszczeniem wszystkiego.

Wiec chyba znalazlem powod twojego wpisu. Dorosnij i miej jakies cele.

Wbiles dzisiaj jak sam pisales pierwszy raz  i juz wielkim krytykiem jestes ?

A moze nie spodobala sie Tobie uwaga o zabronionym uzywaniu CHEATOW ??

Zapraszam ponownie,

Opublikowano

Dlaczego gra mało osób ?

Przykłady:

Nie wolno budowac :

1. Latających budynków.

2. Grinderów

3. Pixelartów.

9. Chatek z ziemi.

Bardzo dobrze, że nie wolno niszczyć środowiska, przez tą modyfikację z czego się orientuje używa się wszystkiego - dirta, piasku a zwłaszcza żwiru - przez co powstaje paskudny teren. Ma się sporo gadżetów, które to poruszanie ułatwiają i nie trzeba się jakoś mega natrudzić jednak ciągle pojawi się noob i zbuduje siusiaka z cobbla - to jest złe, bo chyba nikt nie chce grać na dziurawej mapie.

Co Cie dziwi? Nie możesz budować penisów, pochw, cycków itd. tak na poważnie to gdy potrafi się umiejętnie budować. Jest różnica mieć pixelart na działce, a zbudowaniem samego pixel arta na działce - widzisz różnicę? Raz zamek, raz wieżowiec, raz jakiś domek - serwer traci na klimacie, a jeżeli chcesz takie rzeczy pobudować to od czego ma się creative? Robi się bajzel tak jak z dziurawą mapą - wejdź na dowolny ogarnięty serwer i zauważysz, że takie średniowieczne miasto wygląda lepiej niż wieżowce z jakimiś domkami.

Jak wolisz taki bajzel to idź pograć na serwery PvP, gdybyś był chociaż trochę rozumny i obejrzał chociaż trochę jakiś większych budowli w minecraft zrozumiałbyś, że takie coś jest potrzebne.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Pograłbym , ale nie lubie tej wersji...

Jak by było 1.7 lub 1.9 to z chęcią!

Pograłbym , ale nie lubie tej wersji...

Jak by było 1.7 lub 1.9 to z chęcią!

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Nie idzie dogodzic kazdemu.

Kazda wersja ma swoje plusy i minusy, ja osobiscie nie lubie tej nowej 1.9.

Aby zrobic dobry serwer konieczne jest wsparcie technikow, poswiecenie naprawde wielu godzin konfiguracji pluginow.

Ten jest glownie do budowania i kontaktow , z pluginem technicznym dla urozmaicenia monotoni grania

na serwerze Premium,

Polaczki glownie uzywaja piratow, i nie stac ich na zakup oryginalnej wersji.

Gdyby wiedzieli ile traca, bez wachania byloby wiecej graczy Premium.

Moj ulubiony amrykanski to play.wynncraft.com  

Zapraszam

F5

Opublikowano

Serwerow Premium jak na lekarstwo , wiec zapraszam !!

Szczegolnie jesli lubisz cisze i odrobine samotnosci (nie zawsze).

F5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...