Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Związek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Mam taki problem,w sumie to żyć mi się nie chce,wszystko miga mi przed oczami,nie mam sensu życia.Mam 17 lat moja,z moją dziewczyną jesteśmy od 18 msc.Pierwszy rok był cudowny,teraz sie zmieniła,zaczęłą mnie olewać,pisze z takim typem pomaga mu i dla mnie to flirtują ale mnie nie wspiera jak mam problem jego to masakra :( Nie wyobrażam sb zycia bez niej,mielismy takie plany ale teraz się zmieniła,mamy często przerwy obraża mnie :( Staram się jak moge prezenty, wyjazdy,wspieram ją w pasjach problemach jest chora na padaczke,pisze listy miłosne....Ale to nic nie daje...Wczoraj patrzyła się takiego faceta ja do niej nie patrz się po co to robisz a ona nawet mój tata mówił że przed nami tyle związków możemy kogoś poznać....Ona nie stara się ma wyjebane ale ja bez niej życ nie moge wszystko co mam to ona...Teraz mamy przerwe nie wiadomo na ile....Staram się tak bardzo,traktuje jak księżniczke...Może robie coś nie tak...?? Co dalej ?..

Błagam o pomoc.. :(

To wszystko jest szczerze na prawdę...

Opublikowano

Może nie jest Ciebie warta?

Jak dla mnie powinieneś ją zostawić skoro Cię nie chce, odpocząć, a potem poszukać innej, rozstania są trudne :/ ale tak czasami bywa ;v

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Najwidoczniej na Ciebie nie zasługuje, skoro robisz wszystko a ona ma wyjebane.

W życiu pewnie znajdziesz jeszcze sporo dziewczyny, które będziesz uważał za idealne. Zostaw ją, jeśli jej zależy to zacznie się starać inaczej nie ma sensu w tym tkwić bo tylko wyjdzie Ci to na gorsze.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

No  z tego co piszesz, to wybacz określenie ale zachowuje się wobec Ciebie jak ostatnia pinda. Jeśli traktujesz ją tak jak mówisz  a ona tego nie docenia to powinieneś dać sb spokój, może tym razem ty ją zostaw, zobacz co ona zrobi. Uwierz, jeśli jej nie zależy na tobie już to nie ma się co starać... wiem coś o tym ;) 

PW jakby coś :)

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Olej ją, zajmij się nauką, pasją swoją. Na wszystko jest czas, a na takie idiotki nie ma sensu go tracić. Zajmij się czymś pożytecznym i się tak nie staraj bo skończysz z problemami psychicznymi

Opublikowano

Robisz co możesz ona ma to w d****e czyli nie jest tego warta. Jesteś młody poznasz jeszcze zapewne wiele dziewczyn a póki co ciesz się życiem i tym ze nie masz takich problemów jak ci trzej niżej :D

49yxrs.png

Opublikowano

Przecież ona już z tobą skończyła. Tylko że dziewczyna ma tak, że nie puści jednej gałęzi, dokąd nie złapie drugiej.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skoro sam wnioskujesz, że ona woli kogoś innego to nic na siłe. Porozmawiaj z nią i zapytaj się czy coś do Ciebie czuje. Możesz uświadomić ją, że dasz jej czas na przemyślenie i nie będziesz się z nią kontaktował. Tego kwiata jest pół świata, więc przy takich kobietach nie warto przebywać.

Opublikowano

­Jeżeli tak źle się czujesz przez ten związek to go zakończ, niestety czasami tak jest. Pamiętaj też, że to nie z Tobą jest coś nie tak, pomyśl, czy z pośród ok. 7 bilionów ludzi na świecie ta jedyna osoba tak by Cię traktowała za to co robisz. Rozstania są trudne ale ból można złagodzić poprzez zrozumienie, że był to po prostu pechowy przypadek, w którym oberwałeś i osoba, która tak Cię traktowała jest zła.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngDarth Bat miliardów*

" ona nawet mój tata mówił że przed nami tyle związków możemy kogoś poznać..." Jej tata ma rację.

Jeśli ona sama Ci coś takiego powiedziała, to pociągnij ch**a w góre i zakończ to.

Z opisu wynika, że wasz związek po prostu zdycha. Ty się starasz, ona zlewa to chłodno.

Skoro już sam dostrzegasz, to porozmawiaj z nią poważnie i skończ to, bo tylko tracisz czas.

@Xcmer to też często gadka przegrywa. Może nie zobaczy, co straciła, tylko będzie szczęśliwsza.

Opublikowano

,nie mam sensu życia

Już sam fakt, że tak mówisz świadczy o tym, że jesteś niedojrzały i łatwo się poddajesz.Kobiety nie chcą być z takimi mężczyznami.

pisze z takim typem pomaga mu i dla mnie to flirtują ale mnie nie wspiera jak mam problem jego to masakra

Widocznie znalazła kogoś z kim lepiej się rozumie niż z tobą.Tak czasami bywa i trzeba to zaakceptować.To jej wybór, który powinieneś zaakceptować.Związku powinny chcieć obydwie osoby a nie tylko jedna.Tym bardziej, że kobiety nie lubią mężczyzn, którzy są nachalni i zapatrzeniu w dziewczynę jak obrazek.

Staram się jak moge prezenty, wyjazdy,wspieram ją w pasjach problemach jest chora na padaczke,pisze listy miłosne...

No właśnie to jest błąd.Wbrew pozorom kobiety nie chcą być obsypywane masą prezentów i ogólnie nie chcą, żeby facet wokół nich skakał, więc takim zachowaniem tylko się pogrążasz i stajesz się tylko dobrym znajomym albo kolegą, ew. przyjacielem ale nie partnerem, chłopakiem.

Ona nie stara się ma wyjebane ale ja bez niej życ nie moge wszystko co mam to ona

No, jeżeli nie możesz bez niej żyć, to jest to bardzo toksyczna sytuacja.Kobiety chcą mężczyzn, którzy są kimś, mają jakieś zainteresowania, hobby, zajęcia, poglądy a nie są uzależnienie od kobiety i nic po za nią nie widzą, wiesz jakie to jest żałosne i odpychające w oczach kobiet?

Staram się tak bardzo,traktuje jak księżniczke...Może robie coś nie tak...?? Co dalej ?

To jest właśnie najlepsza droga, żeby cię już totalnie olała.Co robić? Zacznij ją traktować normalnie.Przestań tworzyć tę cukierkową, sztuczną atmosferę.Pokaż, że po za nią masz jakieś inne zajęcia, znajomych itd i że nie jesteś jakimś desperatem.

Opublikowano

Stary, wiesz jakie będzie jej zdziwienie jeśli zaczniesz ją traktować tak samo, jak Ona traktuje Ciebie?

Wiem że to trudne, ale spróbuj przestać zwracać na nią uwagę przez jakiś czas, nie pisz do niej, staraj się nie myśleć, odpal sobie dobrą gierkę i czekaj.

Jeśli po tygodniu albo dwóch sama się nie odezwie i nie zobaczy że Cię traci, po prostu daj sobie z nią spokój bo nie warto, to zła kobieta była.

Jeśli kogoś kochasz pozwól mu odejść, Ty przez chwile będziesz zdołowany, ale potem... potem jak nowo narodzony. Jesteś wtedy wolny, możesz umawiać się z każdą panną, która Ci się podoba, a ta Twoja przyszła ex, zobaczy po czasie co straciła.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Siemanko !

Mam taki problem,w sumie to żyć mi się nie chce,wszystko miga mi przed oczami,nie mam sensu życia.Mam 17 lat moja,z moją dziewczyną jesteśmy od 18 msc.Pierwszy rok był cudowny,teraz sie zmieniła,zaczęłą mnie olewać,pisze z takim typem pomaga mu i dla mnie to flirtują ale mnie nie wspiera jak mam problem jego to masakra :( Nie wyobrażam sb zycia bez niej,mielismy takie plany ale teraz się zmieniła,mamy często przerwy obraża mnie :( Staram się jak moge prezenty, wyjazdy,wspieram ją w pasjach problemach jest chora na padaczke,pisze listy miłosne....Ale to nic nie daje...Wczoraj patrzyła się takiego faceta ja do niej nie patrz się po co to robisz a ona nawet mój tata mówił że przed nami tyle związków możemy kogoś poznać....Ona nie stara się ma wyjebane ale ja bez niej życ nie moge wszystko co mam to ona...Teraz mamy przerwe nie wiadomo na ile....Staram się tak bardzo,traktuje jak księżniczke...Może robie coś nie tak...?? Co dalej ?..

Błagam o pomoc.. :(

To wszystko jest szczerze na prawdę...

Mam 17 lat,nie chce mi sie żyć,nie mam sensu życia bo mam problem z dziewczyną xD xD xD Cienias jestes i tyle.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tatuś Twojej dziewczyny ma rację. W wieku 17 lat nie powinieneś wiązać przyszłości z jedną osobą. Przed Tobą całe życie, cała młodość, więc zamiast się męczyć - wyjdź ze znajomymi, poznawaj nowych ludzi, nie ograniczaj się ani nie uzależniaj od jednostki. To najgłupsze, co mógłbyś zrobić. Sama zmarnowałam tyle lat na totalnie beznadziejnych sprawach - teraz tylko pluję sobie w brodę i żałuję, że nie ruszyłam w życie te kilka lat wcześniej. Nie popełniaj mojego błędu. Zamiast zaczynać żyć pełnią sił w wieku dwudziestu lat, możesz zacząć w wieku siedemnastu, nie zmarnuj tego. Najlepiej u boku ODPOWIEDNIEJ osoby - a swojej pani podziękuj serdecznie za mile spędzony czas i fruń póki Ci całkiem skrzydeł nie podcięła :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Powiedz jej, że jeśli się nie zmieni to zakończycie znajomość, powiedz jej co Ci nie pasuje. Przestań ją traktować jak księżniczkę, bo jesteś dla niej za dobry i sie w głowie przewraca, myśli że wszystko może. Gdy Ci odpowiedziała tym co mówił jej tata to na moje oko jest tak, jakby nie interesowała się związkiem, bo zawsze ktoś inny może być. Możesz też zamiast rozmowy od razu zakończyć znajomość.  Toksyczny związek jest torturą psychiczną, kochasz osobę i nie chcesz zrywać, ale nie możesz wytrzymać. Zbierz się na odwagę i pokaż, że też masz coś do powiedzenia w tym związku i albo od razu zerwiesz albo z nią pogadaj. Powiem Ci jeszcze, że niektóre dziewczyny są takie, że na za dużo sobie pozwalają i dopiero jak zerwiesz zaczynają brać Cię na poważnie. Oczywiście są też takie, które chcą służącego i się tym nie przejmą.

Powiedz jej, że jeśli się nie zmieni to zakończycie znajomość, powiedz jej co Ci nie pasuje. Przestań ją traktować jak księżniczkę, bo jesteś dla niej za dobry i sie w głowie przewraca, myśli że wszystko może. Gdy Ci odpowiedziała tym co mówił jej tata to na moje oko jest tak, jakby nie interesowała się związkiem, bo zawsze ktoś inny może być. Możesz też zamiast rozmowy od razu zakończyć znajomość. Toksyczny związek jest torturą psychiczną, kochasz osobę i nie chcesz zrywać, ale nie możesz wytrzymać. Zbierz się na odwagę i pokaż, że też masz coś do powiedzenia w tym związku i albo od razu zerwiesz albo z nią pogadaj. Powiem Ci jeszcze, że niektóre dziewczyny są takie, że na za dużo sobie pozwalają i dopiero jak zerwiesz zaczynają brać Cię na poważnie. Oczywiście są też takie, które chcą służącego i się tym nie przejmą. Zbierz się na odwagę i zrób co trzeba, bo zniszczy Cię ten związek.

Opublikowano

Poczytaj sobie o osobowiści borderline, rozwiaze sporo Twoich problemów. Rozumiem ze jestes do niej przywiązany, że Ci na niej zależy ale pora żebyś zaczał patrzeć co jest dobre dla Ciebie, a ona ewidentnie nie jest skoro ma to w pizdzie.

Opublikowano

Dziewczyna traktuje Cię tak jak Cię traktuje. Sam jestem po zakończeniu związku z dziewczyną o podobnym zachowaniu. Starałem się - haja. Kwiaty, prezenciki, bycie na każde zawołanie. Wyjebka z jej strony. Do tego ciągłe narzekanie, pisanie i kręcenie na imprezach z innymi kolesiami. Fakt faktem ona zakończyła związek mówiąc że to z mojej winy, ale jest o wiele lepiej bez niej niż z nią. Nie ma tego ciągłego stresu o to, co się wydarzy albo co narobi. Jeśli kiedykolwiek Cie kochała - wróci. Jak nie to nie, traktuj ją tak samo jak ona Ciebie. Najcięższym punktem do przejścia jest zerwanie kontaktu i wyrąbanie się na całą sytuację, jak Ci się uda to jesteś górą. Mimo wszystko nie warto męczyć się z taką kobietą i sam to kiedyś zrozumiesz. Życzę powodzenia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...