Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nocowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Mam taki problem,mianowicie jestem ze swoją dziewczyną ponad 16 msc ja mam 17 lat ona 16.Ostanimi czasy widujemy się coraz mniej a bardzo się kochamy ale im mnie się widujemy tym więcej kłócimy niestety :( Jej rodzice nie specjalnie mnie lubią nie znam przyczyny niestety :( Moi zdecydowanie tak znaczy mama bardzo tata jak to tata toleruje boi się o ciąże i wg .... :) Mam pomysł żeby ona spała u mnie z piątku na sobote nie wiem jak rodzice zareagują oczywiscie spałbym w oddzielnym pokoju ona w moim ja w salonie nie wiem jak zareagują boje się troche ale to ważne spędzilibyśmy tyle czasu razem.Moja mama musiałaby jeszcze zadzwonić do jej mamy i ją do tego przekonać.Co o tym sądzicie spróbować czy dać spokój ? Nie wiem co robić czuje że ją strace jak nic nie zrobie :(

Pozdrawiam

Opublikowano

A co Ci szkodzi? Jak nie spytasz to i tak nie będziecie spać a jak spytasz to masz szanse, że się zgodzi.

Opublikowano

Jak kolejne prowo to wspólczuje że nie masz co robić,a jak poważnie to jestes żalosny,spytaj sie i tyle,co ci szkodzi?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja w Twoim wieku to się lalkami bawiłam! Związków się zachciewa!

A tak serio nie sądzę, żeby jej rodzice się na to zgodzili. To szesnastolatka, wiadomo, że będą się o nią troszczyć w mniej lub bardziej walnięty sposób. W sumie nie dziwię im się, też nie chciałabym, żeby moje dziecko sypiało po domach innych ludzi, a już na pewno w domu chłopaka - wszyscy normalni ludzie wiedzą, że nawet w takiej sytuacji nie da się upilnować. Nadopiekuńczość to choroba, ale zazwyczaj owocuje w pozytywnych skutkach.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Prokurator już nie siądzie :v

Tak serio, to dziwie się, że na tym forum o tym napisałeś. Tu więcej hejterów niż kogoś z olejem w głowie.

Jesteś jeszcze młody, więc laska u Ciebie pośpi więcej razy, że tego nie spamiętasz. Jak rodzice się obawiają to nie wychodź im na przeciw, bo to oni Cię przecież utrzymują.

Opublikowano

Dziewczyna zawsze może powiedzieć, że idzie na noc do koleżanki :)

Niestety pozostaje jeszcze przekonanie Twoich rodziców.

Nie namawiam do złego ale cóż... młodość ma swoje prawa :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Gadanie, matka mojej kobity też nie pozwalała, Ale przekonałem ją do siebie i wie że nic złego córce się nie stanie. Teraz jest tak że na każdy week śpimy razem. Przekonaj jej rodziców, ogarnięcie pierwszej nocki najgorsze, później z górki:)

WWO

Opublikowano

Jesteś totalną spierdoliną typie. Elo

Jak kolejne prowo to wspólczuje że nie masz co robić,a jak poważnie to jestes żalosny,spytaj sie i tyle,co ci szkodzi?

No same maczo na tym forum widzę żałosny, ponieważ nie może wpłynąć na rodziców dziewczyny ? No cóż nie każdego rodzice puszczają swoje córki żeby na balety czy sypianie przed 18stką, a nawet po to jest normalne(no jeśli chodzi przed 18stką już po to tak średnio bo dziewczyna odpowiada za siebie, ale no cóż utrzymują ją pewnie rodzice), ponieważ się o nie martwią. Ja akurat współczuje osobą, którym rodzice na to pozwalają (o ile nie chodzi o zaufanie) bo oznacza to, że nie za bardzo się wami interesują/interesowali ^.^. Sam bym córki nie puścił.

@top

Pogadaj z jej rodzicami i zapytaj czego się boją i jak zaczną temat, że w tym wieku przychodzą różne głupie rzeczy na myśl to zapytaj czy seks można uprawiać  tylko w nocy bo słyszałeś o paru zamiennikach. Po prostu niech twoja mama powie rodzicom tej dziewczyny i koniecznie niech doda, że w osobnych pokojach.

Opublikowano

Przedstaw im całą sytuacje i jak by to miało wyglądać a się dowiesz co oni na to.Innej opcji nie ma.

Opublikowano

Ale nie moze po prostu posiedziec do pozna, pozniej ja odprowadzisz, a rano znow sie spotkacie? Skoro macie nie spac razem to jaki to ma sens? :D

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

­Myślę, że powinieneś dać spokój, związek przed ukierunkowaniem stylu życia, osobowości, zachowań może być bardzo bolesnym doświadczeniem, nie warto się w takie coś mieszać jeśli nie jest się już w pełni psychicznie dojrzałym w tych 3 kategoriach. Jeżeli jednak uważasz, że jesteś i zależy Ci na związku to próbuj, czasami długie rozmowy z partnerem mogą rozwiązać pewne problemy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...