Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciąża

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Powiem szczerze że jestem załamany.Wiem z mojej głupoty robiliśmy to z prezerwatywą która była przeterminowana.Nie konczyłem w swojej dziewczynie ale byłem bliski ale wstrzymałem by przedłużyć stosunek więc stosunek był bez wytrysku to był nasz jeden raz przez cały miesiąc teraz mojej dziewczynie spoznia się okres od 6 dni nie czuje kompletnie żadnych objawów ani na okres ani na ciąże.Zaznaczam że jest chora na padaczke nie moze byc w niespodziewanej ciązy bo dziecko bedzie chore.Dostała nowe tabletki jeszcze mocniejesze więc dziecko bedzie na 100 % chore.Myslalem że być może to przez te nowe tabletki okres się spoźnia.Jestem załamany.Jak myślicie jak to jest ?

Ps.To nie żadnej fejk po prostu proszę o rady pomoc błagam :(

Opublikowano

.Nie konczyłem w swojej dziewczynie

To jak, zacząłeś w jednej, skończyłeś w innej?

Ale... co Ty chcesz usłyszeć? Naważyłeś sobie piwa, to teraz je wypij, tyle.

@Edit

Zaraz... to nie skończyłeś w niej, ale masz podejrzenie, że jest w ciąży? Czegoś tutaj chyba nie rozumiem.

Opublikowano

"Jak myślicie jak to jest ?" Ty nam o tym powiedź, Ty masz chore jazdy. Opisałeś swoją  jazdę i się pytasz jak to jest?! BRO  w tym waszym "związku" nie tylko ona jest chora.

To musi być TRoll. Mpc robi się trochę jak te inne stronki dla gimby samosie itd. 

Opublikowano

Może to być przez stres, lepiej poczekać niż się denerwować od razu.

No ale jak wpadłeś to masz skreślone życie już.

VNp6c2U.png

Opublikowano

bo do seksu trzeba dojrzeć, a nie ruchacie się jak psy

Sex a kochanie się z kimś to różnica panie znawco. A dojrzeć to tego muszą obie osoby, co do tematu uważam że mimo czy dziecko będzie chore czy zdrowe, musisz się podjąć tego za co jesteś odpowiedzialny. Podjąłeś decyzje, to teraz musisz przejść pewne sprawy. Praca, oraz wspieranie swojej partnerki, życzę powodzenia osobiście kiedyś sam miałem ciepłą sytuację, ale uratowały mnie dni niepłodne + okres. Polecam się zabezpieczać, wiem że pokusa jest wielka, bo doznania inne oczywiście bez a jak z. Powodzenia :) 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Sex a kochanie się z kimś to różnica panie znawco. A dojrzeć to tego muszą obie osoby, co do tematu uważam że mimo czy dziecko będzie chore czy zdrowe, musisz się podjąć tego za co jesteś odpowiedzialny. Podjąłeś decyzje, to teraz musisz przejść pewne sprawy. Praca, oraz wspieranie swojej partnerki, życzę powodzenia osobiście kiedyś sam miałem ciepłą sytuację, ale uratowały mnie dni niepłodne + okres. Polecam się zabezpieczać, wiem że pokusa jest wielka, bo doznania inne oczywiście bez a jak z. Powodzenia :) 

powiedział prawiczek

Opublikowano

powiedział prawiczek

Skąd Ty możesz mnie ocenić przez pryzmat MPC Forum, mam pojęcie o tym temacie bardzo duże, nie ma się czym chwalić. Bo to temat dla dojrzałych a nie dla tych którzy lubią dużo gadać w przeciwieństwie do Ciebie. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Skoro nie skończyłeś w niej to problemu nie widzę, ale na wszelki wypadek niech zrobi po prostu test ciążowy, są one za pare złotych w aptece.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

spoko spoko na czilku nie wydaje mi sie zeby z tego wyszedl bachor takze nie masz sie czym przejmowac

Opublikowano

Na tym forum nikt Ci nie pomoże bo nikt tutaj nie jest ginekologiem. I dobrze Ci radze nie słuchaj ludzi wypowiadających się tutaj bo źle na tym wyjdziesz. Polecam iść z dziewczyną do dobrego ginekologa i o wszystko wypytać a nie zakładać tematy na forum gdzie 3/4 userów to półgłówki.

Cyrk.png

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że "nie skończenie w dziewczynie" nie jest antykoncepcją?  :O Tak, można zajść w ciążę nawet jak się w porę wyjmie. Boże, jak to brzmi.

Kupcie dwa testy ciążowe, drugi zróbcie dla pewności.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że "nie skończenie w dziewczynie" nie jest antykoncepcją?  :O Tak, można zajść w ciążę nawet jak się w porę wyjmie. Boże, jak to brzmi.

Kupcie dwa testy ciążowe, drugi zróbcie dla pewności.

Nawet jeśli, powinien zawsze się nastawić, że dziecko może być kogoś innego :O

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Nawet jeśli, powinien zawsze się nastawić, że dziecko może być kogoś innego :O

Typowe myślenie faceta

"- kochanie, jestem w ciąży

- z kim się puściłaś?"

Jeżeli wyjdzie że twoja dziewczyna jest w ciąży to przejdźcie się razem również do lekarza i porozmawiajcie o tym, czy ciąża jest zagrożona, bądź czy badania wykazują (które zapewne zleci doktor) że dziecko może być chore.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Siemanko !

Powiem szczerze że jestem załamany.Wiem z mojej głupoty robiliśmy to z prezerwatywą która była przeterminowana.Nie konczyłem w swojej dziewczynie ale byłem bliski ale wstrzymałem by przedłużyć stosunek więc stosunek był bez wytrysku to był nasz jeden raz przez cały miesiąc teraz mojej dziewczynie spoznia się okres od 6 dni nie czuje kompletnie żadnych objawów ani na okres ani na ciąże.Zaznaczam że jest chora na padaczke nie moze byc w niespodziewanej ciązy bo dziecko bedzie chore.Dostała nowe tabletki jeszcze mocniejesze więc dziecko bedzie na 100 % chore.Myslalem że być może to przez te nowe tabletki okres się spoźnia.Jestem załamany.Jak myślicie jak to jest ?

Ps.To nie żadnej fejk po prostu proszę o rady pomoc błagam :(

Patrzysz a Ona w ciązy (mówisz k***a mać mam przejebane)

Rodzi dziecko a tam patrzysz

12531460.jpg

Taka główka i co wtedy, wtedy też powiesz, że Twoje? xDD

Pierdolenie pewnie nic się nie dzieję, jak coś najwyżej zostaniesz ojcem i będziesz jebał od 16 do 65

Miłego wieczorku :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@Lilly Green nie jestem gotowy, żeby się rozmnażać. Mam jeszcze czas.

Znajoma powiedziała koledze, że jest z nim w ciąży. Po 2 latach wyszło, że jednak nie z nim :/

Nie, że się czepiam. Mnie nie musisz radzić :D Ja potrafię o siebie i o bliskich zadbać. Do kolegi napisałem, by wziął poprawkę. Tak, może być w ciąży i z nim.

Nie napisałem, że musiała się na boku walić. Po prostu lepiej zawsze się upewnić.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Brak słów...

MPC nie jest odpowiednim miejscem na takie tematy. Jeśli macie podejrzenia, że dziewczyna jest w ciąży, to idźcie do lekarza.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...