Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Easy/Pvp, gdzie na serwerze pierwsze misja u biologa to dobre 45 minut dropienia... botów od cholery, w tym gość mi pisał, że i tak się nie boi o ban, bo niby ma uklady z administracją, normalnie ścieło mnie :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ząb dropi tylko z czarnych orków? Bo nie jest napisane ;x resp mobow na dolinie to tez katastrofa

Dropi to za dużo powiedziane, nic nie dropi. Resp mobów porażka, ilość metinów porażka, resp bosów porażka. 3 kanały - porażka. Już pominę bsa, czy brak zmiany mobów na psy... 

Wpadnę jutro albo kiedyś może się coś poprawi, jak na razie prezka a to co na serwie nie ma dla mnie pokrycia. Easy / PVP - nauczcie się co to znaczy, a później stawiajcie serwery EASY / PVP w nazwie... 

Co do gościa - też na spocie takiego spotkałem , napisał mi "Zgłaszaj i tak mi bana nikt nie da bo ich znam ". 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

346 osób aktualnie w grze. Nie jest najgorzej. Oby tylko z każdą minutą przychodziło coraz więcej graczy. Już 90+ levele chodzą, prawie jak na Easy/PvP przystało :) 

Opublikowano

Gra się bardzo przyjemnie, jedyne minus to:

- bs

- drogie ulepszanie 

Ogólnie wszystko wporządalu!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Żaden k***a exp się nie buguje tylko nie można wbić większego niż 105 bo chwilowo jest zablokowany ale już naprawili to...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Żaden k***a exp się nie buguje tylko nie można wbić większego niż 105 bo chwilowo jest zablokowany ale już naprawili to...

Chwilowo? Godzinę temu wbiłem 105 i co chwilę skaczę po mapkach, nic nie leci...

The past has gone

Opublikowano

Chwilowo? Godzinę temu wbiłem 105 i co chwilę skaczę po mapkach, nic nie leci...

Bo po prostu jest zablokowany ten exp ja p******e co za gimby nieużywające mózgu, teraz naprawiają to więc płacz off o tego '' BIG BUGA ''

Opublikowano

Bo po prostu jest zablokowany ten exp ja p******e co za gimby nieużywające mózgu, teraz naprawiają to więc płacz off o tego '' BIG BUGA ''

Brawo idioto. Najpierw mówisz, że nic nie jest zbugowane a teraz "naprawiają to".

Co naprawiają skoro według Ciebie nic nie jest zbugowane geniuszu?

The past has gone

Opublikowano

Nie można usunąć postaci naprawcie to na przerwie.

Dziwne. Ja usunąłem kilka charów i nie miałem z tym żadnych problemów. 

Opublikowano

Nie można usunąć postaci naprawcie to na przerwie.

Dziwne. Ja usunąłem kilka charów i nie miałem z tym żadnych problemów. 

No ja zrobiłem archera ( tylko ) i chce go usunąć i niestety nie mg.

Opublikowano

Brawo idioto. Najpierw mówisz, że nic nie jest zbugowane a teraz "naprawiają to".

Co naprawiają skoro według Ciebie nic nie jest zbugowane geniuszu?

Jeżeli k***a coś nie działa to nie oznacza to, że od razu to jest zbugowane kacapie i sklej już pizdę i się nie udzielaj z fartem.

PS: możecie ogarnąć lepszego BS'a i biologa bo troszkę miernie leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...