Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Igrek / Que co poprawiliście na becie? Bo na samym początku serwer który testowałem wgl nie odzwierciedlał tego co jest na prezentacji. 

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to ruszy bez problemów to spoko. Serwer wygląda fajnie. 

Największym idiotyzmem jest to "udzielanie się na forum" żeby coś zdobyć w grze - żal.pl , dawno większej głupoty nie widziałem i dawno nikt czegoś tak niedorzecznego i cyrkowego nie wymyślił. Rozumiem eventy forumowe itp ale punkty ble ble ?? I tak to forum umrze tydzień po starcie ( o ile... ) 

I pytanie pozostaje jedno - co twórcy rozumieją przez Easy / PVP. Czy faktycznie będzie to serwer tego pokroju czy serwer typu "wal milion razy w bossa żeby ulepszyć 1 item, wybij 10000 metinów żeby ulepszyć drugi item, bij się z ludźmi o bossa na respie "miesiąc" żeby zdobyć ulepy, exp pół dnia zeby później robić to samo na następny set " ( jak wiele serwerów które mówią "Easy / PVP"). Więc to jest jedna wielka niewiadoma bo już dawno ludzie zaczeli robić w ten sposób serwery a późnej okazało się ze gówno maja wspólnego z easy / pvp i po tygodniu / dwóch umierały / umierają i nie ma sensu grać - każdy wie o co chodzi. Tym bardziej ze mimo iż ogłaszacie się serwerem "Easy / PVP" już głupiego biologa "utrudniacie" , zastanawiam się czy 1 item będzie dropić się pół dnia, czy będzie trzeba ich 1000 , i oddawać co godzinę czy jeszcze gorzej. Zanim ktoś zareklamuje serwer jako Easy / PVP niech dowie się co to znaczy i jak takie serwery wyglądały żeby później nie było "o matko co za gówno...". 

Zobaczymy po starcie. Wtedy okaże się czy serwer warty polecenia czy nic z niego nie wyjdzie. Bo jedyne co moją uwagę tu przykuwa to sety, bo są po prostu ładne. Całą reszta to jak dla mnie mina , samoróbka przeciwpiechotna która może rozwalić system przez ziarenko piasku. A sądząc po ostatnich "projektach" które startowały - dopóki nie zobaczę jak jest " w środku" boję się ze właśnie to coś wybuchnie ;] 

P.S - dlaczego strasznie kojarzy mi się to z Erbią... Nie wiem ;] 

Przez Easy/PvP rozumiemy serwer który w głównej mierze celuje w PvP i dość przyjemny drop z expem, nie ma u Nas czegoś takiego, że trzeba ubić 100 bossów by ulepszyć jeden item, drop jest na tyle dopasowany z metinów i bossów, że nie trzeba siedzieć całymi dniami. W przeciągu jednego dnia, testerzy jeszcze przed poprawianiem dropu zdobyli po 140-160 poziomy wraz z ekwipunkiem na swoje lvle. Biologa w żaden sposó nie utrudniamy, przedmioty dropią szybko i oddaje się je wszystkie za jednym razem. Bez żadnych kamieni po biologu itd.

@AveRa

Potrzebne są przepustki na dungeony :)

Dropią one z bossów i metinów.

Na WW i DT - gdzie też jest dobry drop - nie trzeba żadnych przepustek.

Igrek / Que co poprawiliście na becie? Bo na samym początku serwer który testowałem wgl nie odzwierciedlał tego co jest na prezentacji. 

Gdybyś testował dalej wiedziałbyś, że zmieniło się wiele, poprawiliśmy wszystkie błędy, które gracze zgłaszali, został poprawiony drop, exp, moby, bossy, ekwipunek.

Całkowicie od nowa zrobiliśmy DMG broni dla każdej klasy, by pasowały do klas, by dwuręka miała większy dmg niż inne broń, a łuk miał większy niż dwuręka, według standardów broni 65.

Opublikowano

No cóż zobaczymy. Bo w 90% w prezentacjach przed startem to jest mydlenie oczu "słodkimi postami" i tekstami w stylu "rzygam tęczą" . Jeśli jest tak jak mówisz - sprawdzimy. Ale i tak mam sporo wątpliwości   :((  :((

P.S - Testerzy mieli cały serwer dla siebie , zacznijmy od tego ;p I tak samo ciekawi mnie na ile "okazali się testerami " :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Gdybyś testował dalej wiedziałbyś, że zmieniło się wiele, poprawiliśmy wszystkie błędy, które gracze zgłaszali, został poprawiony drop, exp, moby, bossy, ekwipunek.

Całkowicie od nowa zrobiliśmy DMG broni dla każdej klasy, by pasowały do klas, by dwuręka miała większy dmg niż inne broń, a łuk miał większy niż dwuręka, według standardów broni 65.

Kiedy będzie działać strona bo coś problemy są ?

Opublikowano

@karloo

Niestety na stronę musimy czekać, aż sponsor nam ją da.

Miał to zrobić już wczoraj w nocy, ale najwidoczniej mu coś wypadło.

Ale przed startem na pewno będzie ona dostępna.

Opublikowano

Szaman jest bardzo poszkodowany na serwerach easy, a zazwyczaj bardzo mocny na medium. 

Jak będzie tu? Czy szaman leczenie będzie miał zwiększoną wartość ataku i leczenie. 

Postacie robione będą pod hity czy skile? Otrucie odgrywa dużą role w pvp? 

c8f7.png

Opublikowano

1.Jakie wbudowane bony są w zwierzakach,kostiumach,szarfach i pasach ?

2.Możecie tak zrobić aby przy wyborze skilli perf np silne wskakuje na G a pozostałe na P ?

3.Czy zmianka skilli tylko w is ?

4.Jakie bonusy dają PD exp i pvp ?

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, jak na miejmy nadzieje dobry serwer przystało. 

Jak z eventami? ktoś się zajmie rozrywką dla graczy czy będzie runda OX'a raz na 2 tygodnie? 

Opublikowano

Serwer zapowiada się elegancko, jeżeli obejdzie się bez problemów zagram ;) ''Potrzebne są przepustki na dungeony'' Przeczytałem w prezentacji że wymagany jest tylko poziom, łatwo o te przepustki?

qolJA1e.png

Opublikowano

Serwer nie jest aż tak przesłodzony tymi wszystkimi nowościami to nawet dobrze.

Nadziei sobie nie robie że ten serwer będzie ''idealny'' bo wszystko zobaczymy w praniu, teraz startuje tyle serwerów że szkoda grać żeby nie zmarnować swojego czasu  :v 

Opublikowano

Szaman jest bardzo poszkodowany na serwerach easy, a zazwyczaj bardzo mocny na medium.

Jak będzie tu? Czy szaman leczenie będzie miał zwiększoną wartość ataku i leczenie.

Postacie robione będą pod hity czy skile? Otrucie odgrywa dużą role w pvp?

Zwiększyliśmy mu leczenie jak i zwiększenie ataku.

To jest zależne od postaci, postacie hitujące najlepiej jakby hitowały przykładowo WP, a postacie magiczne muszą przecież polegać na swoich skillach.

Otrucie jak wszędzie, odgrywa swoją rolę, ze względu na ilość hp.

1.Jakie wbudowane bony są w zwierzakach,kostiumach,szarfach i pasach ?

2.Możecie tak zrobić aby przy wyborze skilli perf np silne wskakuje na G a pozostałe na P ?

3.Czy zmianka skilli tylko w is ?

4.Jakie bonusy dają PD exp i pvp ?

1. Bony do PvP jak i expa, czyli standardowo, hp, lud etc.

2. Będzie to w queście, jak ktoś bd chciał to zmieni.

3. Nie będzie dostępnej zmianki skilli wgl.

4. Głównie potwory i ludzi.

Bardzo ładna prezentacja, jak na miejmy nadzieje dobry serwer przystało.

Jak z eventami? ktoś się zajmie rozrywką dla graczy czy będzie runda OX'a raz na 2 tygodnie?

Będą eventy, ale nie przesadnie, żeby nie zniszczyć serwera eventami na start.

Serwer zapowiada się elegancko, jeżeli obejdzie się bez problemów zagram ;) ''Potrzebne są przepustki na dungeony'' Przeczytałem w prezentacji że wymagany jest tylko poziom, łatwo o te przepustki?

Tak, łatwo, będą dropiły już od red lasu.

Serwer nie jest aż tak przesłodzony tymi wszystkimi nowościami to nawet dobrze.

Nadziei sobie nie robie że ten serwer będzie ''idealny'' bo wszystko zobaczymy w praniu, teraz startuje tyle serwerów że szkoda grać żeby nie zmarnować swojego czasu  :v 

Zapraszamy na start wkrótce.

W końcu coś fajnego, zagram!

Planuje zrobić gildie, więcej info PW

­

Zapraszamy :)

Opublikowano

Jeśli to ruszy bez problemów to spoko. Serwer wygląda fajnie. 

Największym idiotyzmem jest to "udzielanie się na forum" żeby coś zdobyć w grze - żal.pl , dawno większej głupoty nie widziałem i dawno nikt czegoś tak niedorzecznego i cyrkowego nie wymyślił. Rozumiem eventy forumowe itp ale punkty ble ble ?? I tak to forum umrze tydzień po starcie ( o ile... ) 

I pytanie pozostaje jedno - co twórcy rozumieją przez Easy / PVP. Czy faktycznie będzie to serwer tego pokroju czy serwer typu "wal milion razy w bossa żeby ulepszyć 1 item, wybij 10000 metinów żeby ulepszyć drugi item, bij się z ludźmi o bossa na respie "miesiąc" żeby zdobyć ulepy, exp pół dnia zeby później robić to samo na następny set " ( jak wiele serwerów które mówią "Easy / PVP"). Więc to jest jedna wielka niewiadoma bo już dawno ludzie zaczeli robić w ten sposób serwery a późnej okazało się ze gówno maja wspólnego z easy / pvp i po tygodniu / dwóch umierały / umierają i nie ma sensu grać - każdy wie o co chodzi. Tym bardziej ze mimo iż ogłaszacie się serwerem "Easy / PVP" już głupiego biologa "utrudniacie" , zastanawiam się czy 1 item będzie dropić się pół dnia, czy będzie trzeba ich 1000 , i oddawać co godzinę czy jeszcze gorzej. Zanim ktoś zareklamuje serwer jako Easy / PVP niech dowie się co to znaczy i jak takie serwery wyglądały żeby później nie było "o matko co za gówno...". 

Zobaczymy po starcie. Wtedy okaże się czy serwer warty polecenia czy nic z niego nie wyjdzie. Bo jedyne co moją uwagę tu przykuwa to sety, bo są po prostu ładne. Całą reszta to jak dla mnie mina , samoróbka przeciwpiechotna która może rozwalić system przez ziarenko piasku. A sądząc po ostatnich "projektach" które startowały - dopóki nie zobaczę jak jest " w środku" boję się ze właśnie to coś wybuchnie ;] 

P.S - dlaczego strasznie kojarzy mi się to z Erbią... Nie wiem ;] 

Przez Easy/PvP rozumiemy serwer który w głównej mierze celuje w PvP i dość przyjemny drop z expem, nie ma u Nas czegoś takiego, że trzeba ubić 100 bossów by ulepszyć jeden item, drop jest na tyle dopasowany z metinów i bossów, że nie trzeba siedzieć całymi dniami. W przeciągu jednego dnia, testerzy jeszcze przed poprawianiem dropu zdobyli po 140-160 poziomy wraz z ekwipunkiem na swoje lvle. Biologa w żaden sposó nie utrudniamy, przedmioty dropią szybko i oddaje się je wszystkie za jednym razem. Bez żadnych kamieni po biologu itd.

@AveRa

Potrzebne są przepustki na dungeony :)

Dropią one z bossów i metinów.

Na WW i DT - gdzie też jest dobry drop - nie trzeba żadnych przepustek.

Zniechęciłem się testowaniem bo w pewien sposób poczułem się oszukany... prezka wygląda tak a w rzeczywistości serwer co innego reprezentował.

Ale jeśli sporo poprawiliście to ok :) Wbije dziś i zobacze.

Jeszcze pytanko czym zasłużyła sobie Agonia dostając funkcję Global Moda? Tylko znajomością? 

Opublikowano

@"Metanabol'"

Doświadczeniem i zaprezentowanym podaniem, chcieliśmy mieć kogoś na kogo można liczyć, wiemy że poświęci tyle czasu ile będzie potrzeba.

@Ashea.eu

Dziękujemy, staramy się by nie było żadnych problemów, dalej pracujemy przy serwerze :)

Opublikowano

@metanaboldlatego właśnie kojarzy mi się serwer z Erbią... W prezentacji błogości skarby cuda wianki - na serwie gówno. Oby to co napisałeś ze poprawili okazało się prawdą... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

W dalszym ciągu czekamy na sponsora, aż udostępni nam stronę serwera.

Mamy nadzieję że dostarczy ją przed 13:00, by każdy mógł się bez problemów zarejestrować i czekać na serwer.

Przepraszamy że aż tyle musicie czekać.

Pozdrawiam Que.

Opublikowano

Co ja żem znalazł w kliencie xD

def ChannelPort(self, ch = 'CH1', value = 0):
        channel = {'CH1': [47100, 'Santeria', 'Channel 1'],
         'CH2': [47100, 'Santeria', 'Channel 2'],
         'CH3': [47100, 'Santeria', 'Channel 3'],
         'CH4': [47100, 'Santeria', 'Channel 4'],
         'CH5': [47100, 'Santeria', 'Channel 5'],
         'CH6': [47100, 'Santeria', 'Channel 6']}
        if ch == 'LOGIN':
            return 47002
        elif ch == 'LOGO':
            return channel['CH1'][0]
        elif value == 2:
            return '%s, %s' % (channel[ch][1], channel[ch][2])
        else:
            return channel[ch][value]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...