Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayrantia2 [Dedyk] [Medium]

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gizdu E tam 100 lv co to jest. Tak jak szybko włączą, tak szybko serwer zostanie wyłączony :v

Tak to jest jak ktoś pożycza pliki bez pytania :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@jarexs Oni poprostu wzieli pliki z mpc pozmieniali kilka rzeczy i dla nich to są nowe systemy, innowacje, i wiele różnych przefajnych rzeczy.

No właśnie to miałem na myśli :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@jarexs Oni poprostu wzieli pliki z mpc pozmieniali kilka rzeczy i dla nich to są nowe systemy, innowacje, i wiele różnych przefajnych rzeczy.

Skąd ty wiesz ile ktoś włożył pracy w serwer ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Skąd ty wiesz ile ktoś włożył pracy w serwer ?

Chodziło mi o to, że wzięli pliki netmetina z MPC i tylko trochę je zmienili, a nie użyli własnych plików.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@CycekTeam Widać to po prezentacji np :)

Ale co prezencja jest słaba ? Jak dla mnie to jest mega fajna.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@CycekTeam Widać to po prezentacji np :)

Ty się chłopie nie odzywaj. Twój serwer stoi ile 6-7 dni ? I co ? :)

Nie dość,że gotowiec to jeszcze upadł i teraz reworki robią....

Nie kompromituj się chłopie :)

Opublikowano

wszystko ok! Prezentacja dobra i na tym się kończy....

Po 1. Wczoraj w m1 po 30-40 osób na spocie, których jest 5-6 i w dodatku trzeba na nich expić na 25. Orki- exp leci tragicznie, znowu jeden na drugim expi, a wodza orków bije po 20 osób.

Po 2. Pomimo 10 KU do G ja dobiłem 40 poziom i nie miałem ani 1- przy metkach stoi po 5 osób i gry tylko jest resp wszyscy się rzucają....

Po 3. Tylko 1 CH!!!!???? to już chyba jakaś kpina.... Początkowo bylem przekonany, że tak jak widzę w kliencie są 3 Ch, ale gry zacząłem relogać i na spotach te same nicki zwątpiłem.... Na 250 osób online (w tym momencie) to jest jakaś katastrofa...

Pozdrawiam i życzę powodzenia, bo na chwilę obecną robię to co kolega powyżej- śmietnik i dziękuje, do widzenia.

@Edit

Zapomniałem wspomnieć o botach, WH które stoją wręcz wszędzie i pomimo spamu nickami na chacie odzewu administracji nie ma....

info.png

Opublikowano

@Angel93 Co ty oczekiwałeś od administracji, która startuje na nie swoich plikach? :D

@RaFture Ja przyznałem się chociaż, że startuje na plikach z mpc, a wy twardo cały czas mówicie, że to nie netmetin xDDDD

Opublikowano

Co drugi post jest autorstwa Cortium. Sam g****o zrobiłeś a ciśniesz innych. Trochę pokory.

Serwera nie polecam, wyżej dokładnie opisano dlaczego.

Opublikowano

Co drugi post jest autorstwa Cortium. Sam g****o zrobiłeś a ciśniesz innych. Trochę pokory.

Serwera nie polecam, wyżej dokładnie opisano dlaczego.

cortium to jakis zart

Opublikowano

Po próbie zaakceptowania tego serwera uroczyście oświadczam, że to syf i jednak ląduje w koszu. Pozdrawiam i odradzam tutaj grę :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Win 10 nie dziala nie zagracie sobie panowie :> 

Działa, sam mam windows 10.

Opublikowano

Win 10 nie dziala nie zagracie sobie panowie :> 

Działa, sam mam windows 10.

tak samo ja gram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...