Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayrantia2 [Dedyk] [Medium]

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak MEGA! Spoko serwer i naprawdę sporo czasu technik robił ten serwer.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

chyba jestem slepy, bo ja w tej grafice moge pixele liczyc

w dodatku fajne modele - na miano 2k16

jakosc spadla przez mpc zaraz poprawie ;)

Opublikowano

chyba jestem slepy, bo ja w tej grafice moge pixele liczyc

w dodatku fajne modele - na miano 2k16

Zara już będzie normalnie zrobione.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego - tutaj z*******y nowy odświeżony interfejs, a poniżej pokolorowana na szaro stalka serio? Nic ciekawego tutaj nie ma, mogliście zadbać o lepszą prezentację, bo to podstawa.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego - tutaj z*******y nowy odświeżony interfejs, a poniżej pokolorowana na szaro stalka serio? Nic ciekawego tutaj nie ma, mogliście zadbać o lepszą prezentację, bo to podstawa.

Jednemu się podoba drugiemu nie nam jako teamowi ayrnatia2 widocznie tak przypadło do gustu i dlatego takie a nie inne wykonanie ale rozumiem ze tobie nie i szanuję opinie.

Opublikowano

Jednemu się podoba drugiemu nie nam jako teamowi ayrnatia2 widocznie tak przypadło do gustu i dlatego takie a nie inne wykonanie ale rozumiem ze tobie nie i szanuję opinie.

Mając do dyspozycji ogromną paletę zbroi dostępnych za darmo troszkę dziwnie cofać się o 2-3 lata w tył, no ale jak napisałeś wasz serwer, wasze wybory.

Opublikowano

Powiem tak nie dla każdego będzie sie podobać wybór administracji , i też nie każdy gra w Metina dla tego jak jakaś zbroja lub broń wygląda ale jak komuś sie nie podoba zbrojna zawsze jest iteamshop.

Pasjonat
Opublikowano

Podoba mi się odświeżony interface oraz wygląd miast. Pomysł z frakcjami tez jest niczego sobie :) 

Pozdrawiam­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Ta chwila gdy wchodzisz do prezki i liczysz na coś nowego... a okazuje sie ze rusza kolejne gunwo :(

powiem tak napewno to nie "guwno" pisz po polsku jak cos kolego , ok i powiedz mi czemu twierdzisz że to "guwno"

Opublikowano

Serwer będzie miazga.Administracja dużo czasu poświęciła w serwer !

Polecam i czekam na start

Opublikowano

Polecam i czekam na startSerwer będzie miazga.Administracja dużo czasu poświęciła w serwer !

no właśnie wiem i nawet widać jak dla administracji serwer wyszedł naprawdę mega sprawa i tak samo czekam na start.

Opublikowano

Od strony interface wygląda to ładnie jednak kontent oceniłbym na 2 przeciętna przeciętność. Jednak życzę wam jak najbardziej powodzenia. W żadnym razie nie traktujcie tego jako atak, po prostu uważam, że człowiek tylko krytycznie patrząc na daną kwestie jest w stanie dostrzec prawdziwe oblicze tutaj też bez przesadności :).

Opublikowano

Ta prezentacja jest strasznie chaotyczna i ciężko się ją czyta... ale serwer wygląda tak troche no bez szału. Pare fajnych zmian ale to nic więcej, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...