Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayrantia2 [Dedyk] [Medium]

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, no widze netmetin v51

Nie polecam kolejny gotowiec przy lekkim edycie.

­

Perserga nie kozacz tak, bo to twój server jest jakimś przypadkiem jeszcze na MPC wiec sklej się i do nauki zabierz. I nigdy byś nie doszedł do tego na czym jest wzorowany ten server, tylko twoje pieski z ts Ci o tym powiedziały, oraz ten wielki technik ktory naprawia server, oraz robi balans po starcie servera, oklaski. :makka: Ciesz się że serio Global moderatorowie się serio nad tobą litują i już nie dostajesz tych banów.

Czy już wiadomo kto jest TuT? :)

Nie ale zapraszam na ts (ts3.ayrantia2.pl) i zapytaj Metsh

Jestem i nikogo nie ma.

Strona całkiem całkiem, niczego sobie, chociaż zastanawia mnie fakt, skąd wiecie, że pewna osoba która kodowała pewne jej party nie udostępni jej na forum w dniu waszego startu?

Udostepni cos co sam zapierdolil? Gosc nawet kodowania na stronie dobrego nie potrafi dac, a co dopiero skrypty pisac co zakladajac sa c*****e i sie polozycie przez nie. Ale coz to sa TECHNICY I PROGRAMISCI z mpc

ZLo3k1.png

Polsko-angielski-niemiecki polak

Watpie zeby .seven udostepnial udostepniona strone ;d

Raczej podpierdalal a nie udostepnial,dowody masz w kodzie ktory jest rozpierdolony i zawiera niemieckie nazwy elementow. W skryptach tez bys znalazl pewnie wiekszosc nie jego. Tak sie wlasnie dajecie dymac jakims plebsom 

ban.gif

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Perserga nie kozacz tak, bo to twój server jest jakimś przypadkiem jeszcze na MPC wiec sklej się i do nauki zabierz. I nigdy byś nie doszedł do tego na czym jest wzorowany ten server, tylko twoje pieski z ts Ci o tym powiedziały, oraz ten wielki technik ktory naprawia server, oraz robi balans po starcie servera, oklaski. :makka: Ciesz się że serio Global moderatorowie się serio nad tobą litują i już nie dostajesz tych banów.

Jestem i nikogo nie ma.

Strona całkiem całkiem, niczego sobie, chociaż zastanawia mnie fakt, skąd wiecie, że pewna osoba która kodowała pewne jej party nie udostępni jej na forum w dniu waszego startu?

Udostepni cos co sam zapierdolil? Gosc nawet kodowania na stronie dobrego nie potrafi dac, a co dopiero skrypty pisac co zakladajac sa c*****e i sie polozycie przez nie. Ale coz to sa TECHNICY I PROGRAMISCI z mpc

ZLo3k1.png

Watpie zeby .seven udostepnial udostepniona strone ;d

Raczej podpierdalal a nie udostepnial,dowody masz w kodzie ktory jest rozpierdolony i zawiera niemieckie nazwy elementow. W skryptach tez bys znalazl pewnie wiekszosc nie jego. Tak sie wlasnie dajecie dymac jakims plebsom 

Co się przejmujesz? Nie Twój projekt... :p

Opublikowano

­

Jestem i nikogo nie ma.

ZLo3k1.png

Seven z tego co mi się wydaje nie ma nawet świadomości o tym że istnieje tak marny forumek jak mpc, ja nie widze nic polskiego w tym kodzie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

­

Jestem i nikogo nie ma.

ZLo3k1.png

Seven z tego co mi się wydaje nie ma nawet świadomości o tym że istnieje tak marny forumek jak mpc, ja nie widze nic polskiego w tym kodzie.

+1

Opublikowano

Kiedy rusza reklama :) ?

Dzisiaj bedzie ilka zapowiedzi na yt a dzien/dwa przed startem jakas konkretna reklama ;)

https://www.youtube.com/watch?v=AVItSmHVbfA&feature=youtu.be

Mega super reklama serwer jest mega

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Polecam serwer, Miła Administracja i Dopracowany w 101 %. Czy będą aktualizacje zwiększające poziomy ?

Dziękujemy za dobre słowo,jeśli serwer będzie potrzebował aktualizacji zwiększającej poziomy to jak najbardziej zostanie ona wprowadzona.

Pozdrawiam

Opublikowano

zapowiedź obleśna nie da się tego oglądać

Powodzenia

Opublikowano

Powodzenia

Jednemu się podoba drugiemu nie,niestety nie da się dogodzić wszystkim bo zawsze ktoś się znajdzie co skrytykuje :)

Dziękuje.

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę spoczko. Zobaczę co z tego wyjdzie i chętnie wbije :)

Widzę, że bd musiał klienta edytować, bo tego "ItemShop" na środku ekranu (w dodatku oczojebnego) nie wytrzymam :D

info.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę spoczko. Zobaczę co z tego wyjdzie i chętnie wbije :)

Widzę, że bd musiał klienta edytować, bo tego "ItemShop" na środku ekranu (w dodatku oczojebnego) nie wytrzymam :D

Dasz radę się oswoić z paskiem :P

Dziękujemy za dobre słowo :)

Widzimy się na starcie !

Opublikowano

Coś mi Wasza prezka przypominała i już wiem co

5433914587442581049127.png­

hahaha :D też nie wiedziałem do czego to przykleić i już wiem ^^

info.png

Opublikowano

Elementy prezki od AT ;)

Opublikowano

Powodzenia

No spoko, rozumiem nie dla każdego będzie się podobać prezentacja, ale to jest bardzo dziwne, że to tylko dla administracji innego serwera się nie podoba hmm bardzo dziwne.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Elementy prezki od AT ;)

chyba czytać nie umiesz, albo glupiego udajesz

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...