Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ayrantia2 [Dedyk] [Medium]

Metsh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo mi się spodobał, osobiście uważam że nowy interfejs jest całkiem przyjemny.

Co do zbroi- fajnie, że nie ma przebajerowanych puszek na konserwy. System kostiumów powinien załatwić wszelkie "ale" w kwestii wyglądu.

Może wejdę, nie podoba mi się trochę to że ze skrzynek serwerowych leci aż 1kk yang. No i prezentacja mogłaby być nieco obszerniejsza. Powodzenia.

Opublikowano

Dodajcie jakies konkursy jak jest na top 1 w lvlu to np. najlepsza gildie tydzien po starcie czy cos.

Ogolnie spoko podoba mi sie :>>­

To nie jest zły,pomysł z tymi najlepszymi gildiami :p

Napisz na forum w dziale propozycje chętnie  obmyślę to po starcie ! :)

Jeden serwer dzis juz nie wypalil, teraz wasza kolej. Nie spierdolcie tego 

Dziękujemy za motywacje :)

Wszystko będzie perfekcyjnie dopięte !

Widzimy się na starcie -------->

Serwer bardzo mi się spodobał, osobiście uważam że nowy interfejs jest całkiem przyjemny.

Co do zbroi- fajnie, że nie ma przebajerowanych puszek na konserwy. System kostiumów powinien załatwić wszelkie "ale" w kwestii wyglądu.

Może wejdę, nie podoba mi się trochę to że ze skrzynek serwerowyh leci aż 1kk yang. No i prezentacja mogłaby być nieco obszerniejsza. Powodzenia.

Dzięki za dobre słowo to właśnie pokazuję,że co 2-3 gracz ma inny pogląd na temat interfejsu.

Nie może tylko musisz być z nami :p

Jestem pewien,że ci spodoba serwer :)

Pozdrawiam i mam nadzieję,że jutro cię zobaczę :)

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba wbije na start mam nadzieje że będzie bez większych problemów bo po tym co dziś wystartowało to aż grać się odechciewa xD

Te Dungeony są solo?

No i po prostu jak zobaczyłem ten interfejs to muszę zapytać ---> Serwer pod is? Bo tak to wygląda wbijasz do gry i od razu wielki napis ItemShop na środku ekranu po prostu wygląda to troszkę c*****o... 

Tak, można iść solo na Dungeony :)

Chodziło nam przede wszystkim oto,żeby nasi gracze wiedzieli,że IS dostępny jest w grze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może wejdę, nie podoba mi się trochę to że ze skrzynek serwerowych leci aż 1kk yang. No i prezentacja mogłaby być nieco obszerniejsza. Powodzenia.

Milo ze sie podoba ;)

Opublikowano

Bardzo nie podoba mi się ten interface niestety. Reszta całkiem spoko. Wbije.

Generalnie mamy w planach wprowadzenie rowniez opcji clienta ze starym interface, pomijajac to fajnie ze wbijesz ;)

Mam nadzieje, że dodacie to na dniach, bo nie chce grać na tym ohydnym interfejsie.

Opublikowano

Bardzo nie podoba mi się ten interface niestety. Reszta całkiem spoko. Wbije.

Generalnie mamy w planach wprowadzenie rowniez opcji clienta ze starym interface, pomijajac to fajnie ze wbijesz ;)

Mam nadzieje, że dodacie to na dniach, bo nie chce grać na tym ohydnym interfejsie.

Na dniach powinien się pojawić taki Client :)

Zapowiada się ciekawy serwer! 

Dzięki widzimy się na starcie :D

Pasjonat
Opublikowano

Widać ze wzrasta zainteresowanie, może być już tylko co raz lepiej !  :D

Powodzenia na starcie   :yay:

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Wow.Serwer mi się podoba.Ciekawe czy będzie wszystko tak samo jak w prezce.Z chęcią wbije :D­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

16. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Czekam do godziny 13.

zrobione a skan avastem jak skan ma byc czyms innym to pisz ;)

Opublikowano

16. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Czekam do godziny 13.

Nazwa pliku musi być widoczna w skanie.

Opublikowano

Czekam do godziny 13.

Nazwa pliku musi być widoczna w skanie.

teraz ?

Opublikowano

Chętnie zajrze na serwer. Podoba mi się taka odświeżona prostota :)

Kilka map, kilka setów. Nie ma przekombinowania z max 9999lv czy też z setami gdzie co 5lv wypada ulepszać całe eq :)

Interface ładny. Ani nowoczesny, ani zbyt "starożytny", według mnie pasuje do takiej gry mmorpg. Aczkolwiek jedyny minus to ten uwydatniony przycisk IS. Gdy na niego patrze to widzę Golluma, który woła "Come, my precious!", tak samo ten przycisk woła do graczy ;)

Mam tylko nadzieję, że nie bedzie problemu z bonami czy też skilami, bo zamierzam sobie pogrywać archerem, który wiadomo jak sobie radzi z PvM :)

Czekam na start. Mam nadzieje, że wypali.

PS Ode mnie skan rozpakowanego klienta na ESET SS 9:

Może dziwić czas skanowania, posiadam ssd.

nUw5n.PNG

Opublikowano

Chętnie zajrze na serwer. Podoba mi się taka odświeżona prostota :)

Kilka map, kilka setów. Nie ma przekombinowania z max 9999lv czy też z setami gdzie co 5lv wypada ulepszać całe eq :)

Interface ładny. Ani nowoczesny, ani zbyt "starożytny", według mnie pasuje do takiej gry mmorpg. Aczkolwiek jedyny minus to ten uwydatniony przycisk IS. Gdy na niego patrze to widzę Golluma, który woła "Come, my precious!", tak samo ten przycisk woła do graczy ;)

Mam tylko nadzieję, że nie bedzie problemu z bonami czy też skilami, bo zamierzam sobie pogrywać archerem, który wiadomo jak sobie radzi z PvM :)

Czekam na start. Mam nadzieje, że wypali.

PS Ode mnie skan rozpakowanego klienta na ESET SS 9:

Może dziwić czas skanowania, posiadam ssd.

nUw5n.PNG

dzieki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...