Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skryptowanie vs Czysta gra

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem już 5 konto żeby cheatować lecz ja patrzę na to nie pod względem gry tylko kodu, zasady działania poszczególne skryptu. Oczywiście wszystkie wcześniejsze konta zostały zbanowane, ale nigdy nie wydałem pieniędzy na RP na żadnym z nich.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

wow, jaki jesteś dzielny i honorowy...

A koles jest honorowy gdy pisze "izi" jak cie zabije? Chce izi to dostanie izi

79160594027661829163.png

Opublikowano

@up

Powiem tyle - czas dorosnac

­

Opublikowano

@up

Powiem ci w ogólnym uproszczeniu - robiąc tak równasz się do jego poziomu. Może to do Ciebie dotrze, a może faktycznie prezentujesz właśnie taki poziom.

Opublikowano

To można porównać do przechodzenia gta z nieśmiertelnością, gry są po to żeby się bawić, jak się odpalisz czy odpalisz jakieś skrypty w byle jakiej grze w końcu ona ci się nudzi bo jest "za prosta" tak więc odpowiedź sama się nasuwa 

Ktos pisze ''easy'' no to sie odpalam,krótka piłka. Nie masz szacunku do przeciwnika to będziesz płakał i wyzywał ze sie odpalil ale warto,chce koles easy gre to ją dostaje,lecz easy jest dla mnie :D

:D strzelam ze masz platyne 1 albo 5 grasz jak braziak :D robia z toba na lini 8/0 spokojnie to ci pisza easy nie ma co sie dziwic ;d no ale prawda zawsze boli xD.

Moim zdaniem skrypterzy czy inne gowna tego pokroju sa typowymi unskilami nawet jesli posiedza 2 lata przy grze to i tak beda unskilami :D ale e sport idzie dalej wiec zapewne za cheaty bedzie taka sama kara jak za doping w pilce nożnej :D 

Opublikowano

Gram czysto, wydaje mi się, że jest większa satysfakcja z wygranej bez wspomagaczy. Jak ktoś gra z cheatami, to jego sprawa, skoro tak lubi  :)

Opublikowano

To można porównać do przechodzenia gta z nieśmiertelnością, gry są po to żeby się bawić, jak się odpalisz czy odpalisz jakieś skrypty w byle jakiej grze w końcu ona ci się nudzi bo jest "za prosta" tak więc odpowiedź sama się nasuwa 

Ktos pisze ''easy'' no to sie odpalam,krótka piłka. Nie masz szacunku do przeciwnika to będziesz płakał i wyzywał ze sie odpalil ale warto,chce koles easy gre to ją dostaje,lecz easy jest dla mnie :D

:D strzelam ze masz platyne 1 albo 5 grasz jak braziak :D robia z toba na lini 8/0 spokojnie to ci pisza easy nie ma co sie dziwic ;d no ale prawda zawsze boli xD.

Moim zdaniem skrypterzy czy inne gowna tego pokroju sa typowymi unskilami nawet jesli posiedza 2 lata przy grze to i tak beda unskilami :D ale e sport idzie dalej wiec zapewne za cheaty bedzie taka sama kara jak za doping w pilce nożnej :D

To niech resztki szacunku mają i to przemilczą niż pisać to wqrwiajace '' gg easy ''

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kiedyś coś tam próbowałem różnych BoLi i tych innych ale to przez 5 gier potem wróciłem do grania bez wspomagania, nie dla mnie takie zabawy.

Opublikowano

Cheatowanie jest dla słabych ;] Wolę być silverem/goldem normalnie, niż diamentem na skryptach. Do tego co to za zabawa jak bot gra za nas?­

Frajda polega na tym że polaczki z przeciwnego teamu płaczą bo robisz nadludzkie akcje

czyli musisz mieć nudne życie, żeby cieszyć się z tego, że bot za ciebie ogrywa ludzi, a sam padasz bez tego

af kors no offence, takie jest tylko moje zdanie - mam wylane w to, czy ktoś gra na tych skryptach czy też nie.

ludzie, to tylko gra, a skrypty nie odblokowuja godmode'a zeby nie dalo sie tego ograć, bez przesady

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

w sumie grałem chwilę na fiorce i było spoko ale jakoś lepiej się czuję normalnie ;p (bez nasrania na ekranie, kiedy dodgowanie skilli cofa mnie w enemy na 10hp... ważne, że nie trafił mnie skillshot - j****, że padłem xD) ale przyznam, że teraz jak już przepierdalam wszystko przez throw mojego teamu (dzisiaj im nawet pisałem spokojnie co powinniśmy robić a czego nie! :) przejebałem ;v) mam ochotę ściągnąć jakąś Elisę czy Zeda..
a co do płaczu polaczków, nie dziwię się Wam, chodzi chyba bardziej o to, że skrypty też da się ograć i wcale nie jest to trudne tylko te gówna są tak słabe, że nawet jakbyś był AFK to przejebią linię xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Używając skryptów jesteś zwykłą ku*wą która nic w życiu nie osiągnie :>

Tak, bo granie w lola na skryptach ma dużo wspolnego z życiem...

Gram czysto, dobrze się bawię widząc że coraz lepiej mi idzie, bez żadnych programow w tle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...