Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skryptowanie vs Czysta gra

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie jest wasze zdanie na temat obydwu? Chodzi o aspekt moralny, czy dobrze się czujecie z tym że w pewien sposób oszukujecie, czy skryptowanie w ogóle sprawia wam przyjemność, czy tylko czysta gra?

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skryptuję tak obvious jak się da, nie interesuje mnie aspekt moralny bo nawet na rankedach nie ma competitive play. To nie są zawody, nie gram o pieniądze. Oprócz tego uwielbiam płacz enemy teamu, kiedy ich zgniatam moim orbwalkingiem

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Tylko czysta gra, więcej przyjemności z osiągnięcia czegoś.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nigdy nie korzystałem z czitów i w sumie nie mam zamiaru ale jak ktoś lubi to smiało, co mnie to obchodzi.

Opublikowano

Zależy kto co woli. Ja jestem pomiędzy zależy co mi się znudzi. Znudzi się gra czysto - lece na skryptach na smurfach. Znudzi się gra na skryptach- lecę na czysto na mainie. 

Jednemu więcej przyjemności sprawia cieszenie się z czegoś co osiągnął samemu, drugi woli patrzeć jak ludzie ryczą z powodu tego, że cheatuje.

.

Opublikowano

Jak mam powkurwiać ludzi to biorę się za skrypciki mocne  :((

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

nigdy nie gralem na skryptach ani niczym innym za co mozna miec bana ale jak widze jakiegos typa np gp jak w idealnym momemncie non stop trafia mnir beczkami to mysle ze chyba zaczne

Opublikowano

50/50

jak mi nie idzie albo nie chce mi sie grac ale koledzy sa to na spacji

po paru meczach skrypty sie nudza tak czy siak, to wole recznie potrenowac ;p

Opublikowano

Skryptuję, sprawia mi to przyjemność i czuję się z tym dobrze.

nigdy nie gralem na skryptach ani niczym innym za co mozna miec bana ale jak widze jakiegos typa np gp jak w idealnym momemncie non stop trafia mnir beczkami to mysle ze chyba zaczne

To nie skrypty.

Opublikowano

Czysta gra, zawsze się czegoś nauczę, wyciągnę wnioski.

Gra na skryptach to tak samo jakby odpalić stream jakiegoś prosa i oglądać (choć ze streamów można też się czegoś nauczyć).

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Jak mnie nudzi granie na czysto to gram na skryptach, jak mnie nudzi granie na skryptach to gram na czysto

Aspekt moralny? Moralniaka powinny mieć te zwierzęta, które dostaję do teamu

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Za skrypty dostalem bana na konto na ktore wydalem 2500zł, trzymam sie od nich z daleka :P

Na jakis custom game'ach fajnie tak ludzi porobic w c***a albo na normalach, ale na rankedach to troche takie lipne

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jak tak patrze ile tu ludzi używa skryptów by wnerwiać ludzi... Boże, tutaj jest sama nienawiść, widzisz to?  :((

Jak dla mnie tylko czysto, więcej przyjemności z gry i wolę dochodzić do czegoś tylko dzięki mnie, nie ułatwieniom.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Czysta gra = nudna gra.

Nawet nie mam ochoty farmić a tak trzymam sobie tylko V.

Skrypty umilają grę. 

Zacznijmy od tego, ze jak masz wlaczone skrypty to nie mozna tego nazwac gra

Jest wiele innych, lepszych sposobow na dowartosciowanie sie

­

Opublikowano

Nie używałem i nie będę używać skryptów, a osoby jadące na nich to dla mnie albo niedowartościowane nastolatki z problemami w życiu albo po prostu mocno opóźnieni umysłowo.

Nie wiem czy miałem przyjemność grać z takimi osobami (choć pewnie tak), więc nie mówię tak, bo odczułem ich działanie w moją stronę.

Zwyczajnie nie toleruję takiego chamstwa. Inni ludzie (normalni) wchodzą się zrelaksować przy grze w wolnej chwili, a tutaj jeden burak z drugim wchodzą z skryptami (bo śmiesznie). Brak szacunku do innych ludzi i tyle.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...