Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skryptowanie vs Czysta gra

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie używałem i nie będę używać skryptów, a osoby jadące na nich to dla mnie albo niedowartościowane nastolatki z problemami w życiu albo po prostu mocno opóźnieni umysłowo.

Nie wiem czy miałem przyjemność grać z takimi osobami (choć pewnie tak), więc nie mówię tak, bo odczułem ich działanie w moją stronę.

Zwyczajnie nie toleruję takiego chamstwa. Inni ludzie (normalni) wchodzą się zrelaksować przy grze w wolnej chwili, a tutaj jeden burak z drugim wchodzą z skryptami (bo śmiesznie). Brak szacunku do innych ludzi i tyle.­

dostane za to kilka pkt ale c**j mnie to obchodzi

idź

ty

się

k***a

zabij

6LbMtBd.jpg

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie używałem i nie będę używać skryptów, a osoby jadące na nich to dla mnie albo niedowartościowane nastolatki z problemami w życiu albo po prostu mocno opóźnieni umysłowo.

Nie wiem czy miałem przyjemność grać z takimi osobami (choć pewnie tak), więc nie mówię tak, bo odczułem ich działanie w moją stronę.

Zwyczajnie nie toleruję takiego chamstwa. Inni ludzie (normalni) wchodzą się zrelaksować przy grze w wolnej chwili, a tutaj jeden burak z drugim wchodzą z skryptami (bo śmiesznie). Brak szacunku do innych ludzi i tyle.­

idź

ty

się

k***a

zabij

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Jedni się z nią zgodzą, drudzy nie, troche kultury. Uważam że skryptowanie nie jest złe, dopóki nie zaczniemu psuć innym rozgrywek rankingowych

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Dla mnie tez tylko podludzie czituja, bo nie umieja osiagnac tego, co inni wiec musza sie wspomagac. Albo dla zabawy, co juz w ogole jest "niegodne bytu ludzkiego" ~norbert k***a gierczak

Ale jak nawet dziewczyny @Julietta czituja, to nic mnie na tym forum nie zdziwi

­

Opublikowano

Zastanawiam się dlaczego nie mogę wyjść z Silvera.. a no tak, bo enemy team oszukują i nas miażdżą tymi swoimi cheatami.. serio, nie raz trafiłem na cheaterów

Wszyscy powinniście dostać perma za to i życzę wam tego.

Opublikowano

idź

ty

się

k***a

zabij

Zluzuj poślady wojowniku.

Skryptujcie sobie na normalach.

­

Opublikowano

Mnie to nie bawi na skryptach grać, każdy ma swoje gusty, jak komuś się podoba taka gra... lecz ode mnie w grze z daleka bo straszne rage'uje jak takie coś widzę, hihi. 

Opublikowano

Zastanawiam się dlaczego nie mogę wyjść z Silvera.. a no tak, bo enemy team oszukują i nas miażdżą tymi swoimi cheatami.. serio, nie raz trafiłem na cheaterów

Wszyscy powinniście dostać perma za to i życzę wam tego.

W silverze nie ma cheaterów, po prostu nie umiesz grać.

Opublikowano

To jak wybór między ręką a kobietą. Z reką łatwiej, ale kobieta lepsza.

Po to się gra, by grać. Czysto.

Opublikowano

Jaka to przyjemnosc z gry trzymajac spacje...

Na raka zasluguja osoby ktore cheatuja, psujecie gre innym. (Juz je*ac was)

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy obrażają innych z powodu że grają inaczej. Naprawdę, ludzie, zastanowcie się, nie potrzebnie wywołujecie flamewar. Rozumiem ze wam moze sie to nie podobac ale to nie powód by odrazu wyzywać kogoś od podludzi i innego gówna.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

W silverze nie ma cheaterów, po prostu nie umiesz grać.

To po pierwsze, w goldzie nawet ich nie zobaczysz. Cheaterow jest w ciul mało w stosunku do całej społeczności lola. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się spotkać innego oprócz mnie, więc skąd ten płacz to ja nie wiem xD

Opublikowano

"Skrypty nie psuja ludzia gry jak nie gracie na rankedach"

to moze riot pozwoli uzywac skryptow na normalach :D szmieszne

Opublikowano

Bez skryptów d4 potem BoL, szarp, EB.

Od wyjscia eb nie zagralem ani razu bez skryptów. Full odpal i płacz enemy sprawiają że gra sie nie nudzi :)

PS Was relaksuje zwykla gra a nas spacja :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Rok temu skrypty, teraz tylko czysta gra. Więcej przyjemności z osiągnięć i oczywiście trenujesz skilla, przy kolegach skrypty też odpalisz? :D

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Skryptuje, bo lubię. A nazywanie kogoś podludziem, bo czituje sobie w śmieszniej gierce, jest conajmniej chore. :)

A czitowanie w tej gierce komputerowej tylko po to, aby podbudowac swoja wartosc, albo co gorsze - robic drugiemu czlowiekowi na zlosc w internecie "Oprócz tego uwielbiam płacz enemy teamu, kiedy ich zgniatam moim orbwalkingiem" nie jest juz chore?

Tak tylko polaczki robia, nie mam pojecia z czego to wynika

­

Opublikowano

Na skryptach miałem 5 kont na challu kiedys (pamieta ktos te czasy, gdy połowa topki EUNE to byli popularni skrypterzy? :D) Czysto D3 wbiłem z jakims typkiem grajac duo, ale 0 funu dla mnie.

I potem się obudziłeś? :D

Opublikowano

Nie wiem czy to smutne, czy smieszne, ze ktos jest tak słaby w tą grę, że nie może uwierzyć w to, że ktoś wbił diament xD
Chociaz z drugiej strony ostatnio czytałem, ze Brąz 5 - Gold 1 to 92% społeczności LoL'a (według statystyk).

Opublikowano

Ludzie piszący "ludzie cheatują żeby się dowartościować" są ułomni i prawdopodobnie zazdroszczą dywizji xD 
Kto chce gra na odpale kto nie ten nie proste to nie powinno was interesować 

ja latam na kompletnym odpale żeby zobaczyć płacz enemy teamu jak przegrywają;)

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Nie powinno mnie obchodzic ze ktos oszukuje wobec mnie?

Ludzie 21 wiek czy was pojebalo?

Po to sie spedza po 5-6 godzin na ta gre aby byc "dobry", probowac cos osiagnac samemu.

A Takie polaki cebulaki BOL ON SPACJA HAHHAHAHAHAHAH ALE JESTEM DOBRY O K***A.

Zalosne... 

Rozumiem ze w domu macie problemy ale to nie powod aby odpalic program i znecac sie nad normalnymi graczami.

@Edit

A no tak.. to polska spolecznosc.. zapomnialem ta najgorsza w europie..

Spotkac polaka za granica? Mozna odrazu sie powiesic.

A jeszcze nie daj boze aby byl to twoj pracodawca ;D

Opublikowano

Ludzie piszący "ludzie cheatują żeby się dowartościować" są ułomni i prawdopodobnie zazdroszczą dywizji xD 

Kto chce gra na odpale kto nie ten nie proste to nie powinno was interesować 

ja latam na kompletnym odpale żeby zobaczyć płacz enemy teamu jak przegrywają ;)

Zazdroszcza dywizji zdobytej przez program? No teraz to naprawde dojebales 

Jak chcesz, zeby ktos ci czegos zazdroscil, to jest to nastepny powod, ze chcesz sie dowartosciowac

A jak chcesz zobaczyc placz innego czlowieka to wyjeb buta koledze z gibmazy, ale pewnie tego nie zrobisz, bo wazysz 40kg i nawet wiatr cie przewraca

Cebulactwo w internecie, takie piekne

­

Opublikowano

Tylko skrypty,bez nich nie ma frajdy. Co jest lepszego na popsucie gry i humoru przeciwnikowi i to wtedy gdy gra sie na polaczkow?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jedyne co uzywam to volibota na wbijanie lvla na smurfie zeby sobie rankedy pograc :P nie czuje sie jakos winny. A ludzieom ktorzy skrypterow wyzywaja od cebul ktore musza sie dowartosciowac zalecam masc na bol dupy. Kazdy gra jak chce i nie powinno was obchodzic jak ktos wbil dywizje. Szansa na spotkanie takiego skryptera w waszym brazie jest praktycznie nie mozliwe.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...