Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aivis.pl

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer fajnie wygląda ale zniechęca mnie to że administracja z dupy + zakupione pliki może dojść do tego że nie będą mogli żadnego buga naprawić ale zobaczy się ^^

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no widzę, że miazga.

Prezentacja mnie bardzo zachęciła do gry. I mam nadzieje, że się nie zawiodę.

U kogo macie już załatwioną reklamę?

Opublikowano

Gdyby to był hard/medium to bym grał ale, że jest to easy to niestety nie moja bajka. Za dużo tego jest i się przejadło (właściwie to nigdy za easy nie przepadałem).

Mimo wszystko życzę Wam powodzenia i wytrwałości z tutejszą społecznością :)

Opublikowano

No no widzę, że miazga.

Prezentacja mnie bardzo zachęciła do gry. I mam nadzieje, że się nie zawiodę.

U kogo macie już załatwioną reklamę?

Witaj, bardzo się cieszymy, że Cię nasz serwer zachęcił :)

Prowadzimy rozmowę z wieloma YouTuberami dużymi. 

Gdy będziemy mieli pewną listę to podamy ją :)

Gdyby to był hard/medium to bym grał ale, że jest to easy to niestety nie moja bajka. Za dużo tego jest i się przejadło (właściwie to nigdy za easy nie przepadałem).

Mimo wszystko życzę Wam powodzenia i wytrwałości z tutejszą społecznością :)

Dziękujemy i zapraszamy na serwer :)

mazda0988

serwer fajnie wygląda ale zniechęca mnie to że administracja z dupy + zakupione pliki może dojść do tego że nie będą mogli żadnego buga naprawić ale zobaczy się %5E%5E.png

Administracja jest bardzo dobra, zna się na rzeczy więc nie wiem w czym problem. Pliki zostały odkupione, ponieważ spodobały nam się, a że byliśmy w tworzeniu własnego projektu postanowiliśmy odkupić ten. Zapraszamy na serwer :)

Opublikowano

Po starcie? Takie rzeczy jak ilość osób na dung róbcie przed... Bo potem jest płacz.. że ten musiał szukać a tamten leci solo.

Dajcie je bez PT... tym bardziej że to jest easy...

Opublikowano

Po starcie? Takie rzeczy jak ilość osób na dung róbcie przed... Bo potem jest płacz.. że ten musiał szukać a tamten leci solo.

Dajcie je bez PT... tym bardziej że to jest easy...

Przemyślimy to i do jutra godziny 14:00 damy znać :)

Opublikowano

skąd dodania i zmianki ? truta z dt ? byłem na becie i błagam dodajcie normalny wygląd m1 bo ten jest koszmarny i nie na się nic znaleźć. Czekałem na serwer 2 lata mam nadzieję ,że się opłaci i nie dacie dupy jak revios. Co do skilli dajcie na P to serwer ez/med a nie hard by medalami wbijać. 

Opublikowano

skąd dodania i zmianki ? truta z dt ? byłem na becie i błagam dodajcie normalny wygląd m1 bo ten jest koszmarny i nie na się nic znaleźć. Czekałem na serwer 2 lata mam nadzieję ,że się opłaci i nie dacie dupy jak revios. Co do skilli dajcie na P to serwer ez/med a nie hard by medalami wbijać. 

Zmianki, dodania u handlarki dodane zostaną, truta z umarłego rozpruwacza, Pomyślimy nad m1. Co do skili będzie ankieta :)

http://strawpoll.me/7029759

Ankieta w sprawie skili !

Rozstrzygnięcie o 22:30

Opublikowano

Dajcie osoby w party na dunga, niech sie ten server wyroznia. easy to nie 4fun.

Tak wiemy :) Do jutra 14 będzie odpowiedź w sprawie dungów

Opublikowano

I ZE TEN SERWER NIBY BYŁ ROBIONY TYLE CZASU?XDDDDDDD

Jeżeli serwer odkupiony to nie polecam bo pewnie typ jest c***a warty i mysli ze jak zainwestuje kase to zarobi miliony a przy pierwszych błedach się wyhuśta. W dodatku jeżeli to prawda z tym nexusem to nie polecam 2x, bo większego idioty może poza canzasem nie ma w metinie

Opublikowano

Wielki plus za wikipedie, każdy serwer powinien ją posiadać, co do samego  projektu chętnie zawitam na starcie.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

I ZE TEN SERWER NIBY BYŁ ROBIONY TYLE CZASU?XDDDDDDD

Jeżeli serwer odkupiony to nie polecam bo pewnie typ jest c***a warty i mysli ze jak zainwestuje kase to zarobi miliony a przy pierwszych błedach się wyhuśta. W dodatku jeżeli to prawda z tym nexusem to nie polecam 2x, bo większego idioty może poza canzasem nie ma w metinie

Nie ma i najpierw spójrz na siebie wielki techniku, potem oceniaj innych :) 

Wielki plus za wikipedie, każdy serwer powinien ją posiadać, co do samego  projektu chętnie zawitam na starcie.

Dziękujemy, oraz zapraszamy :)

Opublikowano

Skąd bronie 30lv?

Jest wbudowany/dozwolony BS?

Wyrównywaliście klasy postaci? Jak tak to co dokładnie zmieniliście?

Lykan w systemie polimorfii tzn?

Na start koń bojowy czy zwykły, bo zdjęcie z EQ, a opis pod spodem to coś innego.

Opublikowano

Śmiało polecam serwer, miałem okazje poznać poprzedniego właściciela i wiem, że długo pracował nad serwerem na pewno zajrzę. 

Mam nadzieję, że nowy właściciel nie zniszczy serwa, powodzenia.

Opublikowano

Widać zapowiada się ciekawie, może i trochę nowości dużo jest ale nie jeden serwer miał tego od zarypania i utrzymuję się nadal na rynku i gracze potrafili wszystko ogarnąć.

Wiadomo z początku będzie ciężko, ale grając wszystko będzie przychodziło, tak myślę z łatwością.

Tak jak inni wypowiadający się tutaj poruszę temat skili oraz dunegonów.

Skoro ma to być serwer easy to skille najlepiej odrazu na P a dungeony solo, nie każdy gra z kimś, niektórzy lubią grać jako tzw. samotny wilk :D

Tak samo jak i zaliczam się do tej grupy i nie wyobrażam sobie szukać kogoś aby zrobić dunga.

Nie ma co w tej chwili przechwalać i oceniać administracji, gdyż można powiedzieć aż takiego nie zrobili.

Jak wystartują i utrzymają serwer przez jakiś czas i będzie zainteresowanie z ich strony wtedy można będzie ich oceniać.

Obyście nie dali tylko klapy na samym starcie jak i dalszym rozwojem projektu.

Przepraszam jak coś za chaotyczne pisanie ale nie ta pora :)

Ps.Jeżeli projekt ukaże się i przez kilka dni nie będzie z nim większego problemu możliwe ze zawitam, bo jak narazie nie ma żadnego serwera na którym można by było pograć, takie moje zdanie.

Powodzenia z mojej strony z projektem ;)

Opublikowano

Serwer się prezentuje całkiem, całkiem. Sety broni nawet fajne, lecz co do zbrojek mam mieszane uczucia. Prezentacja bardzo ładna, lecz serwer nie został w pewnu kwestiach przemyślany przed wydaniem zapowiedzi.

Opublikowano

keidy bd teamspeak ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Co do strony i forum będą one dostępne już w środę / czwartek. Team Speak też w tym czasie.

Zapraszamy wszystkich na serwer ! :)

Co do likana w polimorfii etc itd to jutro w zapowiedzi będzie to dodane :)

Pozdrawiam i zapraszam do oględzin zapowiedzi jutrzejszego dnia w godzinach wieczornych :)

Weryfikacja dodana.

Opublikowano

Co do strony i forum będą one dostępne już w środę / czwartek. Team Speak też w tym czasie.

Zapraszamy wszystkich na serwer ! :)

Co do likana w polimorfii etc itd to jutro w zapowiedzi będzie to dodane :)

Pozdrawiam i zapraszam do oględzin zapowiedzi jutrzejszego dnia w godzinach wieczornych :)

Weryfikacja dodana.

odp na pw kolego bo czekam

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie polecam, technik małolat. Od czasu co Wojtek przestał ingerować w ten projekt, to czystne dno. 

Czyż nie Tobiaszu 2001r? 

topic, skad trutka? 

MLODY I GNIEWNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...