Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aivis.pl

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie shinsoo?

Ja nigdy nie grałem na becie ale nie wiem gdzie jest pierścień teleportacji/teleporter itp itd. Czuć że jest jeszcze sporo do poprawy. Macie jeszcze tydzień więc radze sie spiąć 

Przesuń ekwipunek i po prawej masz gui

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie wgl są skille? Visual tego serwera troche razi , mało FPS bo torche przekombinowane te miasta itp . no zobaczymy 

Pomocnik
Opublikowano

A gdzie wgl są skille? Visual tego serwera troche razi , mało FPS bo torche przekombinowane te miasta itp . no zobaczymy 

Skille u kowala w M2 dostajesz na P.

Opublikowano

Linki do gorum strony?

Na forum wejdziesz poprzez stronę główna czyli Aivis.com.pl i tam masz zakładkę forum.

Ta strona co jest podana wyżej (betpot.pl) jest to tymczasowa do rejestracji na beta testy.

Opublikowano

ja to już samym panelem logowania jestem zadowolony :P , fajnie sie zapowiada. Wbije :)

Dziękujemy oraz zapraszamy ! :)

Czemu nie moge zalogować sie do gry, mam napisane że nie istnieje konto a normalnei sie loguje na stronie , co jest?

Rejestracja na betpot.pl ( strona tymczasowa )

Serwer dopracowany na najwyższym szczeblu serdecznie polecam :)

Czemu nie moge zalogować sie do gry, mam napisane że nie istnieje konto a normalnei sie loguje na stronie , co jest?

Rejka pod betpot.pl

Dziękujemy oraz zapraszamy na start :)

Wygląda solidnie. Polecam wszystkim ;)

Dziękujemy, Zapraszamy ! :)

Cały czas mam błąd wewnętrzny serwera, wy też?

Były problemy z chanelami, ale już je naprawiliśmy :)

Jakieś planujecie konkursy na start?

Tak, jutro zostanie ogłoszony na FP wraz z jego promocją :)

Kiedy ten serwer startuje ? czy już wystartował ? 

Start w ten piątek ( Maxymalnie Sobota )

Serwer wygląda bardzo fajnie, jak najbardziej polecam.

Dziękujemy oraz zapraszamy ! :)

Polecam, z*********e gra się na becie :)

Dziękujemy ! :)

Zapowiada się ciekawie, z pewnością zagram i zawitam na starcie. Powodzenia!

Dzięki, oraz zapraszamy ! :)

Linki do gorum strony?

aivis.com.pl/forum

Problemy z chanelami prawdopodobnie opanowane, zapraszamy do gry ! :)

Opublikowano

Co to są za nowe przedmioty u handlarzy i do czego służą ??

Opublikowano

Przecież wszystko jest napisane w prezentacji??

Opublikowano

Pewne budynki tylko powodują spadki FPS niech się domyślą które, administracja niestety o tym nie wie ^^

­

Opublikowano

Do osób które grają na becie. Jak wrażenia? Dużo bugów? Przyjemnie się gra? Exp i eq bardziej podchodzą pod easy czy medium?

Kiedy pojawi się reklama u youtuberów.

Opublikowano

Do osób które grają na becie. Jak wrażenia? Dużo bugów? Przyjemnie się gra? Exp i eq bardziej podchodzą pod easy czy medium?

Bugów aż tak dużo nie ma, bo nie testowaliśmy wszystkiego jeszcze.

Można powiedzieć że kosmetyki trochę jest.

Hmm exp i eq jak pod medium podchodzą mieszane trochę z easy, bo eq łatwo dostępne ale ulepki są na niektóre itemy np tarcza na 61 na +9 są potrzebne ulepki z dungeonów.

Ale w takim tempie nie wróże że start wyjdzie na dobre w ten piątek/sobota gdyż przez prawie 2 dni były problemy z chanellami i nie można było testować.

Na becie testujesz na swoim eq czyli które zrobisz i dlatego testują do poziomu którego wbiją czyli jak narazie do 75lv a gdzie dalej.

Teraz w dodatku znów są problemy z logowaniem oraz strona i forum nie działają.

Bugi są wypisywane na forum ale na becie tych poprawek nie wprowadzają więc sami nie wiemy na jakim etapie są i czy wgl wprowadzili i jak to będzie wyglądać.

Chociaż nie powiem administracja stara się ale czy się wyrobią to na tą chwile można powiedzieć że nie według mnie.

Mogliby wprowadzić npc z lepszym eq oraz skrzynki z expem to byśmy testowali dalsze mapki oraz włączyli reszte rzeczy bo nie można testować dungeonów itd.

Po wielu prośbach nadal tego nie ma.

Opublikowano

Przeglądam prezentacje, serwer bajka.

Ale widziałem takie pliki na olx, nie chce mi się przewijać stroon, a pewno wzmianka była. Powie mi ktoś jak to wyszło?

Opublikowano

Ale widziałem takie pliki na olx, nie chce mi się przewijać stroon, a pewno wzmianka była. Powie mi ktoś jak to wyszło?

Odkupili projekt poprostu tyle na ten temat.

Chociaż że odkupili pliki to starają się aby serwer był jak najlepszy mimo iż nie robili sami tych plików.

Opublikowano

Serwer podobno ma kupione pliki ale widać że chłopaki się starają i chcą żeby wyszło to jak najlepiej. Rozmawiałem dzisiaj z administracją na teamspeaku i strona jest offline bo zmieniają maszyne na lepszą. Wszystko jest zależne od tego jak szybko dnsy się odświeżą :P

Opublikowano

Serio nie ma map shinsoo? :/

Zaktualizujcie prezke.

Nie ma map shinsoo, zostanie zaktualizowana potem :)

Jest trochę błędów stylistyczncyh oraz parę bugów. Od startu bety zamkniętej nanieśliśmy ponad 50 poprawek, lecz nie udostępnialiśmy jeszcze to testerą.

Exp oraz robienie eq jest bardzo przyjemne.

Bugów aż tak dużo nie ma, bo nie testowaliśmy wszystkiego jeszcze.

Można powiedzieć że kosmetyki trochę jest.

Hmm exp i eq jak pod medium podchodzą mieszane trochę z easy, bo eq łatwo dostępne ale ulepki są na niektóre itemy np tarcza na 61 na +9 są potrzebne ulepki z dungeonów.

Ale w takim tempie nie wróże że start wyjdzie na dobre w ten piątek/sobota gdyż przez prawie 2 dni były problemy z chanellami i nie można było testować.

Na becie testujesz na swoim eq czyli które zrobisz i dlatego testują do poziomu którego wbiją czyli jak narazie do 75lv a gdzie dalej.

Teraz w dodatku znów są problemy z logowaniem oraz strona i forum nie działają.

Bugi są wypisywane na forum ale na becie tych poprawek nie wprowadzają więc sami nie wiemy na jakim etapie są i czy wgl wprowadzili i jak to będzie wyglądać.

Chociaż nie powiem administracja stara się ale czy się wyrobią to na tą chwile można powiedzieć że nie według mnie.

Mogliby wprowadzić npc z lepszym eq oraz skrzynki z expem to byśmy testowali dalsze mapki oraz włączyli reszte rzeczy bo nie można testować dungeonów itd.

Po wielu prośbach nadal tego nie ma.

To sami testowaliśmy, jak na razie jeszcze tylko dungeony zostaly do przetestowania :)

za dużo wszystkiego..

oczywiście znów pod Hajs server.. itp its

Ty serio to mówisz ? Wbij na serwer pierw, a potem stwierdź czy jest on pod hajs. Praktycznie wszystko można zdobyć w grze, twoja wypowiedź nie jest na miejscu. Pozdrawiam

Serwer został odkupiony, lecz jest dodanych bardzo dużo poprawek oraz poprawione są błędy. 

Odkupili projekt poprostu tyle na ten temat.

Chociaż że odkupili pliki to starają się aby serwer był jak najlepszy mimo iż nie robili sami tych plików.

:)

Serwer podobno ma kupione pliki ale widać że chłopaki się starają i chcą żeby wyszło to jak najlepiej. Rozmawiałem dzisiaj z administracją na teamspeaku i strona jest offline bo zmieniają maszyne na lepszą. Wszystko jest zależne od tego jak szybko dnsy się odświeżą :P

Dokładnie, dziekujemy za wypowiedź :)

Co do reklamy to jak na razie u 5 You Tuberów. 

https://www.youtube.com/watch?v=_7w4ot-bZ9o&feature=youtu.be

Pierwsza zapowiedź od WeeZ'iego ! 

Opublikowano

Przedmioty od handlarki AP nie są opisane.

Opublikowano

Przedmioty od handlarki AP nie są opisane.

A po co Ci to? z tego co widze to jest otwarta beta i wszystko można sobie sprawdzić zresztą po co CI opisane przedmioty za AP w prezentacji? z pewnością są to lepsze przedmioty niż u zwykłej handlarki ;)

Opublikowano

Co jest z forum?

Jakiś nowy adres czy po prostu nie działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...